Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 1:40:23
Hanady RR
ja imama sliku sa Marushom sa patija u njemačkoj....eto tehnala sam i revala sam sa rozom kosom... al sad mi draže sjediti pred kompićem i furate se da sam žad... ubi me ventilator u već prehlađene sinuse
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 1:42:20
myb@by
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ja imama sliku sa Marushom sa patija u njemačkoj....eto tehnala sam i revala sam sa rozom kosom... al sad mi draže sjediti pred kompićem i furate se da sam žad... ubi me ventilator u već prehlađene sinuse
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 1:42:55
teacher75
ne bih mogla vise na party ni da me tjeraju, sve u svoje vrijeme, al dobro je i to proci vidjeti i dozivjeti, a pogotovo carl coxa i jeff millsa, radi coxa sam isla samo za vikend autobusom u primosten, na party koji je bio u sub. citavu noc i u ned, opet busom nazad u sarajevo i u pon. na posao. ne znam odakle mi takva energija
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 1:43:28
milenium
IZVORNA PORUKA: myb@by
Ni meni se njen avatar nikako ne slaže sa njenim postovima . Kada sam se tek uclanila na rr, zena je non stop bila na temama o kuhanju i to mi nikako nije islo uz njen space avatar
ma kakvo kuhanje,niš posebno. to mi sve žene manje više znamo.vidim kuhanje tada bila aktualna tema pa i ja tamo sve više i više mi kuhanje dozlogrdilo
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 1:45:37
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ah bila su to vremena moje vi....
od 96 do 2006 svaka je tačka na kugli zemaljskoj moja bila... kud poželim, ruksak na leđa i piči...
a sad ga ne piči više ni do mostara do noe...evo po godine planiram
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 1:47:04
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noa
ili slika vjencanice uglavnom ima negdje
nije to ona...to je neko drugi zamišljaj, brzo zamišljaj...nju ne znaš
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 1:49:21
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: milenium
e mb u pravu si to za milenium i kuhanje jedno vrijeme glavna bila na tortama i kolacima
a šta ćeš,kad insan visi non stop po kući i ne radi,postane'' zatucan'' i o čemu drugom da misli i da se bavi nego o kolačima i jajima
pusti je ba milenum njoj i jaje na oko zagori pa tebe našla.... nisma ja vazdan po kući pa visim na kuhanju...doduše smao tamo ja se nikada ne nanerviram od postova pa mi to dođe ko relaksacija na forumu
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 1:50:17
Hanady RR
ili slika vjencanice uglavnom ima negdje
Kakve su mene vile nosale kad sam sliku stavljala . Upravu si Noa,ima slika na vjencanicama, zna li iko kako odstraniti sliku?
ko je tamo modretaor...poašlji mu PP i tačan brojs tranice i temu...neka obriše
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 1:54:58
Hanady RR
Hanady de ugasi malo taj ventilator ubi te vjetar vrijeđas moje kulinarske sposobnosti jaje nikad ne zagori u dobroj tavi
ode žade da legi i čita majstora i magraritu... hajd laku noć...
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 8:43:36
Lulu_08
Zene drage, pa sto se ja odlucis na tako ludu stvar kao sto je "otici u krevet" na vrijeme?? AAAAA koja je zabava sinoc bila ovdje hahahahaha... Morala sam pazljivo sve postove iscitati!!!
tikiiii, zlatne trepuskice i party do zore hahaha, jao legenda si vesela, ti si ba sex bomba ha bila u minicu ili umotana od glave do pete, sex epil nije nesto sto se mjeri odjecom, karma je tu u pitanju hehe. A ti odises karmom hmhmhmhm znas vec sta mislim hehehehe... hanady je sinoc postala zad vidim hahaa, ali ventilator u kombinaciji za 10, i u to sada jos umjesam roza kosu iz 90tih godina haha legendarno... milenium tehno faca sa fetishom za kuhanje hehe
Eh drage, i ja sam festala do zore od neke 99te do 2007...ali obzirom da sam bila vise u hip-hop i reggaeton muzici nisam imala drugu boju kose hehe, zlatne trepuske da ali u kombinaciji sa veeeeeelikim zlatnim mindjusama haha, a minici i topici su bili standard oprema.. I sada volim i nosim suknjice, naravno u manje vise poslovnom stilu ali ih se ne odricem!
E ali postovi su za 10!