Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 18.3.2011 13:32:21
Lady26
IZVORNA PORUKA: triputmama
lejdi ja i da te vidim ne znam koja si jel ova u crvenu haljinu de bona daj mi kakav "hint"
"hint" moja velicanstvena guza u gro planu na prvoj slici, ja sam ova s ledja A na 8. slici po redu sam ja i moja curica u ljubicastoj dukserici...a ja se smijem
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 18.3.2011 13:37:33
Anoniman
moja lejdi ja il ne vidim ili gledam na fb 4ti baby bazar al ne vidim zenu na sliku br8 sto se smije malo mi ti pojasni sad me bas zaintregira ne otkazujem se dok te ne pronadjem
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 18.3.2011 13:50:02
klemzi
Lady, ja sam te zamišljala starijom, ne znam zašto...a super si mi na ovoj slici, volim kad se ljudi smiju zračiš pozitivom
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 18.3.2011 13:52:27
tekja
IZVORNA PORUKA: klemzi
Tajru i Tekju bih voljela vidjeti na slikama, Blue rose i LejluKa takođe. One su mi nekako u mislima kao prave intelektualke, poslovni izgled,naočare ti fazoni. I mislim da sve imaju smeđu kosu i urednu frizuru, šminka tip top.
Hajd' klemzi nemoj vise zamisljati ev' ti slika plavusa, ofarbata, naocare, odijela, sminka i ti fazoni, jako rijetko...sto rece BR, obicno celjade, neprimjetno u masi
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 18.3.2011 13:53:34
ziki
jes se lijepo ismijah. Ja više nikog ne zamišljam jedan ful sam imala ogroman
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 18.3.2011 13:54:53
Anoniman
tekja nemoj se ljutiti al ja sam tebe zamisljala starijom osobom tj da starije izgledas neznam zasto mozda po tvojim postovima koji su uvjek na mjestu Al sad vidim da si jako lijepa Lady, moja malo punašna , smedji ociju , crnom dugom kosom, lijepim licem , sa preslatkom curico :)))
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 18.3.2011 13:55:56
klemzi
IZVORNA PORUKA: tekja
IZVORNA PORUKA: klemzi
Tajru i Tekju bih voljela vidjeti na slikama, Blue rose i LejluKa takođe. One su mi nekako u mislima kao prave intelektualke, poslovni izgled,naočare ti fazoni. I mislim da sve imaju smeđu kosu i urednu frizuru, šminka tip top.
Hajd' klemzi nemoj vise zamisljati ev' ti slika plavusa, ofarbata, naocare, odijela, sminka i ti fazoni, jako rijetko...sto rece BR, obicno celjade, neprimjetno u masi
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 18.3.2011 14:00:45
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix
Lady, moja malo punašna , smedji ociju , crnom dugom kosom, lijepim licem , sa preslatkom curico :)))
Eh ovo tek ne oprastam ....moje lijepe plave oke felix ....od svega najvise sam na njih ponosna oduvijek A kosa je srednje duzine, bila crna godinama, sad se pronalazim, zastala sam kod ljubicasto smedje i mislim da cu ostati pri njoj...