Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 22:55:36
*pcelica*
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
evo sad gledam emisiji Zabranjeni forum i padam od šege Ovaj dr je legenda, kaže da su najsigurniji odnosno najvjerniji oni muževi kod kojih je samo poso-kuća hahahah ko E.Jevrić, kaže ovakve ne zanimaju žene Moj ovakav nije, kuku, sinoć je došao u 02:00 kući
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 22:58:13
Mirkica
IZVORNA PORUKA: hanabanana
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
sjetih se price moje mame o nekoj njenoj poznanici (valjda) saznala da je muz vara ...nije mu nista rekla ni prebacila...samo je svaki dan za rucak stavljala tanjur vise na stol.... samo to i nista vise....nakon par godina njen muz puko uvjek sam tu zenu smatrala jako snaznom
svaka čast naravno da je jakost u strpljivosti, sve drugo je izraz slabosti
Ma daj Vesellaaaa. Njoj život prošao u stavljanju jednog tanjira više na stol. Da je bila jaka, razvela bi se. Za mene je to cista ludost, ako je zena iz ove price stvarna.
al kad skontaš da neke samo halale, ova je s tanjirima king svakako joj je stavjati ručak a tanjir više il manje na stolu a mogu misliti kako je to njenog supruga nerviralo Taj tanjir po meni je značio nikada neće biti kao prije jer si to uradio Izvoli tanjir šalu na stranu al kad sve skontaš i sabereš ova s tanjirima je pukla
hahhahahah zeno stomak me zaboli od smjeha :)))) hahhahahahahhahah
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 22:58:22
veeseelaa
a sinoć je donio dvije školjke jaja pa rekoh nije valjda s onim jajima bio u zijanu il su jaja vadiona uvijek me nekako zeznu ta jaja ne gine mu pčelice šerpica večeras, imam šuhu da će i večeras doći poslije 24 sata
Mirki
< Poruku je uredio veeseelaa -- 7.10.2010 22:59:30 >
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 22:59:57
Mirkica
eh drage moje zene da vi samo znate koliko ima prevara i tamo gdje bi ste ruku u vatru stavile da je sve ok i da su vjerni do groba.... na žalost znam tih primjera jako mnogo pa vise nikad ne bih garantovala ni za koga a Boga mi ni za MM a ni za sebe (iako ga volim "ko Boga")... niko ne zna sta nosi sutra!!!
e vala Visnja od kad te znam ovo ej najpametnije sto si napisala bez zeze ne moze se ni za koga garantovati pa kad Fusun poludi moze svako
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 23:01:38
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Mirkica
eh drage moje zene da vi samo znate koliko ima prevara i tamo gdje bi ste ruku u vatru stavile da je sve ok i da su vjerni do groba.... na žalost znam tih primjera jako mnogo pa vise nikad ne bih garantovala ni za koga a Boga mi ni za MM a ni za sebe (iako ga volim "ko Boga")... niko ne zna sta nosi sutra!!!
e vala Visnja od kad te znam ovo ej najpametnije sto si napisala bez zeze ne moze se ni za koga garantovati pa kad Fusun poludi moze svako
ma kakve garancije, ništa nije sigurno više, sve opcije su otvorene Pustimo priču moj neće, on je dobar, kakav dobar muškarci su svi isti, kad tad im na um padne druga Ja samo neznam što je meni to sve tako smiješno majke mi neće ovo na hajr
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 23:01:44
Anoniman
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 23:01:52
*pcelica*
a sinoć je donio dvije školjke jaja pa rekoh nije valjda s onim jajima bio u zijanu il su jaja vadiona uvijek me nekako zeznu ta jaja ne gine mu pčelice šerpica večeras, imam šuhu da će i večeras doći poslije 24 sata
Mirki
Evo i ja svog cekam ko fol radi. Serpicu sam pripremila samo neznam jel ide kljucala voda ili ona iz zamrzivaca U svakom slucaju nece mu biti veselo
< Poruku je uredio *pcelica* -- 7.10.2010 23:02:19 >
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 23:02:33
veeseelaa
ovisi od količine šuhe Pčelice mislim da bi voda trebala biti mlaka, ne prevruća i ne prehladna Jer hladna će svakako uticati da ..... se stisnu i onda ti kontaš evo ga vjeran je a ono do vode a topla voda će da opusti a čovjeku možda samo merak a od zijana ništa Da se dogovorimo, vodu ćemo pripremiti mlaku
< Poruku je uredio veeseelaa -- 7.10.2010 23:05:27 >
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 23:02:49
Anoniman
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
Mirki
Evo i ja svog cekam ko fol radi. Serpicu sam pripremila samo neznam jel ide kljucala voda ili ona iz zamrzivaca
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 23:05:04
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Gdje nju nadje?
ma gledam na youtube pa stigla do tog dijela :))))))
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 23:06:10
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Gdje nju nadje?
ma gledam na youtube pa stigla do tog dijela :))))))
Eeee ja sam taj dio daaavno prosla Bolje jadna da nije, svekrva je upecala pa je vratila materi Zakljucak, ne varajte muzeve, sveki ce vas vratiti materi
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 7.10.2010 23:08:00 >
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 23:10:24
Mirkica
ahhahahhahah to cemo tamo na temi svekrve da predlozimo
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 23:15:30
Anoniman
Jedna jako tužna priča koja se desila nedavno u mom gradu: čovjek 30 godina, žena, 2 djece, svi za primjera, zaposleni, situirani.On radi u drugom gradu, zakači se za neku, ima vezu sa njom godinu dana. Žena od početka sumnja( pitam je zbog čega, kaže mobitel mu više nije bio nikad na vidnom mjestu), ali nema dokaza.Jednom nađe poruku, on se djecom kune da je greška, sve njene sumnje padaju u vodu jer su mu djeca sve. Sazna gdje drži drugi mobitel, u pola noći ga ode potražiti i pronađe brdo poruka, konfrontuje ga, cijelu noć svađa, ona sutradan ode svojima, on se navečer ubije.
Znakovi prevare( po njenoj priči): bio je odsutan ,zamišljen, nije mogao nikad na samo biti s njom( grižnja savjesti, bojao se konfrontacije), pazio je s kim se druži, ako je bio iko ko bi joj možda mogao nešto reći, uvijek je želio biti prisutan, odlazio je na lažne dežure u odjeći koja nije primjerena za posao.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 23:20:26
*pcelica*
Stvarno tuzna prica ali sve se svodi na isto sve su to brakovi koji prividno izglefaju ok. Hiljadu sam puta pomislila za neki par da im ide ekstra a oni samo glume u javnosti. Tuzno ali iastinito
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 23:37:14
Hanady RR
Rizik je samo tamo gdje nema sklada u 4 zida...a to što se van ta 4 zida dešava u prisustvu drugih nije ništa rizično.
ja sam imala priliku kao djevojka da doživim kako rođak vara ženu svoju...uhvatila ga a nisu se razišli. No nije bitno sad da idem u pojedinosti ali niko od nas nije ama ništa primjetio. Nije on bio posebno pažljiv prema njoj, bio je ''mrcina'' uvijek isti ali ona je osjetila i ughvatila ga...ja mu vala onaj dan u koži bila nebi
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 23:46:22
veeseelaa
ovo za gaće je kraljevski nisam nikad na to gledala kao večeras sa tugom jel ovo važi i za žene? jel vam se dešavalo da namjerno il slučajno ne obućete gaćice?
< Poruku je uredio veeseelaa -- 7.10.2010 23:47:29 >
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.