Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 15.3.2012 12:28:24
pocahontas
bih voljela lijepo da vidim hanabananu..nikako ne mogu da je zamislim ovako kao sto se malo vidi na slici ne idu mi lik i karakter..ili mozda idu, ali ja dobro ne vidim također, jasmin-kako li ona izgleda? djeluje zrelo, ali mislim da je mlada jako..
galicia, ja nekad negdje vidjeh tvoju sliku, i ba si hot moram priznati... taman tako sam te i zamisljala
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 15.3.2012 13:15:13
veeseelaa
da jeste, i meni se svidja, isijava seksipil iz nje a to mnooogooo volim kod ljudi Imaš lijepih ljudi dosta al seksipila nisu vidjeli Gali ima onaj pogled koji poziva na grijeh sram je bilo
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 15.3.2012 18:57:10
Galicia
Jos cu se zastiditi. Nisam lijep, al sam maher. Pocy tebe ne znam, al te zamisljam bas kao i ona sto je. Duga crna crna kosa, oci velike tamne krupne i red bijelih zubica. Eto, to si ti.
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 31.5.2012 14:27:08
bebana27
ja sam sinoc imala priliku da upoznam jednu nasu forumasicu i jako mi je drago zbog toga
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 13.3.2013 8:55:10
lepetetka
rijetko ih zamišljam,.. ali eto jučer sam pregledavala album od regionalnog druženja i vidjela sliku od blue rose, ona ko djevojčica e nju nisam tako zamišljala... mislila sam da je krupnija, kratko ošišana, a što-pojma nemam,.. uglavnom sve pohvale za ovu mladu damu
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 15.3.2013 19:02:04
mishkica
Lepetetka, ti nevjerovatno slicis na moju doktoricu opce prakse, a i komsinicu ujedno, tako da te se cesto sjetim cim nju ugledam, bas je veeeelikaa slicnost