|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li biste ikad oprostile prevaru?
13.1.2010 19:52:17   
Amrino
Ne vjerujem da su svi muskarci isti kao sto nevjerujem ni da su sve zene iste.
Takodje, ne vjerujem da bilo ko od nas sa sigurnoscu zna kako bi postupio u nekoj situaciji. Jedno je zamisljati i "hipoteticki" pricati a drugo je osjetiti na svojoj kozi.
Prevaru sam oprostila jednom- davno- jednom momku i nije se dobro zavrsilo. Ne znam jeli zbog toga...ili zbog neceg drugog.
Ne znam bi li muzu oprostila prevaru ali ne daj mi Boze da ikada i saznam.

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

Neposredna veza do poruke: 251
13.1.2010 21:31:41   
D_K
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Hvala vam cure, stvarno ste me rasteretile. Kad realno razmislim, male su sanse za mogucnost da me vara jer dolazi kuci na vrijeme, svaki slobodan trenutak je s nama, posvecuje nam punu paznju.. A ja ga sumnjicim zbog gluposti, a evo vidimo kakvih ima. Niko ne zna sta ga danas sutra ceka, ali nama zenama nije lako. U igri je milion stvari kad je dijete tu, nije to kao kad hodate pa haj cao..Ali opet kazem, ne bih trpjela prevaru.

boldirala sam najvazniji dio!!
a ako imas i malo bojazni da se ona njemu svidja ili da je simpatise mamice onda u akciju. malo ga zavodi - neka se osjeti pozeljnim i zeljenim. jos sada kada si majka njegovog djeteta - ma milina - ima da padne ko kruska.

a moguce je da ta djevojka ima specijalan tretman jer suosjecaju sa njom - ako je ona starija djevojka i neudata a ostala raja u firmi udata/ozenjena i imaju djecu - moguce je da je malo vise paze - so mozes na taj nacin postaviti stvari.

u svakom slucaju - ako se nastavi onda uvedi drasticne mjere - reci mu da mu uvodis sex-kaznu - sex svako vece dok je u kazni - pa neka skonta dokle moze ici user posted image user posted image

(ovo sve pisem jer sam i sama bila kao ti, narocito nakon poroda - ufff napravim sebi stres bezveze. dok ja skontam da od toga nema nista i da je sve samo plod moje maste - ja se isekirala ko niko a suza isplakala uuuffff.. zato, samo veselo i opusteno i bolje ce ti biti. a kada je zena sretna i zadovoljna mnogo bolje i brak stima..)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 252
13.1.2010 21:55:27   
D_K
ja zaista suosjecam sa suprugama koje zive sa spoznajom da ih je muz prevario/vara.
meni je u glavi samo slika zene koja je saznala/vidjela da je muz bio sa drugom. ja mislim da nema osobe kojoj nece biti povrijedjen ponos, kojoj dostojanstvo nece biti poljuljano i nece pomisliti da ga ostavi u tom trenutku.
ja znam da su mnoge zene progutale svoj ponos a neke su se klele da nece oprostiti i da ce otici. da li je to dobra odluka ili nije, mislim da niko od nas nema pravo da sudi.
znam neke koje su vise dobile time sto su ostale - porodica im je ostala na okupu - muz se i nakon mnogih lutanja vracao uvijek kuci - njoj i djeci. kada tako sagledam stavri, one su progutale svoj ponos da bi im djeca imala oca i da bi  porodica ostala na okupu - pa to zaista mogu razumjeti i ako je to nijet onda ih podrzavam.

i za kraj, ne dao mi dragi Bog takvo iskusenje - da moram da razmisljam i vagam sta da uradim.. 

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 253
13.1.2010 21:58:40   
SdZ
Nemam dovoljno iskustva da bih mogla opsirno odgovoriti na ovo pitanje,ali reci cu svoje misljenje...SAD kazem da NIKAD ne bih oprostila,ali ne daj Boze,da se to desi svjesna sam da ne znam kako bih postupila,ali bas ne znam i zato samo molim Boga da me spasi takve situacije,i mene,a i sve druge zene,cure...

