|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a?
4.10.2010 21:31:10   
Hanady RR
manje više sad ota ženica sam s eupoznal, neke na slikama viejdla...a ja najčešće kada postove pišem na nekoj od tema razmišljam kako izgleda jasmin, mona Muhamed i klemzi....

jasmin zamišljam pokrivenu ženu u dugoj haljini ali uvijek svijetih boja obučena, nekako kao slonova kost ili boja pjeska...bijel puti, mršava i niskoga rasta recimo do 165 cm....dugih prstiju, lijepoga lica i dveliki očiju tamnih sa mnogo tamnim repavicama dugim okolo.

Mona Muhamed opet mi je nekako sva u plavo obučena, tamno plavo, pokrivena...njoj na licu uvijek imam i nikab...nekako tako mi djeluje...tamnoputa ali krupnija od jasmin...malo visočija i malo jača recimo.user posted image

A klemzi zamišljam kao ženicu sitnijeg rasta...bijele puti sa crnom kosom do ramena u velikim loknama...nekako je uvijek vidim u crvenoj rolci i teksasknim hlačama...
Oči su joj zelene...jednostavno takvom je vidim sjedi za računarm...

i da jasmin mi je uvijek za laptopom koji je na malom stoliću u trepezariji...dok mi mona sjedi isto uz laptop ali u nekoj sobi koja iza ima bračni krevte i dječiji krevet a laptor na radnom stolu...a soba uvijek prigušeno svijetlo.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 551
4.10.2010 22:17:15   
Galicia
Cim skontam kako se slike stavljaju, postavicu sebe da se ne trudite dzaba. Samo molicu da pripremite casu vode s secerom da vam ne pozli. user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 552
4.10.2010 22:33:07   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Jedva vas upratih ko, sta, gdje...user posted image user posted image user posted image user posted image
E ovako.
Mamine oci sam zamisljala upravo tih godina koliko zaista i ima, ali mnogo deblju. Nisam je vidjela kao tamnoputu.
Mamu Almu sam zamisljala malo starijom(valjda sto je nekako uvijek ozbiljna s komentarima i vijestima). Smedju i ogrooooomnu(jer toliko jadi na svoje kilograme). A tamo zena s malo viska kila, ten kao u lutke i oci kao okean...
Reallove sam upravo tako nekako i zamisljala. Plavu, vedru s krupnim plavim ocima...jer po mojoj logici ako Jordanac ozeni Bosanku onda definitivno mora biti plavusauser posted image
Acudesu nisam zamisljala kao crnku, vec smedju s otkacenom frizurom i da je negdje moja generacija.
Frenkozu sam vijek zamisljala da je obucena u nekom orijentalom fazonu...s maramama...Valjda zbog fakultetauser posted image
Skvo mi je na prvu ustogljena damica, al'' poslije raja i jako pouzdan prijatelj(valjda se nekad i upoznamo).
Hanady sam zamisljala kao pravu tetu...s naocalama, malo deblju, koja nosi uvijek odijela...smedje kose.
MarinaDK mi je crnka. Stil odijevanja je sportska klasika. Ili je kratko osisana ili joj je kosadpokupljena u rep.
Koka i po mi je oduvijek bila plavusa u farmerkama sa extra linijom, strkama. Naocale mi se tu ne uklapaju...strastveni pusac. I ima onaj zamisljeni pogled kad ne izvodi neke vragolije.
Visnja mi je bila u ranim trideset_im, malo ufurana(sto sam se, nasrecu, razocarala), zgodna zena...Plava.
Ticer mi je bila uvijek smedje kose, ravne....sa ponekim crvenim pramencicem. Nosi naocale...Ima duge i njegovane ruke, prste...

Ima toga jos...al'' sad nemavremena.

I ja se zaista nadam da cemo se upoznati.....user posted image

Fin mi opis...user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 553
4.10.2010 22:42:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sara.at

Felix draga zeno gdje me nadje Sa velikim sikamauser posted image user posted image nemam na Ni s od toguser posted image

neznam mozda kad si jednom pisla na bebe da su ti siske ko bombe nadoslo mlijeko,kontam ja ova je neka sisatauser posted image user posted image
Amela,mila hvala od srca na lijepim rijecimauser posted image user posted image user posted image user posted image
ti si meni takodje sva mila i dragauser posted image user posted image .......

(odgovor članu sara.at)
  Neposredna veza do poruke: 554
4.10.2010 22:46:13   
klemzi

A klemzi zamišljam kao ženicu sitnijeg rasta...bijele puti sa crnom kosom do ramena u velikim loknama...nekako je uvijek vidim u crvenoj rolci i teksasknim hlačama...
Oči su joj zelene...jednostavno takvom je vidim sjedi za računarm...

user posted image

[/quote]Hanady draga, baš si me ugodno iznenadila kad vidjeh da si i mene ovdje opisalauser posted image   A ja taman došla na temu da napišem kako je tužno kad te niko ne zamišljauser posted image Kad ono najinspirativnija forumašica napisa ovouser posted image Ja nekada davno bijah sitnijeg rastauser posted image user posted image user posted image Još nisam riješila onih 22 kg koje dobih u trudnoćiuser posted image Oči su mi svijetlo plave, imam intenzivno narandžastu kosu i svijetlu put... I pored svega, uvijek sam vesela i nasmijanauser posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

Neposredna veza do poruke: 555
4.10.2010 22:53:53   
reallove
kako su mene moje zenice fino zamislileuser posted image ljubim vas sve

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 556
4.10.2010 22:55:03   
Anoniman
Znam kako izgledaju:
Hanady, veeseela, acudesa( bdw, zar više nisi moderator? ),višnja, teacher, skorpija mislim???, reallove, niobe, felix, koka i po, mirkica, mama alma, maja 78, mamine oči, sara at, mona, remzy,ilhana, apotekarka...možda još neko.

Ne znam kako izgleda klemzi, a baš bih voljela, njen nick kad pročitam osjetim dio njene tuge, iako cijelu njenu priču ne znam. 

(odgovor članu klemzi)
  Neposredna veza do poruke: 557
4.10.2010 22:55:49   
Hanady RR
e draga moja....user posted image
eto ja o tebi razmišljam...
znaš nekako kroz postove i druženja na RR poželi čovje upoznati nekoga...i eto dosta forumašica znam, dosta ih preko fb poznajem, dosta sa slika na temama...a neke meni drage još mi se ''kriju''. user posted image

no opis suprotan mom nije mi umanjio želju...sada je još veća...narandžsat kosa i svijetal put opis su moje najbolje pirjateljice koja se nedavno udala u Turskoj...samasmo razdvojene pa si me na to podsjetila no iskreno se nadam srešću s ei sa tobom i sa njom.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 558
4.10.2010 22:56:49   
klemzi
Eh sad ja da kažem o svojim zamišljanjima i razmišljanjimauser posted image Hanady sam vidjela na slikama i dosta je slična onome kako sam je zamišljala, moram napisati da sam mislila da je starija, obzirom na to koliko znanja i iskustva ima na različitim poljima, kad ono cvjetić.. Mirkicu zamišljam kao jako lijepu, osjećajnu, sa dugom plavom kosom, visoku i vitku.. Koka i po je koka i po, tu se nema šta puno zamišljati, žena nam ne ostavi puno prostorauser posted image user posted image Koko pusa!! dadadu vidim kao veselo, razigrano biće, sa kratkom kosom, naočarima, i britkog jezikauser posted image user posted image Frenkozu i tičerku zamišljam kao rokerice, tamnokose, visoke.. Mona i Jasmin su u mojim mislima ozbiljne, pametne, pokrivene, nježne... Nou, kao i dadaduuser posted image Pisat ću još, ja nikog ne znam uživo, pa mi samo i staje da zamišljamuser posted image Sve ovo je na temelju postova i, manjim dijelom, nickova!

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 559
4.10.2010 22:57:11   
acudesa
ja moram napisati da mi je najvazniji "unutrasnji osjecaj" pri upoznavanju, tako i forumasica, tak uzivo ti mozes skontati kakv je ko zaista, bar jauser posted image
sesto culo me nikad nija izdalo....a, o sedmom da na govorimuser posted image user posted image user posted image ...

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 560
4.10.2010 22:57:22   
reallove
i jos sam zaboravila...u zadnje vrijeme zamisljam mona muhamed i jasmin..obje su pokrivene,monu zamisljam kao mladju zenicu a jasmin onako malo starija..cesto citam njihove postove..jasmin posebno

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 561
4.10.2010 22:58:20   
veeseelaa
hvala svim ženicama koje me opisaše kako opisaše, hvala puno

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 562
4.10.2010 22:59:18   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: acudesa

ja moram napisati da mi je najvazniji "unutrasnji osjecaj" pri upoznavanju, tako i forumasica, tak uzivo ti mozes skontati kakv je ko zaista, bar jauser posted image
sesto culo me nikad nija izdalo....a, o sedmom da na govorimuser posted image user posted image user posted image ...

ZaR ima i to?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 563
4.10.2010 23:00:03   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

hvala svim ženicama koje me opisaše kako opisaše, hvala puno

user posted image gdje si ti zeno cjeli dan baz tebe ni jedna tema nije ista

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 564
4.10.2010 23:01:34   
acudesa
Ja sam "brkala", kad sam bila novi clan-hanady, skvo i shee....meni su one bile iste...tak sam ih poslije pocela razaznavati, nakon jednog hanadynog posta o svom snu na moruuser posted image ..i skvo-inog jadikovanja o ostajanju na posluuser posted image
a, ilhana i gagana(nje slabo ima) su mi bile iste...

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 565
4.10.2010 23:03:00   
Skvo RR
Nisi puno pogrijesila sa mnom i shee...ona je moj alter ego...user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 566
4.10.2010 23:03:01   
acudesa
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

IZVORNA PORUKA: acudesa

ZaR ima i to?user posted image user posted image user posted image user posted image

ima-samo se moras dobro ufurati..hahahah....user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 567
4.10.2010 23:03:08   
MELLI
IZVORNA PORUKA: klemzi

Eh sad ja da kažem o svojim zamišljanjima i razmišljanjimauser posted image Hanady sam vidjela na slikama i dosta je slična onome kako sam je zamišljala, moram napisati da sam mislila da je starija, obzirom na to koliko znanja i iskustva ima na različitim poljima, kad ono cvjetić.. Mirkicu zamišljam kao jako lijepu, osjećajnu, sa dugom plavom kosom, visoku i vitku.. Koka i po je koka i po, tu se nema šta puno zamišljati, žena nam ne ostavi puno prostorauser posted image user posted image Koko pusa!! dadadu vidim kao veselo, razigrano biće, sa kratkom kosom, naočarima, i britkog jezikauser posted image user posted image Frenkozu i tičerku zamišljam kao rokerice, tamnokose, visoke.. Mona i Jasmin su u mojim mislima ozbiljne, pametne, pokrivene, nježne... Nou, kao i dadaduuser posted image Pisat ću još, ja nikog ne znam uživo, pa mi samo i staje da zamišljamuser posted image Sve ovo je na temelju postova i, manjim dijelom, nickova!
user posted image user posted image a meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ti to mene klemzi zaboravilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 568
4.10.2010 23:03:14   
Anoniman
Ma kad bolje razmislim, toliko je tema bilo koje su ukljucivale i fotke, imam osjecaj kao da sam vas upoznala sve, ne stignem ni zamisliti a vi vec sliku nabaciteuser posted image

(odgovor članu mamine oci)
  Neposredna veza do poruke: 569
4.10.2010 23:03:41   
acudesa
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Nisi puno pogrijesila sa mnom i shee...ona je moj alter ego...user posted image

juh...vidis...sedmo culo..hahhahahah

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 570
4.10.2010 23:04:48   
mama2009
bas sam se ismijala od rca, masta radi svasta

pogotovo za forumasice koje znam, a zamisljali ste ih drugacije

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 571
4.10.2010 23:05:39   
taurus
ja baš i ne zamišljam toliko fizički izgled forumašica, ali često se sjetim svojih dragim žena
naročito u svakodnevnim aktivnostima i problemima s kojima se susrećemo svi sa našim user posted image
odmah pomislim e tako je i kod neke od forumšica bilo ili i njeno djete je imalo to i to ili se ponašalo tako....
a pogodite na koga pomislim kada pravim zimnicuuser posted image user posted image user posted image
uglavnom RR je postao dio mog životauser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 572
4.10.2010 23:08:36   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: sahara

Ma kad bolje razmislim, toliko je tema bilo koje su ukljucivale i fotke, imam osjecaj kao da sam vas upoznala sve, ne stignem ni zamisliti a vi vec sliku nabaciteuser posted image

Mene jesi....I miss you....user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 573
4.10.2010 23:08:45   
klemzi
IZVORNA PORUKA: MELLI

IZVORNA PORUKA: klemzi

user posted image user posted image a meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ti to mene klemzi zaboravilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa nema te dugo, a ja starija žena začas zaboravimuser posted image user posted image Tebe ne zamišljam, tebe znam, i znam da si bila missica, ako to smijem ovdje rećiuser posted image user posted image

(odgovor članu MELLI)
Neposredna veza do poruke: 574
4.10.2010 23:08:56   
Anoniman
klemzi user posted image user posted image user posted image user posted image pogodila si za moju ''jezicinu'' nekad bi voljela da nije kao macuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam dosta forumasica vidjela na slikama i ne mogu se sad sjetiti kako sam ih zamisljalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
marina dk mi je prelijepa da imam drugaciju sexualnu orjentaciju zaljubila bih se u njuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *