Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 16:01:19
jasmin
Nista sa sigurnoscu ne mogu tvrditi,jer Bog sve najbolje zna.Cak i kada mi kaze da je zadovoljan,ja mislim da nije tako i trudim se raditi na tome da bude,svakodnevno.Meni je prioritet biti dotjerana.Prije rucka!Zatim jedna mirna komunikacija popracena njeznoscu,pa naravno i rucak,vecera sta vec,cinjenje onoga sto supruznik voli-ne moze ne pruziti zeljene rezultate.Nema sanse da ne osjetis da supruznik nije zadovoljan.To se vidi u njegovim ocima,on to potvrdjuje rijecima,izrazima zadovoljstva,bas kao ja njemu!Ja ne mogu lijepo funkcionisati s njim ako imam nesto nerijeseno,a da ne govorim da sam,ne daj Boze,nezadovoljna njime.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 16:02:46
Visnja RR
eh drage moje zene da vi samo znate koliko ima prevara i tamo gdje bi ste ruku u vatru stavile da je sve ok i da su vjerni do groba.... na žalost znam tih primjera jako mnogo pa vise nikad ne bih garantovala ni za koga a Boga mi ni za MM a ni za sebe (iako ga volim "ko Boga")... niko ne zna sta nosi sutra!!!
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 16:05:28
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
eh drage moje zene da vi samo znate koliko ima prevara i tamo gdje bi ste ruku u vatru stavile da je sve ok i da su vjerni do groba.... na žalost znam tih primjera jako mnogo pa vise nikad ne bih garantovala ni za koga a Boga mi ni za MM a ni za sebe (iako ga volim "ko Boga")... niko ne zna sta nosi sutra!!!
ja ne znam što nosi sutra... ali znam pouzdano šta je danas a tamo gdje mi gledamo sa strane...nebih se kladila naravno...jer samo ti i mm možete znati kako je kod vas. Pokazatelji za prevaru postoje samo treba otvoriti oči da se na vrijeme vide a ne pričati ne može se to meni desiti pa nsatviti zanemarivati i sebe i njega.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 16:05:38
jasmin
Ja i ne bih ni za koga ruku u vatru stavila,i ne lupam se u prsa da mene moj nikada ne bi prevario,samo navodim uzroke koji ga mogu baciti u celjusti prevare,a to je najprije promjena karaktera,odnosno njegova slabost,da ne kazem lom. Slazem se s Hanady,zena osjeti da nesto ne stima.Ne moze mi sakriti najmanju sikiraciju oko neceg bezazlenog,a ne jos tragove druge zene!
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 16:06:16
hanabanana
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
sjetih se price moje mame o nekoj njenoj poznanici (valjda) saznala da je muz vara ...nije mu nista rekla ni prebacila...samo je svaki dan za rucak stavljala tanjur vise na stol.... samo to i nista vise....nakon par godina njen muz puko uvjek sam tu zenu smatrala jako snaznom
svaka čast naravno da je jakost u strpljivosti, sve drugo je izraz slabosti
Ma daj Vesellaaaa. Njoj život prošao u stavljanju jednog tanjira više na stol. Da je bila jaka, razvela bi se. Za mene je to cista ludost, ako je zena iz ove price stvarna.
< Poruku je uredio hanabanana -- 7.10.2010 16:09:19 >
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 16:07:31
Visnja RR
nego odoh ja na fitnes da budem sebi a i mužu tip top Ilhana mi svakakvih sexy krpica donijela pa to treba konzumirati (jel se sad žena od 42 g treba stidjeti )
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 16:08:32
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: jasmin
Ja i ne bih ni za koga ruku u vatru stavila,i ne lupam se u prsa da mene moj nikada ne bi prevario,samo navodim uzroke koji ga mogu baciti u celjusti prevare,a to je najprije promjena karaktera,odnosno njegova slabost,da ne kazem lom. Slazem se s Hanady,zena osjeti da nesto ne stima.Ne moze mi sakriti najmanju sikiraciju oko neceg bezazlenog,a ne jos tragove druge zene!
