Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 18:40:54
Galicia
Mamine oci, ni tebe nisam nigdje vidjela al mislim da si njezna, da njeznija ne mozes biti. Visoka, zgodna, tamnokosa, duga kosa, oci krupne tamne. Nemoj me samo udarati ako nisam pogodila.
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 18:46:59
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Galicia
Mamine oci, ni tebe nisam nigdje vidjela al mislim da si njezna, da njeznija ne mozes biti. Visoka, zgodna, tamnokosa, duga kosa, oci krupne tamne. Nemoj me samo udarati ako nisam pogodila.
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 22:30:09
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: medic slatki
IZVORNA PORUKA: noa
ovdje trebaju medic slatki i mjeseceva pratilja da protabire ove postove
e moja Noa ove postove i zamisljanja ni najveci tim strucnjaka tesko bi protabirio
kraljice
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 23:13:33
Anoniman
I mene dadada zanima. Zamisljam je kao mrsavu, zilavu, nemirnu, blijedog tena, sve joj se vene provide na licu od nemirnosti. A visoka, muskobanjasta malo, ali sexy. Kosa, tamno plava, skoro smedja, bez nekog oblika, naravno jer to njoj ide na zivce.
boldirano si pogodila ...za sexy...jesam valjda mm...vjerovatno i jos nekim...barem bivsim ...to fakat ne bih znala reci....piva mi je pored tekile najdraza...i to klipaca...vena po lici neImam...imam po rukama i prosirene po nogama ...malokrvna sam od rodjenja...a kosa...zavisi kako me osisa...inace sam tamno smedja...skoro pa crna..mrzim se cesljati
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 23:21:13
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada
I mene dadada zanima. Zamisljam je kao mrsavu, zilavu, nemirnu, blijedog tena, sve joj se vene provide na licu od nemirnosti. A visoka, muskobanjasta malo, ali sexy. Kosa, tamno plava, skoro smedja, bez nekog oblika, naravno jer to njoj ide na zivce.
boldirano si pogodila ...za sexy...jesam valjda mm...vjerovatno i jos nekim...barem bivsim ...to fakat ne bih znala reci....piva mi je pored tekile najdraza...i to klipaca...vena po lici neImam...imam po rukama i prosirene po nogama ...malokrvna sam od rodjenja...a kosa...zavisi kako me osisa...inace sam tamno smedja...skoro pa crna..mrzim se cesljati
Sto te zena "skenira"
Ja ne zamisljam ni one koje sam upoznala... meni su sve samo slova... valjda profesionalna deformacija
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 23:22:33
Lulu_08
Psiholozi upomooooc Galicia pogadja sve redom
dadadu zamisljam kao pricljivicu, punu sala i fazona, opustenog stava
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 23:24:09
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: tajra
Sto te zena "skenira"
Ja ne zamisljam ni one koje sam upoznala... meni su sve samo slova... valjda profesionalna deformacija
tajra tebe zamisljam poput ovih tvojih ljepotica na avataru, mislim da si (skoro pa) uvjek nasmijana i vedre naravi
(svjetlo) smedja kosa, valovita onako prirodnog izgleda srednje duzine, dobre linije i semi-casual stila tipa farmerice cizmice i topic
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 23:35:08
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: tajra
IZVORNA PORUKA: Djana
tajra tebe zamisljam poput ovih tvojih ljepotica na avataru, mislim da si (skoro pa) uvjek nasmijana i vedre naravi
(svjetlo) smedja kosa, valovita onako prirodnog izgleda srednje duzine, dobre linije i semi-casual stila tipa farmerice cizmice i topic
Moze sve osim farmerica...
E, sad, kad god imam love, kovrdze smirim, linija je na granici anoreksije smijem se da ne poludim jer budali je svaki dan Bajram
ali necemo biti sitnicavi
Znaci tu sam hehehe jupiii . Ma kontam ja moras imati dobru liniju sa dvije male vragolanke hehehe. A samo se ti smij mila, smijehom strah pokrijem je moja himna hahaahha
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 23:54:06
milenium
IZVORNA PORUKA: triputmama
za sve one sto me zamisljaju za ticerku ,hanady, ella h, nedi chuchi, pogotovo za milenium i apotekarku specijalno evo mene http://www.slikomat.com/slika/4771312.htm evo mene