Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 1:25:05
teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
zavisi kako kome stoji, ako nekome lijepo stoji, kao npr. tebi, nikad kratka nije user posted image
uh hvala ti al noge mi nisu jača strana, uglavom je jezičina hahahahha tiki ja sam tebe zamišljala malo nižom iako si napisala da si visoka... al što se tiče drugog utrefila sam, pričljiva, vesela, super linija... crna... :-)
hvala koliko sam ja skontala, suknja ti fino stoji i ne izgleda vulgarno na tebi, a na nekom i suknja do koljena izgleda fuj
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 1:27:35
Hanady RR
Al eto lijepo je imat vako ove teme da se može ko izvrijeđat pa ako bog d aneće skontata... il da mko sebi vako morala malo u sitne sate nakurika na nivo... recimo ja...
ja sad upalila ventilator da mi kosa kao ko kod žade vijori
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 1:30:36
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Hanady komentar je bio dobronamjeran, zaista priznaj, priznaj... prije smo se samo zezale a sad ima kod tebe i toga al znatno manje
šta da ti priznam....
ja se bona svaku noć zezam.... to što se ne zezam na tememama koje su mi više bezveze tipa ljubomora na muža...samo se nanerviram za kakve se bolide žene poudavaše
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 1:31:20
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noa
jel to Hanady porucite nekome nesto
joj bona vidiš da sebi dižem rejting... lijepa sam ko žad
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 1:31:40
milenium
mybaby to mi i jest bio cilj nicka ali daleko od ''''plava''''
ja ne mješam taurus i tjaru ali mješam tajru i tekju jer imaju nikove s istim početnim i zadnjim slovom,jer oba nicka imaju po 5 slova i jer u obe nick završava na ''''u'''' a jesam luda
< Poruku je uredio milenium -- 19.3.2011 1:32:04 >
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 1:34:22
Hanady RR
ja uopšte ne morma da zamišljam... ja sve znam nema 2-3 da ih ne poznam il sa slike il uživo... beze mi da zamišljam kad znam
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 1:34:52
teacher75
IZVORNA PORUKA: myb@by
Tiki to ne mogu nikako da zamislim , jesi li nosila cipe sa platformom
nisam, gdje cu ja ovolika na platforme, al sam nekoliko godina bila redovna na techno partijima, ne samo ovdje nego i u njemackoj i hrvatskoj, nema gdje me nije bilo al nosila sam ponekad neke svjetlece rekvizite, zlatne vjestacke trepavice itd...kad se samo sjetim, bilo je ludo
< Poruku je uredio teacher75 -- 19.3.2011 1:35:10 >
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 1:35:50
myb@by
IZVORNA PORUKA: teacher75
nisam, gdje cu ja ovolika na platforme, al sam nekoliko godina bila redovna na techno partijima, ne samo ovdje nego i u njemackoj i hrvatskoj, nema gdje me nije bilo al nosila sam ponekad neke svjetlece rekvizite, zlatne vjestacke trepavice itd...kad se samo sjetim, bilo je ludo
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 1:37:01
teacher75
IZVORNA PORUKA: teacher75
ma pricacu ti jednom na kafi, imam puno budalastina da ti ispricam iz tog perioda
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 1:39:54
myb@by
IZVORNA PORUKA: noa
ja kad sam vidjela sliku od milenium ostala paf nikako mi se nije uklapala u svoje postove mislim ono povezati lik i djelo
Ni meni se njen avatar nikako ne slaže sa njenim postovima . Kada sam se tek uclanila na rr, zena je non stop bila na temama o kuhanju i to mi nikako nije islo uz njen space avatar