Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 0:27:39
myb@by
IZVORNA PORUKA: teacher75
a mene niko ne zamislja
Tiki ja sam tebe zamišljala kao svoju profu iz srednje škole. Frizura na paž i cvike, srednja visina i nula smisla za modu. Iznenadila si me kada smo se upoznale . Veselu sma zamišljala kao plavušu Hanady sam zamišljala kao arapkinju
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 0:50:38
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: myb@by
IZVORNA PORUKA: teacher75
a mene niko ne zamislja
Tiki ja sam tebe zamišljala kao svoju profu iz srednje škole. Frizura na paž i cvike, srednja visina i nula smisla za modu. Iznenadila si me kada smo se upoznale . Veselu sma zamišljala kao plavušu Hanady sam zamišljala kao arapkinju
Čuj arapkinja
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 0:54:58
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: myb@by
MA ime Hanady mi je pravo orijentalno, tako da si ti u mojim očima bila Žad
pa eto liepa jesam i zgordna ko žad...samo nema onaj kamen oko vrata
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 0:56:42
myb@by
N-N mi ima koma avatar i nju bas tako i zamisljam imam osjecaj da od silnog trcanja za djecom i kucanskim poslovima se cesto saplice i pada . Salmy me skroz iznenadila, jedna od ljepših forumašica i kada mi je rekla svoje godine nisam joj vjerovala.
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 1:01:24
veeseelaa
ja znam da sam haman sve fulila npr dadadu sam zamišljala kao neku bučnu i glasnu curu al kad sam je vidjela sva je nježna i tiha, jedva je čuh kad mi se obratila ima još primjera al eto ona mi pade na pamet
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 1:04:44
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ja znam da sam haman sve fulila npr dadadu sam zamišljala kao neku bučnu i glasnu curu al kad sam je vidjela sva je nježna i tiha, jedva je čuh kad mi se obratila ima još primjera al eto ona mi pade na pamet
e i mene dada iznenadila... mi na baby bazaru mislim čak prvom-drugom kad ona mi pirlazi i nosi glicerin za onaj fondant, nije tdaa bilo kod nas...ja skontam ona mi obećala na temi...a sve očekivala neku krupnu žensku, jakog glasa...kad dadad ja reko neko dijete poslao da mi donese al premedena je totalno
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 1:13:13
Hanady RR
slažem se, sva je tiha i ne nametljiva nadam se da ja nisam nikog razočarala
ma jok ti si sebe dovoljno opisno predstavila pa kad smo te sreli znali smo ti si 100%
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 1:15:17
veeseelaa
a ti Hanady si mi u početku bacala na mene u smislu postova, bila si zezator a kasnije si se uozbiljila i promjenila Zamišljala sam te srdačnu i nasmijanu, takva i jesi, sjećam se kad smo se prvi put srele kod Suzi, poodavno mi se neko nije srdačnije obratio E poslije si me "zaboravila" i našla novu raju
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 1:17:03
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
slažem se, sva je tiha i ne nametljiva nadam se da ja nisam nikog razočarala
ma jok ti si sebe dovoljno opisno predstavila pa kad smo te sreli znali smo ti si 100%
vjerujem i to je dobro, kakvi postovi takva i ja Noa a tebe sam zamišljala takodje drugačije, crna, visoka ... neznam od kud mi ove misli, medić pomozi hahahah
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 1:22:03
Hanady RR
a ti Hanady si mi u početku bacala na mene u smislu postova, bila si zezator a kasnije si se uozbiljila i promjenila Zamišljala sam te srdačnu i nasmijanu, takva i jesi, sjećam se kad smo se prvi put srele kod Suzi, poodavno mi se neko nije srdačnije obratio E poslije si me "zaboravila" i našla novu raju
e to što ti o nekom sliku znaš iskrivit ne zna niko
šta ba zezaš... koja nova raja... heboga ti ja nikome nisma po kući hodala nit hodam... ja gdje se dogovorimo idem, ja na kafe idem sama nit me ko vodi nit me ko poebno zivka....
a to na jeziku... nemoj zezat... evo nađi mi post gdje ja nisma reagovala ili gdje sam blaga bila a nije bilo u skladu sa temom...
ko ga nađe od mene mu dukat kojim sam darovana kao mlada
i kako se ja ne zezam...pa ja se zezam više do tebe vidiš ti koliko ja postova imama...najamnje pola je OT zezancija...vodim za razlku od tebe
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 1:23:48
veeseelaa
zavisi kako kome stoji, ako nekome lijepo stoji, kao npr. tebi, nikad kratka nije user posted image
uh hvala ti al noge mi nisu jača strana, uglavom je jezičina hahahahha tiki ja sam tebe zamišljala malo nižom iako si napisala da si visoka... al što se tiče drugog utrefila sam, pričljiva, vesela, super linija... crna... :-)