|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li biste ikad oprostile prevaru?
13.1.2010 15:23:58   
moni
Uživaj s djetetom, naravno pazi i na muža ali ne da ga pratiš, nego mu posveti dovoljno pažnje. A to mala u firmama sam čula milion puta. Nemoj da te to toliko brine

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 226
13.1.2010 15:33:11   
Anoniman
Meni kad bi dosao umazan sljokicama, karminom ili bilo kakvim drugim dokazom, takvog bi ga i sahranila....Ne bi mu se za trag znalo.... ja kad bi umrla od gladi ne bi moga leci pored takvog covjeka.....

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 13.1.2010 20:11:18 >
  Neposredna veza do poruke: 227
13.1.2010 15:33:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: moni

Uživaj s djetetom, naravno pazi i na muža ali ne da ga pratiš, nego mu posveti dovoljno pažnje. A to mala u firmama sam čula milion puta. Nemoj da te to toliko brine

Hvala vam cure, stvarno ste me rasteretile. Kad realno razmislim, male su sanse za mogucnost da me vara jer dolazi kuci na vrijeme, svaki slobodan trenutak je s nama, posvecuje nam punu paznju.. A ja ga sumnjicim zbog gluposti, a evo vidimo kakvih ima. Niko ne zna sta ga danas sutra ceka, ali nama zenama nije lako. U igri je milion stvari kad je dijete tu, nije to kao kad hodate pa haj cao..Ali opet kazem, ne bih trpjela prevaru.

(odgovor članu moni)
  Neposredna veza do poruke: 228
13.1.2010 15:35:04   
hanabanana
Da imate bebu od 4 mjeseca ( koja treba pelene, hranu, topao dom ), nemate stan, nemate podrsku porodice, nemate finansijskih sredstava da sve to što imate sada obezbijedite svome dijetetu sami, pitala bih vas ja da li bi tako olako odlazile, lupale, i slično....ili bi se pravila da ne vidite.

Da i ja sam rekla da bih ga ja njega izbacila, i bih sigurno. Ali ja sam taj stan skupa s njim kupila, i ja imam posao i primanja kojim mogu othraniti svoje dvoje djece.

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 13.1.2010 20:12:40 >
Neposredna veza do poruke: 229
13.1.2010 15:37:25   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: hanabanana

Hajd vi malo ohanite malo i ne sudite o nečemu o čemu nemate pojma, osim onog hipotetičkog.

Da imate bebu od 4 mjeseca ( koja treba pelene, hranu, topal dom ), nemate stan, nemate podrsku porodice, nemate finansijskih sredstava da sve to što imate sada obezbijedite svome dijetetu sami, pitala bih vas ja da li bi tako olako odlazile, lupale, i slično....ili bi se pravila da ne vidite.

user posted image ma mene sad da prevari kad skontam koliko imam stvari za pakovat odustala bi od razvodauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 13.1.2010 20:14:27 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 230
13.1.2010 15:37:45   
maja78 RR
  Najlakse je druge osudjivati kad nisi u njihovoj kozi, a svi okrenemo plocu kad se o nama radi. 

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 13.1.2010 20:15:27 >

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 231
13.1.2010 15:39:17   
veeseelaa
mi majke ne bi svoje djete ostavile na cjedilu a očevi kako kojiuser posted image
a to dao bi silom zaboravi mila moja, kakva država takva i naplata alimentacijeuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....
Neposredna veza do poruke: 232
13.1.2010 15:39:42   
milenium
Da on mora čuvati,kuhati,presvlačiti bebu,brinut se o njoj ,da je njen stan a ne njegov,da on ne radi a žena mu radi trpio bi i on .i šutio.

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 13.1.2010 20:17:13 >
Neposredna veza do poruke: 233
13.1.2010 15:41:28   
veeseelaa
ima i ta mjesta milenium
Kako sreće da postoje udruge koje će pomoći majci s djetetom prilikom razvoda  oko smještaja i uposlenja i sl

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 234
13.1.2010 15:41:51   
Atarka
Slazem se, sve mi mislimo isto "da me prevari, allahmanet" ali nije to tako lako uciniti kad bi se to i desilo. Stvarno teska tema.  

30.09.2009

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 235
13.1.2010 15:42:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: hanabanana

Da imate bebu od 4 mjeseca ( koja treba pelene, hranu, topao dom ), nemate stan, nemate podrsku porodice, nemate finansijskih sredstava da sve to što imate sada obezbijedite svome dijetetu sami, pitala bih vas ja da li bi tako olako odlazile, lupale, i slično....ili bi se pravila da ne vidite.

Da i ja sam rekla da bih ga ja njega izbacila, i bih sigurno. Ali ja sam taj stan skupa s njim kupila, i ja imam posao i primanja kojim mogu othraniti svoje dvoje djece.

Ne znam, ne kontam kakav je to brak koji se osniva na prevari i parama, a ne na ljubavi i prije svega postovanju, a o samopostovanu i da ne pricam....Sta neko ko nema samopostovanja moze da pruzi svojoj djeci....

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 13.1.2010 20:18:48 >

Neposredna veza do poruke: 236
13.1.2010 15:42:47   
hanabanana
Mislis na sudsku alimentaciju?!
Znaš li ti koliko iznosi ta alimentacija?
Ako ne znaš recu ti ja - na platu od 1500 KM iznosi 300 KM.
Pod uvjetom da je drug muz prijavljen na 1500 KM.
A za tih 300 KM u gradu Sarajevu možeš platiti struju, grijanje, vodu, odvoz smeća, kupiti paket Molfix pelena, dvije kutije Aptamila.
I to sve uradis do 05-tog u mjesecu a onda gledaš kuda mjesec hoda.

Neposredna veza do poruke: 237
13.1.2010 15:42:50   
Nedi
Pravila bih se da ne vidim dok:
1. ne uzmem svu lovu sa bank. računa
2. uzmem svu lovu sa njegove karitice
3.pokrenem parnicu
i u konačnici obavijetila ga da ne dolazi kući jer je brava promijenjena (zbog tog i tog razloga) a ukoliko dođe praviti nered - 1. isprepadati ce svoje dijete i 2. pozivam predstavnike zakona i tužim za svašta nesto, da se to nakarikati.

A neke gluposti tipa uzeti dijete i otici, jok, pa nisam budala da maltretiram svoje dijete, i jos pri razvodu ti se to nakaci da si napustila zajedničko domaćinstvo i utiče na svasta nesto u daljem procesu....

PREVARA=DOVIĐENJA

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 13.1.2010 20:20:00 >

24.12.2007.
24.o9.2013.

Neposredna veza do poruke: 238
13.1.2010 15:44:08   
bebica1989
drage moje zene a dali ste se zapitale zbog cega vas je prevario?????????????????

Ne vezimo srce za dunjaluk,jer samo tad bice nam lako podnijeti iskusenje.....

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 239
13.1.2010 15:45:13   
veeseelaa
"Ne sudimo onima čijom stazom  išli nismo"

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 13.1.2010 20:20:32 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....
Neposredna veza do poruke: 240
13.1.2010 15:47:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebica1989

drage moje zene a dali ste se zapitale zbog cega vas je prevario?????????????????

hahahaha hahahhaha zar ima neko opravdanje za prevaru, da li uopste postoji odgovor na takvo ptanje????

(odgovor članu bebica1989)
  Neposredna veza do poruke: 241
13.1.2010 15:47:49   
veeseelaa

drugačije je kad živiš s nekim drugačije je kad se zabavljaš
Ovo drugo je zabavnije i opuštenije i uvijek možeš otićiuser posted image
"Ako te neko prevari jednom,on je kriv. Ako te prevari drugi put,ti si kriv"

< Poruku je uredio veeseelaa -- 13.1.2010 15:51:14 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 242
13.1.2010 15:49:28   
Romali

Molim te, bebice, malo čitaj i osluškuj šta žene pišu.
Ovo pitanje nema smisla

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

Neposredna veza do poruke: 243
13.1.2010 15:49:29   
ivana st
Draga anonimna mislim da nemaš razloga za brigu,posebo ako je on izvan radnog vremena uglavnom kući i sa vama.Da se radi o prevari sigurno bi bilo i drugih znakova, ja mislim da to žena uvijek može znati.

Osobno mi je teško dati jednostavan odgovor bi li oprostila prevaru, trebala bih puno toga odvagnuti prije konačne odluke.Iako sam sigurna da bi mi prva reakcija bila jaaako burna,ali sigrnu bih poslje sjela i dobro razmislila

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 13.1.2010 20:22:28 >

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 244
13.1.2010 15:57:14   
veeseelaa
Ja npr ne mogu sa sigurnošću tvrditi da bi se razišla s mm zbog prevare, fakat neznam.... kad sam bila mladje govorila sam da bi, tada sam to mislila a sad više nisam sigurna

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 13.1.2010 20:24:20 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....
Neposredna veza do poruke: 245
13.1.2010 16:05:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Ja npr ne mogu sa sigurnošću tvrditi da bi se razišla s mm zbog prevare, fakat neznam.... kad sam bila mladje govorila sam da bi, tada sam to mislila a sad više nisam sigurna

Znam da ima zena koje tako ne misle, nazalost, radila sam jedno vrijeme kao prevodilac i cesto am bila prisutna situacijama gdje su zene ostavljene, prevarene, maltretirane, psihicki, fizicki, gdje nemaju podrske svoje familije, prijatelja, jos najgore u svemu tome izgube samopostovanje..Trpe svasta...Naucila am dosta iz toga, mada sam to znala i prije ali utvrditi gradivo nikad nije na odmet....Nikad nisam rekla da me niko necce prevariti, osjetila sam to, kad am saznala da me je varo poslije toliko dugo vremena, okrenula sam ledja i nikad jaca u zivotu nisam bila....Valjda sto uvijek krecem od sebe...Kad bi sad osjetila da nemam osjecaja ili me vise nista ne veze za covjeka sa kojim sam sada, ne bi ga prevarila, to je veoma nisko u mojim ocima....Al to svak ima svoje razloge, ne optuzujem je, vjerovatno joj nije lako....

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 13.1.2010 20:24:43 >

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 246
13.1.2010 16:11:27   
milenium
da znam da nebi ni on mene ,onda nebi ni ja njega ostavila.a ovako kad ne znam šta bi on učinio onda neznam ni ja bomeuser posted image
Neposredna veza do poruke: 247
13.1.2010 16:28:37   
Hocu bebu
Da li bi oprostila prevaru...
Kada gledam na to kao nemogucu cinjenicu , kazem NIKADA.
Kada pomislim o okolnostima u kojima bi MOGLA biti , kazem MOZDA
zato po meni svaka zena mora se osamostaliti jer je zivot prevrtljiv a ljudi se mjenjaju... Bolje je djeci pruziti skromniji zivot u kojem ce biti puno ljubavi i moje topline nego zivot s covjekom kojeg ne volite, koji vas izdao i u kojem bi ja bila tuzna i zabrinuta mama
I gdje ste vi u toj prici? Radije bi bila cijeli zivot sama, nego vise legla s osobom koja me izdala
I nema price o prevari. Za ono sto ne znam ne mogu da se postavim. Za ono sto bi saznala, nema prevare, prevario bi sam sebe
svako sebi pa kako god da mi bude
kad ne bi imala bas nimalo sredstava da odem, snasla bi se vec nekada, i ostavila ga mozda kad se najmanje nada i pomisli da je sve zaboravljeno...

Ne znam da li bi ga odmah ostavila (ne znam u kakvoj situaciji bi bila) ta ne mogu npr s malom bebu na ulicu izaci, ali bi ga ostavila prvom prilikom za to

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 13.1.2010 20:26:04 >

Ti si zelja iza koje druge zelje nema

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 248
13.1.2010 17:08:16   
ivana st
Sa sigurnošću tvrdim da mene moj dragi ne vara user posted image
Micica zakuhala si nam temu user posted image user posted image user posted image

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu
Neposredna veza do poruke: 249
13.1.2010 17:14:49   
Mirkica
Da li bih oprostila prevaru
evo sta ja kazem mom muzu s obzirom da nemam djece i da je meni 29 oprostila bih ali bih zapamtila i kada bih dobila djecu onda bih najvjerovatnije ga ostavila user posted image user posted image user posted image user posted image tako ja njemu kazem .
volim ja svog muza puno i mozda bih stvarno bila spremna i oprostiti onaj one night stand, vezu pravu s nekom drugom zenomm smatrala bih kao izdaju mene kao njegovog prijatelja mene kao majke NASE dijece (kad bih imala )  zamisao ne da on ima sex s drugom, nego da prica o nasim problemima nasem zivotu s nekom drugom koja nije ni prstom makla a kamoli se borila za brak kao zena kao majka e to bi me ubiloo tu bi bila spremna na sve ali opet neznam sta donosi dan sta noc ,  moja rodica je uvijek govorila JA BIH ga ODmah Ostavila kada bi me prevario , iako jako lijepa zena ma ko AVION (moze 10 bolji naci od muza ) ima super posao ima sina kad je dosla na stepen kad je je muz prevario saznala da je godinu i  vise imao vezu s drugom (ej covjek se ko fol zabavljao i BOG i narod znali) , ja sam bila sigurna razvod braka poznavajuci je , nista ona je tek tada pocela da se bori za svog muza tek , to je ispalo sto bi vesela rekla tobejarabi user posted image user posted image user posted image user posted image i eno danas 2 godine posle zive et jos se nisu ratsavili ponekada mu nabije na nos ,  nekad se posvadzaju toga radi
ali ja jos nikada nisam svatila zasto ga nije ostavila kad je mogla nezavisi od muza , dijete ima , ma lutka od zene ali valjda nesto drugo tada proradi u zeni.
Zato ja necu nista reci  sta  bih i  kako bih ali posto volim sigurno tlo pod nogam , ja bih prvo pripremila teren pa onda dijelovala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Hocu bebu)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *