|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li biste ikad oprostile prevaru?
5.3.2010 23:35:46   
Husic10
Ne kratko jasno, nek blebeta ko sta hoce : moze zena da se pomiri sa tim iz bilo kojih razloga i ostane sa njim...ali da mu oprosti nemoze nikada.
To ce je kopkat do groba!! user posted image

Moj kad bi to napravio nedaj Boze, ja ne bi njega prevarila kao sto je neka navela...onda bi i ja pala tako nisko ko i on a ja sam bolja od toga.Postujem sebe dovoljno da mi taj "POGANLUK" ne treba.

Pokupila bi stvari , svoje djete i lupila vratima jako da mu bas dam do znanja da se ne namjeravam vracati user posted image user posted image

A sutra bi ga vec posjetio moj advokat sa papirima za razvod . user posted image

"Kad trazis mahane upotrebi ogledalo, a ne dvogled" ♥

“Gdje je stida, tu je i poštenja.” ♥

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 301
5.3.2010 23:37:02   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Husic10

Ne kratko jasno, nek blebeta ko sta hoce : moze zena da se pomiri sa tim iz bilo kojih razloga i ostane sa njim...ali da mu oprosti nemoze nikada.
To ce je kopkat do groba!! user posted image

Moj kad bi to napravio nedaj Boze, ja ne bi njega prevarila kao sto je neka navela...onda bi i ja pala tako nisko ko i on a ja sam bolja od toga.Postujem sebe dovoljno da mi taj "POGANLUK" ne treba.

Pokupila bi stvari , svoje djete i lupila vratima jako da mu bas dam do znanja da se ne namjeravam vracati user posted image user posted image

A sutra bi ga vec posjetio moj advokat sa papirima za razvod . user posted image

potpisujem! veliko NE!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Husic10)
Neposredna veza do poruke: 302
5.3.2010 23:46:08   
veeseelaa
nemam inspiracije za nešto duže pisati na ovoj temi, tema mi je inače baš zanimljivauser posted image  
Mislim kad bi me mm prevario da bi to značilo u našem slučaju da me više ne želi i ne voli (poznavajući ga znam da bi me prevario samo u tom slučaju), tako da mi je bolje da odem nego da budem protjeranauser posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 303
5.3.2010 23:49:00   
teacher75
ima groznih slucajeva kad muz odjednom dodje zeni i kaze: zaljubio sam se u drugu i istjera i zenu i malo dijete. znam par takvih slucajeva user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 304
5.3.2010 23:57:31   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: teacher75

ima groznih slucajeva kad muz odjednom dodje zeni i kaze: zaljubio sam se u drugu i istjera i zenu i malo dijete. znam par takvih slucajeva user posted image

šta ima istjera, može nekoj labilnoj i blentavoj ženi doći meni NE, ja sam već sve njegovo prisvojila, može samo u tom slučaju da ja odlučim da sama odem a on da nešto traži ne bi smio garantuser posted image  
Sve može, sve ok al kofrčenje ne podnosim
Da dodje kaže zaljubio sam se, respekt, desilo se, hairli bilo, nema scena, nema frke! al nešto da prijeti istjeravanjem e to ne može, lijepo se sve možemo dogovoriti al mangupisanje nek za mamu sačuva

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 305
6.3.2010 0:01:46   
teacher75

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

šta ima istjera, može nekoj labilnoj i blentavoj ženi doći meni NE, ja sam već sve njegovo prisvojila, može samo u tom slučaju da ja odlučim da sama odem a on da nešto traži ne bi smio garantuser posted image  
Da dodje kaže zaljubio sam se, respekt, desilo se, hairli bilo, nema scena, nema frke! al nešto da prijeti istjeravanjem e to ne može, lijepo se sve možemo dogovoriti al mangupisanje nek za mamu sačuva

to su bili stanovi koje su muzevi kupili prije braka pa zakonski zene nema pravo na njega, i sta sad da rade, morale su izaci. katastrofa!

Neposredna veza do poruke: 306
6.3.2010 0:04:09   
veeseelaa
i ja nemam ama baš ništa s muževljevom imovinom kao ni on s mojom, sve stečeno prije braka ali imamo zajedničko dijete, ono negdje mora živjeti, mene opet ponavljam ne bi mogao istjerati sem da ja odlučim da odem sama
Moje dijete ima pravo na imetak mm, tako da mu ne bi dala to zadovoljstvo da tek tako odem jer on to za Boga želi
Ne kužim kako žene izadji iz stana (ako to ne žele)??? dodje muž i kaže aj napolje i ona odeuser posted image user posted image user posted image  ili šta fizički je izbaciuser posted image  
a ona jadnica još djecu povede i paf kod mame, eeeeeee ne bi ja, ja bi mu djecu ostavila pa bi zvao on u help

< Poruku je uredio veeseelaa -- 6.3.2010 0:06:16 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 307
6.3.2010 0:04:44   
anuska08

IZVORNA PORUKA: Hanady

LJubavnica

ovo morate čut...kako je žena jadna muža uhvatila u prevari a samo je imala dobru namjeru

Ajme..ovo je strašno!!!Jadna,jadnaaaa žena ako je istina!!!!!user posted image

Vjerujem u anđele jer jedan sniva u mom naručju!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 308
6.3.2010 0:11:46   
Hanady RR

to su bili stanovi koje su muzevi kupili prije braka pa zakonski zene nema pravo na njega, i sta sad da rade, morale su izaci. katastrofa!

izvini teacher...nema tu njegov stan stečen prije braka ako u braku postoji dijete maloljetno...mislim da će svaki socijalni radnik dat sud o istoj stavri a na koncu u sud kada dođe do odluke u toj brakorazvodnoj parnici. I još nešto vrlo bitno stan kao stan on je možda imao ali unutar tog stana čak i kupljena pepelnica u toku braka dijeli se na pola ...nema moje -tvoje dok sud nekaže drugačije.

mislim da ipak u ocim slučajevim koje ti pominješ...žene su vjerovatno bile materijlano neovisne i svojim odlaskom željele mu ostaviti slobodu tačnije povrijediti ga odvođenjem djeteta iz toga smještaja i dati ''njemu'' do znanja da ih je jako povrijedio.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 309
6.3.2010 0:19:36   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: anuska08

LJubavnica

ovo morate čut...kako je žena jadna muža uhvatila u prevari a samo je imala dobru namjeru

ma glupača, naivna ko francuska sobarica
Šatro on ima službeni put i to baš za rodjendanuser posted image , kako naivno a ona romantična duša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestita svom "dobrom" draganu putem radija rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 310
6.3.2010 0:24:16   
Schecherlemica
Veeseeela kraljice!!!user posted image user posted image user posted image

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

Neposredna veza do poruke: 311
6.3.2010 0:44:13   
Mirkica
ne volim ni psihicko ni fizicko zlostavljanje zene i djeteta tu bih se mogla zakleti da nebih zivjela s njim a za prevaru ne mogu , nekada se i pogresi zavisi svakom se desi da pogresi , a zlostavljanje na bilo koji nacin to je vec psiha covjeka i to se ne moze popraviti.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Schecherlemica)
Neposredna veza do poruke: 312
8.4.2010 10:57:34   
lara 33
Kratko i jasno NE

Najsretniji dan mog zivota 20. juni 2010

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 313
8.4.2010 11:13:14   
Anoniman

Ja znam jednu 100 % istinitu pricuuser posted image .... a njegove rijeci su bas bile ove boldirane...radi se o jaaaako poznatom covjeku i njegovoj zeni (kraljici...kojoj ja skidam kapu) ...on je inace prof. na fakultetu i jedan dan dosao kuci sav ocajan...uznemiren...nikakav...a njegova zena kuha rucak i on tu njoj onakko, bez ikakvog uvoda i najave...direktno "ja sam se zaljubio"...a ona mrtva hladna...mjesajuci rucak...na to mu odgovori (jos zena kada prica...bas prica uvjek u istom tonalitetu...mrtva hladna) "odljubices se"user posted image i bogami tako i biuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 314
8.4.2010 11:17:46   
D_K

LJubavnica

ma glupača, naivna ko francuska sobarica
Šatro on ima službeni put i to baš za rodjendanuser posted image , kako naivno a ona romantična duša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestita svom "dobrom" draganu putem radija rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image

meni se cini da ona nije ni tako naivna. meni se prije cini da je prava mudrica. davno sam poslusala ovu foru ali imam osjecaj da je ona njega ovdje navukla i provalila. cisto sumnjam da ona nije slutila sta se desava. sada je ona zrtva a za njega svi znaju da je prevario i sta je radio. e hajde jarane sad izgladi stvari..

Onaj pogled :))))

Neposredna veza do poruke: 315
8.4.2010 11:18:52   
D_K
IZVORNA PORUKA: dadada

Ja znam jednu 100 % istinitu pricuuser posted image .... a njegove rijeci su bas bile ove boldirane...radi se o jaaaako poznatom covjeku i njegovoj zeni (kraljici...kojoj ja skidam kapu) ...on je inace prof. na fakultetu i jedan dan dosao kuci sav ocajan...uznemiren...nikakav...a njegova zena kuha rucak i on tu njoj onakko, bez ikakvog uvoda i najave...direktno "ja sam se zaljubio"...a ona mrtva hladna...mjesajuci rucak...na to mu odgovori (jos zena kada prica...bas prica uvjek u istom tonalitetu...mrtva hladna) "odljubices se"user posted image i bogami tako i biuser posted image user posted image user posted image

legendarno...

Onaj pogled :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 316
8.4.2010 11:25:01   
sara.at

LJubavnica

ajmeee za ovo sam cula i ovo se stvarno desilo user posted image i covjek je bas svinja user posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 317
8.4.2010 11:25:22   
maja78 RR

kraljica

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 318
8.4.2010 11:27:51   
Lejla Ka

Skidam kapu!

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 319
8.4.2010 15:09:51   
marny
teško bih podnjela budući da sam i nakon 11 godina ludo zaljubljena u svog muža.

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 320
8.4.2010 15:37:30   
amela2208
ne nikad!!!! ne do Bog da tako nesto uradi... Mada hvala Bogu on je moj dorbrica i mislim da ne vidi ni jednu drugu osim meneuser posted image user posted image user posted image user posted image doduse kad prodje neka dobra riba pored nas ja mu kazem "vidi kakva je" a on mene upozoravauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu marny)
Neposredna veza do poruke: 321
3.5.2010 19:05:14   
titi
prvo da podrzim zene koje su spremne oprostiti , stvarno im se divim
a drugo ja nebi mogla, previse ponosa imam u sebi, ja se nebi pitala sta je trazio kod druge jer ja kao osoba, drzim do sebe, i trudim se i kada mi nije do toga a mozete zamisliti koliko mi je do toga svaki dan kraj djecice od 5 i 2 godineuser posted image
opet to radim zbog njega, u krevetu cu sve uraditi sem jedne stvari, dupeta nedamuser posted image e sada ako ode drugoj mozda bude zbog togauser posted image
trudim se, i trudi se i on, ali nikada se nezna, ali svakako bi nasao kofere ispred vrata
tako i ja znam da bi bila modra, bar tako kaze a zatim bi mi bila nogauser posted image
mene je strah kada odemo na odmor u Bosnu, curice su takve da vise nema seksipila u izgledu nego sama vulgarnost, i znam kakvo je ponasanje takvi curica da ih nije briga da li je ozenjen , da li ima djete/djecu
danas to postaje normala, danas varaju i zene kao i muskarci, iskreno dugo se na nama lomio kriz
oduzila sam malo, ali da dodam mozda bi isao na jos jedno sunecenjeuser posted image

(odgovor članu vaga)
Neposredna veza do poruke: 322
9.5.2010 22:27:31   
bebbe RR
Ipak vjerujem da je prevaru nemoguće oprostiti, čak i ako postoji silna ljubav (u šta sumnjam, jer ljudi koji se vole, vole se uzajamno pa se ne varaju), čak i ako postoji želja da se vezi, odnosno, braku, da još jedna šansa... Žao mi je, ali fakat ne vjerujem da je moguće oprostiti... Ja ne bih ni pokušavala.... 

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu titi)
Neposredna veza do poruke: 323
9.5.2010 22:38:57   
frenkoza
ne ne i ne.... ako se desila prevara znaci da nesto fali - njemu kod mene ili meni kod njega... a ako je tako onda nemamo sta traziti zajedno....

a evo i anegdota o folk pjevacu Milosu Bojanicu i njegovoj glupoj prevari..... Gospodja Brena je dosla u posjetu njegovoj zeni ( posto zive blizu u SAD-u, pa se druze ) i ostavila je sina na spratu u jednoj od soba da spava.... glupi gospodin je otisao na sprat i dok su gospodje kahvelendisale, on je nazvao svoju ljubavnicu na telefon.... ono za sto nije znao je BEBAFON koji je Brena ostavila ukljucen zbog djeteta.... tako da su njih dvije lijepo saslusale njegov razgovor sa ljubavnicom i tu je bio kraj njegovom braku.... user posted image

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 324
9.5.2010 22:42:25   
acudesa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  višenamjenski bebifon

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *