|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li biste ikad oprostile prevaru?
7.10.2010 22:55:36   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

evo sad gledam emisiji Zabranjeni forum i padam od šege
Ovaj dr je legenda, kaže da su najsigurniji odnosno najvjerniji oni muževi kod kojih je samo poso-kuća hahahah ko E.Jevrić, kaže ovakve ne zanimaju žene
Moj ovakav nije, kuku, sinoć je došao u 02:00 kući user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti sljedeci put kad dodje kasno pripremi serpicu user posted image user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 426
7.10.2010 22:58:13   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: hanabanana

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

sjetih se price moje mame o nekoj njenoj poznanici (valjda)
saznala da je muz vara ...nije mu nista rekla ni prebacila...samo je svaki dan za rucak stavljala tanjur vise na stol.... samo to i nista vise....nakon par godina njen muz puko user posted image
uvjek sam tu zenu smatrala jako snaznom user posted image

svaka čast user posted image user posted image user posted image  naravno da je jakost u strpljivosti, sve drugo je izraz slabosti

Ma daj Vesellaaaa.
Njoj život prošao u stavljanju jednog tanjira više na stol.
Da je bila jaka, razvela bi se.
Za mene je to cista ludost, ako je zena iz ove price stvarna.

al kad skontaš da neke samo halale, ova je s tanjirima king user posted image user posted image user posted image user posted image
svakako joj je stavjati ručak a tanjir više il manje na stolu a mogu misliti kako je to njenog supruga nerviralo
Taj tanjir po meni je značio nikada neće biti kao prije jer si to uradio
Izvoli tanjir user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
šalu na stranu al kad sve skontaš i sabereš ova s tanjirima je puklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahhahahah zeno stomak me zaboli od smjeha :)))) hahhahahahahhahah

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 427
7.10.2010 22:58:22   
veeseelaa
a sinoć je donio dvije školjke jaja pa rekoh nije valjda s onim jajima bio u zijanu user posted image user posted image user posted image user posted image il su jaja vadiona user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   uvijek me nekako zeznu ta jaja user posted image
ne gine mu pčelice šerpica večeras, imam šuhu da će i večeras doći poslije 24 sata

Mirki user posted image user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 7.10.2010 22:59:30 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 428
7.10.2010 22:59:57   
Mirkica

eh drage moje zene da vi samo znate koliko ima prevara i tamo gdje bi ste ruku u vatru stavile da je sve ok i da su vjerni do groba....
na žalost znam tih primjera jako mnogo pa vise nikad ne bih garantovala ni za koga a Boga mi ni za MM a ni za sebe (iako ga volim "ko Boga")... niko ne zna sta nosi sutra!!!

e vala Visnja od kad te znam ovo ej najpametnije sto si napisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bez zeze ne moze se ni za koga garantovati pa kad Fusun poludi moze svako

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 429
7.10.2010 23:01:38   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Mirkica

eh drage moje zene da vi samo znate koliko ima prevara i tamo gdje bi ste ruku u vatru stavile da je sve ok i da su vjerni do groba....
na žalost znam tih primjera jako mnogo pa vise nikad ne bih garantovala ni za koga a Boga mi ni za MM a ni za sebe (iako ga volim "ko Boga")... niko ne zna sta nosi sutra!!!

e vala Visnja od kad te znam ovo ej najpametnije sto si napisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bez zeze ne moze se ni za koga garantovati pa kad Fusun poludi moze svako

ma kakve garancije, ništa nije sigurno više, sve opcije su otvorene
Pustimo priču moj neće, on je dobar, kakav dobar muškarci su svi isti, kad tad im na um padne druga
Ja samo neznam što je meni to sve tako smiješno user posted image user posted image user posted image
majke mi neće ovo na hajr

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 430
7.10.2010 23:01:44   
Anoniman

Gdje nju nadje?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 431
7.10.2010 23:01:52   
*pcelica*

a sinoć je donio dvije školjke jaja pa rekoh nije valjda s onim jajima bio u zijanu user posted image user posted image user posted image user posted image il su jaja vadiona user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   uvijek me nekako zeznu ta jaja user posted image
ne gine mu pčelice šerpica večeras, imam šuhu da će i večeras doći poslije 24 sata

Evo i ja svog cekam ko fol radi. Serpicu sam pripremila samo neznam jel ide kljucala voda ili ona iz zamrzivaca user posted image user posted image user posted image
U svakom slucaju nece mu biti veselo

< Poruku je uredio *pcelica* -- 7.10.2010 23:02:19 >

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 432
7.10.2010 23:02:33   
veeseelaa
ovisi od količine šuhe user posted image user posted image user posted image user posted image
Pčelice mislim da bi voda trebala biti mlaka, ne prevruća i ne prehladna
Jer hladna će svakako uticati da ..... se stisnu i onda ti kontaš evo ga vjeran je a ono do vode
a topla voda će da opusti a čovjeku možda samo merak a od zijana ništa
Da se dogovorimo, vodu ćemo pripremiti mlakuuser posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 7.10.2010 23:05:27 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 433
7.10.2010 23:02:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Evo i ja svog cekam ko fol radi. Serpicu sam pripremila samo neznam jel ide kljucala voda ili ona iz zamrzivaca user posted image user posted image user posted image

nek voda prokljuca za svaki slucajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 434
7.10.2010 23:05:04   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Gdje nju nadje?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma gledam na youtube pa stigla do tog dijela :))))))

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 435
7.10.2010 23:05:38   
*pcelica*
To sami ja mislila ako bude hladna propasce eksperiment

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 436
7.10.2010 23:06:10   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

ma gledam na youtube pa stigla do tog dijela :))))))

Eeee ja sam taj dio daaavno proslauser posted image user posted image user posted image user posted image
Bolje jadna da nije, svekrva je upecala pa je vratila materiuser posted image user posted image user posted image user posted image Zakljucak, ne varajte muzeve, sveki ce vas vratiti materi

< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 7.10.2010 23:08:00 >

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 437
7.10.2010 23:10:24   
Mirkica
ahhahahhahah to cemo tamo na temi svekrve da predlozimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 438
7.10.2010 23:15:30   
Anoniman
Jedna jako tužna priča koja se desila nedavno u mom gradu:
čovjek 30 godina, žena, 2 djece, svi za primjera, zaposleni, situirani.On radi u drugom gradu, zakači se za neku, ima vezu sa njom godinu dana. Žena od početka sumnja( pitam je zbog čega, kaže mobitel mu više nije bio nikad na vidnom mjestu), ali nema dokaza.Jednom nađe poruku, on se djecom kune da je greška, sve njene sumnje padaju u vodu jer su mu djeca sve.
Sazna gdje drži drugi mobitel, u pola noći ga ode potražiti i pronađe brdo poruka, konfrontuje ga, cijelu noć svađa, ona sutradan ode svojima, on se navečer ubije.

Znakovi prevare( po njenoj priči):
bio je odsutan ,zamišljen, nije mogao nikad na samo biti s njom( grižnja savjesti, bojao se konfrontacije), pazio je s kim se druži, ako je bio iko ko bi joj možda mogao nešto reći, uvijek je želio biti prisutan, odlazio je na lažne dežure u odjeći koja nije primjerena za posao.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 439
7.10.2010 23:20:26   
*pcelica*
user posted image user posted image user posted image

Stvarno tuzna prica ali sve se svodi na isto sve su to brakovi koji prividno izglefaju ok. Hiljadu sam puta pomislila za neki par da im ide ekstra a oni samo glume u javnosti. Tuzno ali iastinito

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 440
7.10.2010 23:33:17   
veeseelaa
ma oni koji u javnosti najviše cici mici, pile, mazo takvi su u raspadu uglavnom
i one koje se hvale divnim odnosom kao ja su u riskantnoj grupi user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 441
7.10.2010 23:37:14   
Hanady RR
Rizik je samo tamo gdje nema sklada u 4 zida...a to što se van ta 4 zida dešava u prisustvu drugih nije ništa rizično.

ja sam imala priliku kao djevojka da doživim kako rođak vara ženu svoju...uhvatila ga a nisu se razišli. No nije bitno sad da idem u pojedinosti ali niko od nas nije ama ništa primjetio. Nije on bio posebno pažljiv prema njoj, bio je ''mrcina'' uvijek isti ali ona je osjetila i ughvatila ga...ja mu vala onaj dan u koži bila nebiuser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 442
7.10.2010 23:38:13   
*pcelica*
Vesela ima li tvog dragog na pomolu mog jos nema a ne vara on mene sigurno gdje bi on user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 443
7.10.2010 23:41:24   
Anoniman

Vesela ima li tvog dragog na pomolu mog jos nema a ne vara on mene sigurno gdje bi on user posted image

nego jesu li presvukli gace kad su posliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidim da je i to pokazateljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
odsad palim masinu jednom tjedno i imat ce samo 7 pari gacauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 444
7.10.2010 23:43:29   
*pcelica*
Ma nije ni dolazio kuci samo se javio da ide privatno raditi sigurno u gepeku ima par rezerbnih user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 445
7.10.2010 23:44:00   
veeseelaa

ma kakvi, neće izgleda prije 1 user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 446
7.10.2010 23:45:16   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: noa

nego jesu li presvukli gace kad su posliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidim da je i to pokazateljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
odsad palim masinu jednom tjedno i imat ce samo 7 pari gacauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja nisam kući od jutros od 7, maloprije dodjoh, za gaće ti neznam reći user posted image user posted image user posted image user posted image
hej kuku cirkusauser posted image user posted image user posted image user posted image
Što kaže jedna moja jaranica u zezanju: mene vaku ženu user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 447
7.10.2010 23:45:34   
Anoniman

Ma nije ni dolazio kuci samo se javio da ide privatno raditi sigurno u gepeku ima par rezerbnih user posted image user posted image

znaci
1.serpica test
2.oduzeti rezervne gaceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 448
7.10.2010 23:46:22   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovo za gaće je kraljevski
nisam nikad na to gledala kao večeras sa tugom user posted image user posted image user posted image user posted image
jel ovo važi i za žene?
jel vam se dešavalo da namjerno il slučajno ne obućete gaćice?user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 7.10.2010 23:47:29 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 449
7.10.2010 23:47:50   
*pcelica*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj oplakah jos cu i djecu probuditi

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *