Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 18.3.2011 16:33:50
klemzi
Pa nisi puno pogriješila, osim mini vala, sve si pogodila...mala i debela
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 18.3.2011 16:35:14
jasmin
IZVORNA PORUKA: triputmama
znam jasmin da si pokrivena al haj rekoh ono gde smo sve zene pa mi mozda postovala koju a za pola sahata javni visnji ona ce je izbrisat i eto has ????
Ne,ne :)! Vecina smo zene,no ima i muskih roditelja.Nejse,vidjecemo se akobogda.Ipak je uzivo jasnije heheh.
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 18.3.2011 16:46:43
klemzi
Mani galame chuci, i zamišljanja , nego nikako da te uganjam da ti nahvalim ove oke na avataru, prelijepe
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 18.3.2011 16:54:20
klemzi
aaaa ne puno si lepsa ovako,lepo lice i osmeh ,vedra, zracis pozitivnu energiju
Hvala!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 18.3.2011 19:10:26
Ella_H
MashAllah zenica. Felix bona godinu sam te starija ali ti stvarno izgledas ko da ti je 16 . Lady imas opasne oci :). Koko ti si prezgodna i nezgodna za svoje godine . Ja sam zamisljala Blue rose nekako ko neku tajnu agenticu visoku crne kose, bjele puti s crvenim karminom. Tri put mamu zamisljam ko plavusu duge frckave kose s velim poprsjem, to me uvijek asocira na zene s troje djece, nepitajte zasto ne diskriminiram tako bi i svoju mater zamisljala da nije crnka hehe.
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 18.3.2011 20:03:15
Anoniman
Ella H ovo sa prsima daj Boze ma u mene saka hala hehehehhe
ticerka videla sam te odavno na slici tako da mi je lik poznat al po slici bi rekla da si nezna ali i borac isto mislim da necija misljenja su tebi u zivotu vazna hocu reci malo nesigurna
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 18.3.2011 20:07:38
teacher75
Ella H ovo sa prsima daj Boze ma u mene saka hala hehehehhe
ticerka videla sam te odavno na slici tako da mi je lik poznat al po slici bi rekla da si nezna ali i borac isto mislim da necija misljenja su tebi u zivotu vazna hocu reci malo nesigurna
jeste, takva sam, njezna sam i emotivna ali i jaka, a misljenje mi je bitno od strane odredjenih ljudi koji su mi vazni, misljenje ostalih uglavnom nije. nesigurna nisam, mada znam biti promjenljiva (blizanac u meni)
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 18.3.2011 20:59:14
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: teacher75
a mene niko ne zamislja
Retroaktivno gledajuci, prije nego sto sam te "upoznala" preko slicica i razgovora sam te zamisljala kao vitku crnku srednje visine, i nekako sam mislila da nosis naocare, i da si vjecito nasmijana i puna interesantnih ideja za razgovor. Nakon "upoznavanja" skoro pa sve mi je potvrdjeno osim visine, tu si me iznenadila hehehehe. Visoka macka nema sta !
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 18.3.2011 21:20:39
koka i po
iju dva puta me zamislile ..(a taman kontam niko me ne zamislja ) generalno ...ja se lako zamisljam ... obicna zena...ne bi me garant ni primjetile da sam medju vama ...il bi....svijetli mi glava ko neonka ...zezam se... hvala na zamisljanju...kome je cejf burum zamisljajte ..bas me interesuju ko ce osvojiti BINGOOOOOOOOO
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 18.3.2011 21:31:30
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: koka i po
iju dva puta me zamislile ..(a taman kontam niko me ne zamislja ) generalno ...ja se lako zamisljam ... obicna zena...ne bi me garant ni primjetile da sam medju vama ...il bi....svijetli mi glava ko neonka ...zezam se... hvala na zamisljanju...kome je cejf burum zamisljajte ..bas me interesuju ko ce osvojiti BINGOOOOOOOOO
Bjezi koko tamo, od kako si spomenula leviske i ravan stomak ja tebe zamisljam kao pravi KOKU I PO!!!!!