upravo tako...ja i ne govorim o nama ovdje nego o slučajevima koje znam...al otom drugi put...bjeeežiiim
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 16:08:54
Hanady RR
nego odoh ja na fitnes da budem sebi a i mužu tip top Ilhana mi svakakvih sexy krpica donijela pa to treba konzumirati (jel se sad žena od 42 g treba stidjeti )
ne trebaš se stidjeti... godine nisu važne ako vaša želja za konzumiranjem jedno drugog tome teži.... a krpice su mrak...vidjeh ih prije nego ti je poklon predala.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 16:11:08
Private
Da vam se i ja prikljucim Sta bi ste vi na ovo,moj rodak se ozenio prije rata.Dugo godina nije imao djece,mislim 9(sada ima 2 djevojcice).Prije nekoliko godina nasao je sebi svalerku koja je starija podosta od njega.Godinama je isao s njom na more,a svojima je govorio da pomaze prijatelju u renoviranju.Zena je slutila nesto 2-3 mj,i za jednu n.god,kad se ono sastavilo sa Bajramom,doveo je tu,neznam ni kako je nazvati,u kucu ii zeni rekao"Sta hoces bona S.....ja sa toobom nemam nista vec 3 mj,misleci na odnose". Zena ga je bila ostavila sutradan,nije htjela nikom u gluho doba.Usljedio je postupak razvoda,mirenja njih dvoje od strane socijalnog,medusobno prepucavanje.I sta je bilo nakon godinu i po,oona i djeca se vrate njemu Ni nju ni njega nisam vidjela od tada.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 21:39:55
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: hanabanana
sjetih se price moje mame o nekoj njenoj poznanici (valjda) saznala da je muz vara ...nije mu nista rekla ni prebacila...samo je svaki dan za rucak stavljala tanjur vise na stol.... samo to i nista vise....nakon par godina njen muz puko uvjek sam tu zenu smatrala jako snaznom
svaka čast naravno da je jakost u strpljivosti, sve drugo je izraz slabosti
Ma daj Vesellaaaa. Njoj život prošao u stavljanju jednog tanjira više na stol. Da je bila jaka, razvela bi se. Za mene je to cista ludost, ako je zena iz ove price stvarna.
al kad skontaš da neke samo halale, ova je s tanjirima king svakako joj je stavjati ručak a tanjir više il manje na stolu a mogu misliti kako je to njenog supruga nerviralo Taj tanjir po meni je značio nikada neće biti kao prije jer si to uradio Izvoli tanjir šalu na stranu al kad sve skontaš i sabereš ova s tanjirima je pukla
< Poruku je uredio veeseelaa -- 7.10.2010 21:44:09 >
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 21:43:02
veeseelaa
ama kako znati i biti siguran da ti je suprug vjeran? (bez šerpice) eh kakvih ima namazanaca žena nikad ne skonta, kune se u njegovu vjernost a on iiiiihh
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 21:53:14
Anoniman
ama kako znati i biti siguran da ti je suprug vjeran? (bez šerpice) eh kakvih ima namazanaca žena nikad ne skonta, kune se u njegovu vjernost a on iiiiihh
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 21:56:53
sarayka
90% žena koje su muzevi varali osim konkretnih dokaza tipa skrivenih telefona i poruka i ucestalih izlazaka navode i ovo: - vecina njih je odjednom jaaakkooo ljubazni prema svojim zenama (valjda griza savjesti) i bas ih paze vise nego prije toga - pocinju prebacivati na zenu da ih mozda vara, odnosno misle da ONA ima drugoga ( to znaci zbuni neprijatelja jer dok se ona jadna pravda i konta da je on lud za njom on šeta li šeta )
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 21:57:47
*pcelica*
Moje misljenje je da osoba koja vara trazi ono sto nema kod kuce bilo da je muz ili zena. Zato smatram da je komunikacija izmedju partnera vazan faktor u ocuvanju odnosa. Imam par primjera u blizini gdje bracni partneri naizgled imaju skladan brak ali varaju jedni druge jer nemaju razunijevanja i podrsku onog drugog, a sto se mene licno tice neznam da li bih oprostila ali znam da nikad ne bih zaboravila cijeli zivot bi mu nabijala na nos
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 22:00:08
klemzi
Ne bih mogla oprostiti prevaru, nikakvu, jer tada bih prestala vjerovati čovjeku s kojim dijelim sve... A tako ne bih mogla živjeti.. Ne daj Bože nikome!!! A mene zanima da li supruge zaista uvijek zadnje saznaju
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 22:00:51
veeseelaa
o pa meni stalno mm govori zašto si se tako sredila, usko ti je to, kratko ti je to, i još neke stvari (al ne bi sad o tome , malčice su bezobrazne ), gledaće te muškarci a ja ću da poludim Jel moguće da me vara? ma neeeeeee, neeeeee mene
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 22:02:03
sarayka
o pa meni stalno mm govori zašto si se tako sredila, usko ti je to, kratko ti je to, i još neke stvari (al ne bi sad o tome , malčice su bezobrazne ), gledaće te muškarci a ja ću da poludim Jel moguće da me vara? ma neeeeeee, neeeeee mene
Ma nee tebe... Al fakat to su mis pricale zene i djevojke iz bas licnih iskustava...Majke mi
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 22:06:52
Hanady RR
Pokazatelji su očiti u onome trenutku kada je ona zamišljen, odsutan u trenutcima kada mu ti pričaš svoj dan na poslu...prije je to slušao sada gleda krz tebe. kašnjenja stalna bez javljanja, porvidni i dupli izgovori...miris u tolateu iza njega za odlazaka kod prijatelja ili na običnu kafu ali različit nego prije. prsvalčenje češće donjeg veša...nevjerovatno ali istinito. muškarci veš mjenjaju 1 ili 2 puta dveno a nevjeran muž čak 4.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 22:10:59
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
znači laže sebe i druge....
A najgore je kad ljudi lazu sebe...Ne dao Bog nikome
To je onaj najtužniji dio... ćena jednostavno neće da vidi ono što vidi...sve pokazatelje i promejene... a razlozi su... nema dgje, nema kome, ima djecu, nema posao, sramota od roditelja, sramota mahale, biće sama i raspupštenica i još milion blesavih i nevažnih razloga. i tada laže sebe i druge...drugi joj govore ona ih mrzi proklinje i smatra neprijateljima jern neće da čuje ono što i sama već neko vrijeme zna.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 22:14:12
bebbe RR
IZVORNA PORUKA: sarayka
90% žena koje su muzevi varali osim konkretnih dokaza tipa skrivenih telefona i poruka i ucestalih izlazaka navode i ovo: - vecina njih je odjednom jaaakkooo ljubazni prema svojim zenama (valjda griza savjesti) i bas ih paze vise nego prije toga - pocinju prebacivati na zenu da ih mozda vara, odnosno misle da ONA ima drugoga ( to znaci zbuni neprijatelja jer dok se ona jadna pravda i konta da je on lud za njom on šeta li šeta )
Da, mislim da je ovo istina... I sasvim sigurno muža koji vara grize savjest... Izgubljen je, pogotovo ako mu to nije dio karaktera, već mu se desilo da se zaljubio... Ali, mene nikada niko neće ubijediti da žene ne primijete znakove da nešto nije OK u odnosu... U odnos dvoje ljudi koji je dobar treći ne može ući. Varanje je poslijedica, a ne uzrok...
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 22:47:31
veeseelaa
evo sad gledam emisiji Zabranjeni forum i padam od šege Ovaj dr je legenda, kaže da su najsigurniji odnosno najvjerniji oni muževi kod kojih je samo poso-kuća hahahah ko E.Jevrić, kaže ovakve ne zanimaju žene Moj ovakav nije, kuku, sinoć je došao u 02:00 kući
< Poruku je uredio veeseelaa -- 7.10.2010 22:48:30 >
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 22:50:57
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: sarayka
Ma nee tebe... Al fakat to su mis pricale zene i djevojke iz bas licnih iskustava...Majke mi
pusti sad, nema vadjenja, ovaj moj je u rizičnoj grupi još me jednom upita nebuloze tipa "gledaju li te muškarc?i" i sl nos ću mu razbiti Mada ja se ne pravdam , ja kažem istinu
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.