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 254
13.1.2010 22:13:23   
medoo
da li bih ikad oprostila prevaru??
lahko je junak biti i govoriti NEE, a kad ti se to dogodi onda nestaje to junastvo...

znam da nije ista prevara u vezi kao u braku..isto tako znam da trebaju veci razlozi za to u braku nego u vezi...

imala sam momka i planirali smo stupiti u brak za nekoliko mjeseci..medjutim, odjednom se povukao, sve rijedje se javljao..navodno nema vremena...pokusali sam max. da izvucem od njega sta se dogadja, ali bez uspjeha..i na kraju veza je pukla nisam mogla da podnesem takvu situaciju...nakon tri mjeseca on se ozenio drugom koju je upoznao dok smo mi planirali brak..njihov brak je trajao nepuna 3 mjeseca, poslije cega se razvode...
nakon toga vraca se meniuser posted image ..
tad nastupa sve to na scenu: prevara, oprost, povjerenje...
na pocetku mislila sam samo na osvetu tj. da mu vratim istom mjerom..
ali kako je vrijeme prolazilo sve manje je bilo mjesta za osvetom, a vise za ljubavi..

sad smo u braku godinu i po i imamo fantastican brak..priznajem, nije mi bilo lahko preci preko svega, mnogo me boljelo.. toj zeni dugujem mnogo jer da nije bilo nje, moj muz ne bi me znao cijeniti sigurno koliko me sad cijeni i voli jer ta tri mjeseca provedena s njom bili su mu najgora tri mjeseca zivota...

tako drage moje, dobro razmislite prije nego sto (ne)oprostite prevaru...

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 255
13.1.2010 23:39:59   
anuska08
Nikad ne reci nikad!!!!!!!

Vjerujem u anđele jer jedan sniva u mom naručju!

(odgovor članu medoo)
Neposredna veza do poruke: 256
14.1.2010 0:33:30   
Dida79
Vjerovatno iz ove tacke gledista kazem da ne bi nikada ama bas nikada oprostilauser posted image ali opet na daj Boze da se to desi stvarno bi covjek trebao sjesti i hladne glave razmisliti o svemu.Nista lakse je nego pokupiti stvari i sa djecom otici mami.Joj sva se jezim od pomisli na touser posted image Ali sta daljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne volim nikoga zaliti ali mi je zena koje prolaze kroz takvu agoniju zaista zaouser posted image Ne daj Boze nikome...

(odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 257
14.1.2010 0:46:41   
Hanady RR
Eh....što se načitah, ja šta ste ispisale....elem

moj savjet anonimnoj je da ne paniči bez veze i nemoj slučajno da mu to stalno spominješ, nabijaš na nos kao ono tipa ''ti si njoj rekao mala, gjd eti je mala i tako....' popričali ste i tu je kraj. poštovanje i povjerenj se godinama gradi i ako mu nevjeruješ jednog dana neće ni on tebi. Polako i staloženo ne opterećuj se činjenicom da niste imali odnose pa kao on ih negdje tražio, jedino da je lud tražio ih sa kolegicom sa posla i još pri tome u tvom prisustvu joj se obatio sa mala. E sad moj mm ima prijateljice u svom poslovnom svijetu koje njega zovu svilo a on njih cici...pa ništa zvao je tako i prije braka nek zove i sada....baš me briga. Ja sam jedno vrijeme radila u kancelariji sa 4 muškarca godište od 77 do 79 ( ja sam 79) i mene moje kolege zovu srećice štaš ti njopat danas, a zvali su me ti isti i buco šta će nam beba danas jesti dok sam bila trudna, čak i kad mm svati u kancelariju za vrijeme pauze. Pomislio bi čovjek da je to njihova beba zar ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj savjet, šuti i uživaj....

A sad hanabanana je to divno rekla u dva posta....netreba nagliti ni kada varaju i nije svakoj isto u toj situaciji, otići i djecu odvesti najlakše je nekima a bogami neke bi od živih roditelja i toploga doma svoju djecu siročadima mogle u današnjem vaktu napravit. Sabur žene...kuća ima 4 stuba 1 nosi muškarac a 3 žena....ako vara pogledajte koji vam je stub malo popustio.

Sretno.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 258
14.1.2010 0:51:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: hanabanana

Mene tako oslovljavaju sve kolege ukoliko se radi o neoficijalnim mailovima tipa: hej mala, jel došao nalog od UIO? Hej mala, hoćemo li ići na ovaj tender...
i slično...

Isto ovako. Nije to ništa strašno.
Doduše ja sam mršava i sitna, možda me zbog toga tako zovu user posted image

Šalu na stranu, hanady ti je super ovo napisala..... ovo sa stubovima user posted image

Neposredna veza do poruke: 259
14.1.2010 1:03:57   
Ella_H
Moj ti je savjet da razgovaras s njim iskreno kako se osjecas
ako ti nesto smeta slobodno reci isto tako on tebi,
moj licno smije samo mene zvati mala iako nisam bas mala
ali eto hehe
i cuvaj duso stubove, cuvaj svoj brak njeguj ga, njeguj komunikaciju
sve neka ti bude na otvorenom i nadaj se najboljem
a ja da li bi ovo ili ono neznam nadam se da necu biti iskusana
s tom smutnjom a ni niko drugi od vas takodjer
jer kad je covjek u takvim situacijama dobije izvanrednu snagu
i svasta oprosti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 260
14.1.2010 1:14:10   
ledy blue
Ma iskreno ne znam da li bih oprostila prevaru...
o prevari i ne razmisljam..., ako se desi i ja saznam tad cu razmisljati o tome...A mozda me i prevario ..u ovoliko godina braka imao je hiljadu puta mogucnost da to uradi a da ja ne saznam...iskreno ne znam i ne razmisljam da li je iskoristio tu mogucnost..jer mislim da bih polidila kada bi mislila o tome...gdje je...skim je...ja mu vjeruje  dok se ne dokaze suprotnouser posted image

A to oslovljavanje mala user posted image ..pa ja puno drugova mm, mojih rodjaka i prijatelja zovem mali..nekako mi je to uzrečica ...odraz prijateljske bliskosti..
Ma mislim da ne bi trebalo u svakoj sitnici ili gestu vidjeti potencijalnu prevaru...treba  vjerovati svom muzu kao sto ocekujem da i on vjeruje meni..dok   ne unisti to povjerenje..uz valjane dokaze naravno user posted image
E tek tad bih razmisljala sta dalje..........

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 261
14.1.2010 9:51:14   
Anoniman
Drage moje, hvala jos jednom sto ste dokazale da ste spremne pomoci. Imam osjecaj kao da sam se izjadala najboljoj prijateljici. Hanady, Ledy blue, D_K, Enisa_sara, Hanabanana, Moni i ostale cure koje su mi se javile, velika vam hvala, pravo ste se osevapile i razbistrile mi mozak. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledy blue)
  Neposredna veza do poruke: 262
14.1.2010 9:57:03   
hanabanana
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 263
14.1.2010 10:17:30   
lara 33
Zadravo drage moje!

Sve ste vi to fino napisale da treba razmisliti i po mogucnosti oprostiti te oktrenuti novi list. E sad zna li neko nekog muskarca koga je zena prevarila pa on njoj oprostio.

Vjerovatno neznate. To je nas posao da oprastamo a ne da varamo muzeve. Neko rece nikad ne reci nikad. Ne mogu da zamislim da bi mm varao. A u slucaju da se to desi ni sekunde ne bih razmisljala.
U braku treba puno razgovarati i zajednicki raditi stvari pa do varanja nemoze doci. To je bar moje misljenje

Pozdrav i cujemo se

Neposredna veza do poruke: 264
14.1.2010 10:17:47   
breskvicaa

IZVORNA PORUKA: Hocu bebu

Da li bi oprostila prevaru...
Kada gledam na to kao nemogucu cinjenicu , kazem NIKADA.
Kada pomislim o okolnostima u kojima bi MOGLA biti , kazem MOZDA
zato po meni svaka zena mora se osamostaliti jer je zivot prevrtljiv a ljudi se mjenjaju... Bolje je djeci pruziti skromniji zivot u kojem ce biti puno ljubavi i moje topline nego zivot s covjekom kojeg ne volite, koji vas izdao i u kojem bi ja bila tuzna i zabrinuta mama
I gdje ste vi u toj prici? Radije bi bila cijeli zivot sama, nego vise legla s osobom koja me izdala
I nema price o prevari. Za ono sto ne znam ne mogu da se postavim. Za ono sto bi saznala, nema prevare, prevario bi sam sebe
svako sebi pa kako god da mi bude
kad ne bi imala bas nimalo sredstava da odem, snasla bi se vec nekada, i ostavila ga mozda kad se najmanje nada i pomisli da je sve zaboravljeno...

Ne znam da li bi ga odmah ostavila (ne znam u kakvoj situaciji bi bila) ta ne mogu npr s malom bebu na ulicu izaci, ali bi ga ostavila prvom prilikom za to

Sa ovim se definitivno slazem i potpisujem user posted image

Ono sto te ne ubije to te ojaca...

(odgovor članu Hocu bebu)
Neposredna veza do poruke: 265
14.1.2010 10:21:23   
Hocu bebu
user posted image user posted image

Ti si zelja iza koje druge zelje nema

(odgovor članu breskvicaa)
Neposredna veza do poruke: 266
14.1.2010 11:53:38   
milenium
IZVORNA PORUKA: lara 33

Zadravo drage moje!

Sve ste vi to fino napisale da treba razmisliti i po mogucnosti oprostiti te oktrenuti novi list. E sad zna li neko nekog muskarca koga je zena prevarila pa on njoj oprostio.

Vjerovatno neznate. To je nas posao da oprastamo a ne da varamo muzeve. Neko rece nikad ne reci nikad. Ne mogu da zamislim da bi mm varao. A u slucaju da se to desi ni sekunde ne bih razmisljala.
U braku treba puno razgovarati i zajednicki raditi stvari pa do varanja nemoze doci. To je bar moje misljenje

Pozdrav i cujemo se

user posted image

(odgovor članu lara 33)
Neposredna veza do poruke: 267
14.1.2010 11:56:12   
škorpija
Sabur žene...kuća ima 4 stuba 1 nosi muškarac a 3 žena....ako vara pogledajte koji vam je stub malo popustio.

čuj koji, pa u takvim situacijama se zna : onaj stub koji drži krevetuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 268
14.1.2010 12:08:10   
hanabanana

Zadravo drage moje!

Znam ja.

(odgovor članu lara 33)
Neposredna veza do poruke: 269
14.1.2010 12:12:02   
milenium
e to je neki pravi čovikuser posted image

Neposredna veza do poruke: 270
14.1.2010 12:12:27   
maja78 RR

Zadravo drage moje!

Znam ja.

znam nekoliko

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 271
14.1.2010 12:15:22   
veeseelaa
evo mojuser posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 272
14.1.2010 12:16:18   
hanabanana
Nemoj veeseelaaaa, još će neko dovesti u pitanje da si udata za muškarca. user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 273
14.1.2010 12:19:23   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image nije bitno šta ko misli, svi mi znamo gdje smo i sa kim smo, ako ništa ono barem kad ostanemo same priznamo sebiuser posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 274
14.1.2010 12:24:15   
Mirkica

Zadravo drage moje!

Znam ja.

ej nazalost znam i ja , jedna moja koleginica s posla zena fina mirna nakon   10 godina braka pocne se k... s radnim kolegom mi svi na poslu znali nismo ludi i nakraju sazna i muz naparvi joj scenu zabrani da tu radi i nastavi da zivi s njom iako sav svijet zna da ga je ona prevarila vodala se s njim mjesecima  on i dalje zivi s njom BUDALA .........

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *