|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li biste ikad oprostile prevaru?
18.10.2009 10:45:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Niobe

IZVORNA PORUKA: indy_26

sto bi ja rasturila brak i porodicu (koja super funkcionise meni nista ne fali ni u sexu ni u cemu muz je super prema meni ) radi neke fufice u koju ce se on samo istresti da bi zadovoljio svoj muski ego jer oni kad varaju ne varaju srcem nego k.... a zena je zena i ona je na prvom mjestu.

Zao mi je,ali ne shvacam ovo i ne mogu vjerovati da ovako razmisljas.
Porodicu ne bi rasturila ti, nego on i upravo radi toga sto bi i s kim bi to uradio.
Ako je zena na prvom mjestu, onda se ne treba varati i tacka.

Oprosta nema.

Indy26 ne kontam ako sve fercera zasto ide traziti fufice, znaci nije sve kako treba,  a slazem se sa Niobe, ne kontam tvoje razmisljanje..
Bila sam u dugoj vezi i kad sam saznala da me vara, fino sam mu razbila nos, spakovala svoje stvari i izasla...Za takve stvari nema oprosta kod mene, jer slagao i prevario me on sta treba da lazem samu sebe kako je sve ok i da je to samo neka fufica, ma daj...Zasluzujem bolje...
Nisam nikad nikoga prevarila u svom zivotu, jer znam kako to boli, da mi se to opet dogodi okrenula bih mu ledja za sva vremena taman da je jedan jedini na ovom svijetu....Za takve stvari oprosta nemam ni razumijevanja....

(odgovor članu Niobe)
  Neposredna veza do poruke: 201
18.10.2009 10:48:20   
LUNA4
ja nemam odgovor na ovo pitanjeuser posted image
sad kazem NIKADA NEBI OPROSTILA PREVARU ALI OPET SE POVODIM ZA ONIM NIKAD NE RECI NIKAD....neznam kako bi bilo kad bi se nasla u takvoj sitvaciji(sto se nadam da ni necu)

mama i tata imaju dva Anđela kraj sebe i najsetniji su na svijetu!!!!
LUNA 18.6.2004.
ANTEA 2.9.2009.
nase najvece bogatsvo su nase dvije prekrasne princeze!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 202
20.10.2009 0:04:41   
malaaaa
nemam pojma iskreno cesto sam razmisljala o tome uradila bi vako nako kad bi se to desilo nedaj boze neznam dali bi mogla oprostiti prvo bi dooobro razmislila jer to nije mala stvar kad se ima hrabrosti to jednom uraditi sta ce biti kasnijeuser posted image mislim da nebi mogla oprostit jer prvo ja to nikad nebi uradila nisam bila u toj situaciji hvala bogu i da se nikad i ne dogodiuser posted image

(odgovor članu LUNA4)
Neposredna veza do poruke: 203
13.1.2010 14:35:03   
Anoniman
Jucer je mm ostavio upaljen laptop na stolu i slucajno sam vidjela da pise radnoj kolegici i naslovio je poruku sa "Hej mala". Odmah sam pomislila da me vara, jer zaboga, ne govori se kolegicama "mala"! Sta mislite? Drugih dokaza nemam.

(odgovor članu malaaaa)
  Neposredna veza do poruke: 204
13.1.2010 14:38:32   
Misica84
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Jucer je mm ostavio upaljen laptop na stolu i slucajno sam vidjela da pise radnoj kolegici i naslovio je poruku sa "Hej mala". Odmah sam pomislila da me vara, jer zaboga, ne govori se kolegicama "mala"! Sta mislite? Drugih dokaza nemam.

Mislim da netrebas praviti odma paniku. Ipk covek mnogo vremena provede na poslu, pa tako da se i stvori i neko prijateljstvo.
Ali pitaj ga malo okolu, kako se razumije sa svojim kolegama i kolegicama. Ako kaze "ma bez veze" eh onda se malo zapitaj

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 205
13.1.2010 14:41:43   
ivanak
Ja ne znam što bi napravila.
Ali najvjerojatnije bi ga nabilo nogom.... pa baš me briga šta me čeka nakon toga i neka imala trista djece sa tim čovjekom.... Ako napravi jedanput i opet će, to je tako....

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Misica84)
Neposredna veza do poruke: 206
13.1.2010 14:43:58   
Anoniman
Pricali smo u vezi toga i on meni tvrdi da je to cisto kolegijalno-poslovni odnos, sto meni skripi. Ipak s nekim moras biti prilicno prisan da ga tako oslovljavas. U meni ima sumnje jer je to starija zena neudata, a mm i ja nismo bili intimni skoro godinu dana jer sam cuvala trudnocu. Ipak kad zednom covjeku ponudis vode, nema toga ko bi odbio. Mozda i preuvelicavam, nadam se da nije nista...

(odgovor članu Misica84)
  Neposredna veza do poruke: 207
13.1.2010 14:44:50   
reallove
IZVORNA PORUKA: ivanak

Ja ne znam što bi napravila.
Ali najvjerojatnije bi ga nabilo nogom.... pa baš me briga šta me čeka nakon toga i neka imala trista djece sa tim čovjekom.... Ako napravi jedanput i opet će, to je tako....

slazem se..ja prevaru ne oprastamuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 208
13.1.2010 14:49:51   
ivanak
A znam da je tako... postoji i mogućnost o toga, ali ne mora značiti....
Ne treba crno razmišljati....
Prvo saznaj kako što, pa onda zaključuj. Naravno i ja bi imala sumnju, ali prvo saznaj...

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 209
13.1.2010 14:53:01   
D_K

Pricali smo u vezi toga i on meni tvrdi da je to cisto kolegijalno-poslovni odnos, sto meni skripi. Ipak s nekim moras biti prilicno prisan da ga tako oslovljavas. U meni ima sumnje jer je to starija zena neudata, a mm i ja nismo bili intimni skoro godinu dana jer sam cuvala trudnocu. Ipak kad zednom covjeku ponudis vode, nema toga ko bi odbio. Mozda i preuvelicavam, nadam se da nije nista...

trudnoca ne traje godinu dana!!
za ostalo se slazem sa Ivanom - bolje ispitaj sitaciju prije nego sto reagujes..

< Poruku je uredio D_K -- 13.1.2010 14:54:16 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 210
13.1.2010 14:55:49   
bebita

Cuj starija, a on njoj 'hey mala'...cccc, to bi bio razlog za sumnju, nekoj mladjoj kolegici i nekako moze reci 'mala', ali starijoj zeni vala user posted image   Imala bih sumnje kao i ti.

Dean 07.08.09.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 211
13.1.2010 14:55:54   
Anoniman
Kako da saznam kad on, i ako ima nesto vise izmedju njih, to nece da prizna? Ne znam, pojede me sumnja.

(odgovor članu ivanak)
  Neposredna veza do poruke: 212
13.1.2010 14:57:41   
hanabanana

Jucer je mm ostavio upaljen laptop na stolu i slucajno sam vidjela da pise radnoj kolegici i naslovio je poruku sa "Hej mala".

Mene tako oslovljavaju sve kolege ukoliko se radi o neoficijalnim mailovima tipa: hej mala, jel došao nalog od UIO? Hej mala, hoćemo li ići na ovaj tender...
i slično...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 213
13.1.2010 14:58:10   
moni
Mislim ni da oko jednog "hej mala" ne trebaš praviti dramu. Prvo saznaj šta je u pozadini svega. Možda je neko tako oslovljavao na poslu pa se svi sad zezaju s tim hej mala ili šta ja znam.Uglavnom vjerovatno bi i isključio laptop da ne vidiš da je šta htio skriti

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 214
13.1.2010 15:01:25   
tea lana
a meni to hej mala nesto i nije sumnjivo,ne znam.Mada iskreno moras biti sa nekim blizak da bi mu se tako obratio.Pa ti valjda znas koliko je on blizak sa njom mislim prijateljski
Neposredna veza do poruke: 215
13.1.2010 15:03:41   
hanabanana

IZVORNA PORUKA: tea lana

a meni to hej mala nesto i nije sumnjivo,ne znam.Mada iskreno moras biti sa nekim blizak da bi mu se tako obratio.Pa ti valjda znas koliko je on blizak sa njom mislim prijateljski

Ha, i ovo ima mjesta.
Ja sa istim ljudima radim već deset godina.
I svi su mi manje više i privatno dolazili kući na babine.

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 216
13.1.2010 15:04:03   
maja78 RR
ma mislim da je to hej mala isto kao da je rekao cao, danas, a pogotovo preko neta ljudi kao opustenije pricaju, salju pusice na kraju razgovora i takve gluposti, kao npr. pricas sa drugaricom i na kraju kazes pusa ili ljub ili kako god vec, a da ste bile na kafi i rastajale se nebi se ni poljubile a kamol sta drugo. Mislim da je to internetski zargon ;)))))

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 217
13.1.2010 15:07:49   
moni
A svi mi više vremena provodimo s ljudima s kojima radimo nego u vlastitom domu tako da je i nemoguće da se ne zbližimo, htjeli mi to ili ne. Pa šta mi trebao moj muž, kod mene sve muškarci sa mnom rade i sve s njima idem na teren. Vjeruj svakoga od njih ja gledam kao brata a ove starije poštujem kao svog oca.

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 13.1.2010 20:07:27 >

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 218
13.1.2010 15:08:58   
scarlett
Za mene prevara počinje već u glavi. Ne bih sebi nikad mogla dozvoliti da me finansira neko ko me ne poštuje i vara, radije bih prosila. Ne bih mogla leći pokraj njega, a da znam da je bio s drugom.
Također ne mogu zamisliti da moj suprug nekoga zove "mala", u mom slučaju to bi već značilo da nešto ima, jer se on prema svojim kolegicama odnosi s više poštovanja.
Isto tako mene nikada niko nije zvao "mala" na poslu i kad bi me tako zovnuo osjećala bih se kao da mi želi pokazati neke simpatije - što bi mi bilo neugodno, ali niti smo mi žene sve iste, niti svi muškarci. Kod nekih to stvarno ništa ne predstavlja - mislim da je stvar u tome kako se ko postavi.

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."
Neposredna veza do poruke: 219
13.1.2010 15:10:32   
snijeg
Definitivno moraš razgovarati s njim, taj razgovor je težak 1000 tona, ali se mora obaviti...nadam se da ga dovoljno poznaješ i da ćeš moći pročitati neke stvari između redova. Ne mora značiti da mu je ljubavnica, ali mu daj do znanje da je to oslovljavanje neumjesno pa šta god da mu je....

Moje mišljenje o prevari, hmmmm....
Žene općenito svakako razmišljaju i nalaze opravdanja za ostanak u braku poslije prevare. Djeca, krediti, kuće, stanovi, sramota, kud ću poslije imam godina, bio je dobar prema meni...zadnja faza je: a da nije do mene?!

Prevara nema opravdanja. Ako nakon izvjesnog vremena nismo na istim valnim dužinama, trebamo biti ljudi i pogledati jedno drugom u oči, pokušati razgovarati, pronaći rješenje, ako ga nema igrat ćemo se razlaza. A onda kuda koji mili moji.....opravdavati se kako je nešto nedostajalo u braku, a ne pokušati prvo razgovarati o tome, nego odmah potrčati za drugom suknjom je u krajnjoj liniji bjedno, a da ne govorim kako to oslikava karakter osobe. Takva osoba ne poštuje ni sebe, ni ženu/muža ni ljubavnika/ljubavnicu.
Ukoliko je opravdanje požuda i sitne strasti za jednu noć, povjerovat će naivna/naivni.
Ukoliko je opravdanje zaljubljenost, bujrum brate mili, pogledaj me oči, priznaj mi to i razguli - preživjet ću, ali me ne pravi budalom iza leđa, makar zbog naše prošlosti....
Žene/muškarci koji odluče preko toga preči, opet bujrum, nisam kadija da sudim, ali ni psiholog da pomognem u pronalaženju opravdanja i olakšavanje te situacije....ja svom, nedaj Bože, ako dođe do toga, mogu jedino nab....nogu u guz.... i reći zbogom

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 220
13.1.2010 15:11:50   
veeseelaa
zavisi od raspoloženja, ja bi sve dobro sabrala i oduzela
Al šega mi pomisao da me mm prevari, to bi mi bilo i smiješno i tužno kad bi se desilo
Znam samo da bi dalje nastavila bez ikakvih problema, ne bi me to smlatilo ni dana ma ni jedne sekunde
Nerviraju me žene koje padnu u očaj kad im muž prevari, ma ajde Boga ti, u životu nikada ne treba nikom dozvoliti da te može povrijediti, muž al s rezervom....
Iritiraju me i one žene koje se kunu u ljubav i odnos sa svojim suprugom, takve propadnu ko žeton kad uvide da je realnost sasvim drugačija
Treba imati svoj život pored muža pritom ne mislim na drugog muškarca, ali uvijek biti u pripravnosti ukoliko krene po zlu da znaš kuda i gdje

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 221
13.1.2010 15:14:17   
moni

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

zavisi od raspoloženja, ja bi sve dobro sabrala i oduzela
Al šega mi pomisao da me mm prevari, to bi mi bilo i smiješno i tužno kad bi se desilo
Znam samo da bi dalje nastavila bez ikakvih problema, ne bi me to smlatilo ni dana ma ni jedne sekunde
Nerviraju me žene koje padnu u očaj kad im muž prevari, ma ajde Boga ti, u životu nikada ne treba nikom dozvoliti da te može povrijediti, muž al s rezervom....
Iritiraju me i one žene koje se kunu u ljubav i odnos sa svojim suprugom, takve propadnu ko žeton kad uvide da je realnost sasvim drugačija
Treba imati svoj život pored muža pritom ne mislim na drugog muškarca, ali uvijek biti u pripravnosti ukoliko krene po zlu da znaš kuda i gdje

Svaka čast, slažem se u potpunosti. I još da napomenem da nikad sebi ne bi dozvolila da mi dolazi sa sjajem na usnama i da se pravim da je to ok, meni dobro ja trošim. Pa mora i žena imati svoje JA.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 222
13.1.2010 15:14:47   
Anoniman
Da mi dodje s cvrstim dokazima, ne bih ja razbijala glavu sta i kako. Pa pobogu, ne zivimo vise kao nase nene da ovisimo o njima i da trpimo njihove nestasluke. Kad sam procitala ovo, lakse mi je.

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 13.1.2010 20:08:51 >
  Neposredna veza do poruke: 223
13.1.2010 15:22:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: hanabanana

Jucer je mm ostavio upaljen laptop na stolu i slucajno sam vidjela da pise radnoj kolegici i naslovio je poruku sa "Hej mala".

Mene tako oslovljavaju sve kolege ukoliko se radi o neoficijalnim mailovima tipa: hej mala, jel došao nalog od UIO? Hej mala, hoćemo li ići na ovaj tender...
i slično...

Malo si mi otvorila oci, hvala. Kod njih u firmi vlada slicna atmosfera, ali nisam dosad imala priliku cuti da se tako oslovljavaju. Ipak sam ja u kuci non-stop s djetetom i lako mi je postati ljubomorna i umisljati svasta. Ali bice mi pod prismotrom.

(odgovor članu hanabanana)
  Neposredna veza do poruke: 224
13.1.2010 15:23:19   
scarlett
Podpisujem post Veseleee, ali evo recimo ja se mogu zakleti u svog supruga, a kad bi me ipak prevario, to onda njemu na sramotu, jer se drugačije predstavljao, a ne meni koja sam vjerovala.
Žena mora i u braku biti samostalna, pa i ako finansijski zavisi od muža. Ja kada bih doživjela prevaru, ne bi mi bilo svejedno, ali se ne bih ni sekunde osvrtala, mislim da se na problemima radi prije prevare, a kada se ona desi - to je gotovo.
I meni bi bilo smiješno da me prevari, iako sad poslije poroda kao žena i nisam u nekom fazonuuser posted image , al bi mi bilo smješno zbog svega što smo prošli zajedno. Zato bi to i bio kraj.

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *