Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 14.1.2010 12:29:02
Mirkica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ko zna koje fazone ona njemu baca, jadan možda ga je uvjerila da griješi
ej jos ja njoj kazem nemoj bona tako OTVORENO svi vidimo cujemo nismo ludi prica se (hajd reko da je upozorim ko znam bila je fina zena stavrno) kaze ona meni HAJD STO SE PRICA ILI JE BILO ILI CE BITI jojjjj reko
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 14.1.2010 12:32:10
Leva
Najgenijalnija stvar koju sam cula je kada je muz pitao zenu koja ga je zatekla sa drugom u krevetu da li ti vise vjerujes svojim ocima ili meni? Kao odgovor na pitanje: Nemam pojma da li bih oprostila. Jedno je teoretsko naklapanje a sasvim drugo je nositi se sa problemom.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 14.1.2010 18:52:34
sara.at
Iskreno mogu reci da nevjerujm da bi prevaru mogla mm oprostiti, jest da je ljubav moja jaka al je jos jaci moj ponos nasao bi lijepo spakovane kofere pred vratima (sreca Austrija i zakon) pa nebi mu ja izlazila iz kuce koju smo skupa gradili i ulozili u nju i da pustim drugu da se sepuri po njoj. Pa kad bude gospodin po hotelima spavao i neredovno jeo,zguzvan hodao i nemogao svoje djete vidjeti molio bi on mene danima da mu oprostim, mada jadan znam da nema vremena ni nos da obrise jer cjela firma je na njegovim ledjima mislim da mu jadnom ni u snu ne nampadne da me prevari uvijek mi kaze "lavice ti bi me unistila do kosti" i bi sigurno.
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 21.1.2010 23:45:26
bubaze
da me prevari srce bi mi slomio..i nista ne bi ostalo od nas dvoje..tako da mu ne bi imala sta oprastati, jer nas vise ne bi ni bilo..i on to dobro zna.. mada razmisljam da treba djelovati proaktivno, ne moram bas hodati nasminkana i napirlitana po kuci, ali razmjenjivati njeznosti, poljupci, dodiri i komunikacija naravno, su dovoljni da se sprijeci prevara..s vremena na vrijeme sexy donji ves, ili neke igrice, to spice things up..ne dozvoliti da ljubav predje u naviku, rutinu, jer su takve situacije najopasnije za brak.. mi smo se dogovorili, dok nam je lijepo skupa smo, kad nam ne bude vise lijepo, razlaz..tek poslije razlaza mozes traziti nekog drugog..i posteno..
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 21.1.2010 23:50:10
tea lana
Ne opterecujem se glupostima,ako ce me prevariti bujrum i ja cu njega ali cemo se onda razvesti,meni ce Lana naravno pripasti i on ce opet vise patiti.Ja sam zivjela bez njega 23 godine i necu umrijeti ako se to i desi,ali poznavajuci svom muza ne vjerujem ali ipak ne garantujem,ali se ne opterecujem
ovo morate čut...kako je žena jadna muža uhvatila u prevari a samo je imala dobru namjeru
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 6.2.2010 22:01:33
Hanady RR
ma nije garnt ga uhvatila...to je bio hit u svim vjestima i po hrvatskoj i srbiji i kod nas su spominjali nekad sjećam se al sad naletih na snimak...garant on je kao na službenom putu bio i ona žena ga zove na mobitel al u slučaju ovih čestitiki radio arena to radi putem fikson telefona. Zamilsli crnjaka
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 6.2.2010 22:03:45
Hanady RR
ama slučajno na interentu naletih googlala nešto pod arena i izleti mi prevara na radio arena i ja onako da išitam kad ono snima...i onda ja ubacim ponovo u google kad nema kud nema ovog snimka...katasrofa
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.2.2010 9:48:37
acudesa
IZVORNA PORUKA: Hanady
ama slučajno na interentu naletih googlala nešto pod arena i izleti mi prevara na radio arena i ja onako da išitam kad ono snima...i onda ja ubacim ponovo u google kad nema kud nema ovog snimka...katasrofa
zezanje, brate, zezanje.... po tom scenariju imaš nekoliko verzija....čim sam prvi put čula kontala sam, aha???jest
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.