Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 18.3.2011 14:22:07
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: hanabanana
IZVORNA PORUKA: triputmama
skvo rr mrsava plavusa sa kosom zavezanom na vrh glave
Jedva čekam da Skvo dodje.....
i ja
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 18.3.2011 14:23:16
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Nedi
mm zamislja hanady kao knjigu
neki dan pravim onaj sirpu. gdje si nasla recept - reko od hanady prije par dana kuham nesto - joj jest ovo dobro - reko od hanady nesto pravno sam pitala i pita okdud znas- reko od hanady
Pita mm, jesi li ti sigurna da je hanady osoba a ne knjiga?
pa jest mi malo glava kockasta
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 18.3.2011 16:25:39
jasmin
IZVORNA PORUKA: triputmama
jasmin daj ti kakvu sliku da te vidim
hahaha...ja sam ti oko moje,pokrivena od glave do pete,pa ne pokazujem slike u javnosti. Ali se nadam da cemo se akobogda uzivo vidjeti. P.S:Sad imam 24g i 4 mjeseca :).
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 18.3.2011 16:27:58
klemzi
Mene niko neće da zamisli Ja sam nezamisliva
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 18.3.2011 16:30:08
Anoniman
znam jasmin da si pokrivena al haj rekoh ono gde smo sve zene pa mi mozda postovala koju a za pola sahata javni visnji ona ce je izbrisat i eto has ????