|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a?
18.3.2011 0:26:28   
neki
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: neki

IZVORNA PORUKA: acudesa

IZVORNA PORUKA: noa

e cuj da se ljutimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja se volim zezati na svoj racun a i na tudjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nisam od onih koje bi se .... a da im .......user posted image

i, ja...se volim zezeti na svoj racun, a pogotovo na tvojuser posted image user posted image user posted image
Meni je bilo najbolje upoznavanje sa neki:
ja nju zamisljala malehnom sitnom smedjom zenicom, vragolak duge ravne kose...i na prvoj rr kafi-ja zenu na ignore, nisam ni povezala da je to ona (plava kraca kosa, krupnija nego u mojoj glavi, nikako se nisam mogla presaltati user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jooooooooooooj,samo kad se sjetimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a tek jauser posted image

došla u igraonicu i nemam pojma da si ti tu sa djecom...
kad reče...
reko bože jel moguće...
ja skroz al skroz drugačije zamislilauser posted image user posted image user posted image

A nisi me ocekivalauser posted image user posted image user posted image
A sto me svi zamisljaju kao "krupnu"?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image E ne zamisljajte me vise tako,jer sam dooooobro smrsalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 901
18.3.2011 7:42:33   
Anoniman
milenium user posted image user posted image cuj trci i broji user posted image user posted image user posted image   a  kosa velis ravna a masna ja sa keceljom oko debelog stomaka i teram decu oklagijom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 902
18.3.2011 8:14:16   
chuci
ja triput mamu zamišljam ko moju mamu
plava kraće kose puna energije
valjda što je nas troje bilo

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 903
18.3.2011 9:36:19   
taurus
user posted image user posted image user posted image user posted image ovo sa zamišljanjem mi je super
kako čovjek može sebi napraviti sliku u glavi, a na kraju ne bude ni blizu toj osobiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 904
18.3.2011 10:15:39   
chuci
ja taurus zamišljam ko neku poslovnu ženu, u kostimu suknja ispod koljena, uska, sako isto uski, smeđa kosa do ramena, naočale po potrebi za čitanje, a ustvari accesorie, uvijek uređena

jesam li blizu?

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 905
18.3.2011 11:35:21   
taurus
chuci  blizu si user posted image
boja kose nije smeđa već tamno crvena, mada malo baca i na smeđeuser posted image
a za kostime nisi pogriješila samo bez naočala

a ja chuci zamišljam kao vitku mladu ženicu, kratke tamne kose
sportski obučena, farmerke, majica i ravne cipelice

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 906
18.3.2011 11:42:37   
vjestica
ja sve forumašice zamišljam kao hodajuće avatare , pa me zbune kada promjene avatar

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 907
18.3.2011 11:49:13   
Mamica24
Ovako iskreno......

neke zamišljam kao ufurane i "ko sam ko ja" osobe koje stalno se nešto hvale kako "imaju ovo, ono.... kupuju u naiboljim prodavnicama i td...", nikad nemaju problemčića sa mužem ili sl., baš ono savrene... ne kupuju na pijaci, i u Škafi i u Bingu i td...!! user posted image user posted image

neke zamišljam da u opšte nemaju stvarni život tj. drugarice, prijatelje, raju za kafe, provod i sl.. user posted image

neke vidim kao ozbiljne majke, supruge, domaćice sa stvarnim životnim problemima kojih se ne stide već ih uspiješno rješavaju...
koje ne glume da su nešto što nisu, koje ne stavljaju lažne slikice stavari koje "imaju" i td.. da ne duljam...

ali šta se može to je realnost ovog našeg "virtualnog svijeta" , ako se može nazvati realnošću...

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 908
18.3.2011 11:50:15   
taurus
IZVORNA PORUKA: vjestica

ja sve forumašice zamišljam kao hodajuće avatare , pa me zbune kada promjene avatar

user posted image to si u pravu
kad neko promijeni avatar ko da je druga osobauser posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 909
18.3.2011 12:04:01   
Blue rose RR
Iznenadim sebe kad neku forumašicu upoznam facom, definitno nisam tip koji bi mogao zaključit da li je neko ovakav ili onakav fizički.
Ali zato psihička procjena mi dobro ide.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 910
18.3.2011 12:04:52   
hanabanana
Nećeš vjerovati Blue rose, ali ti si na tragu onome kako sam te zamišljala. user posted image

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 911
18.3.2011 12:10:58   
Blue rose RR
Oklen znaš ?

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 912
18.3.2011 12:16:30   
hanabanana
user posted image

Imam ja svoje izvore. user posted image

Šalim se...prilično sam sigurna da sam te vidjela prije par godina u prodavnici SAM Shopa - Šip.

Prepoznala sam ti dijete. user posted image

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 913
18.3.2011 12:20:17   
Hanady RR
e pa HB svaka ti čast...
ja sa BR sjedila na kafi ko danas...za 5 dana na kasi u meraktoru gledam ženu, odnekud mi poznata al ne pozdravljam dok ne utvrdim...
Dok ona ode ja se sjetim BR...user posted image user posted image user posted image

da je bila MA i ja bih regairala na vrijeme, sigurno...ona kosica teško da se zaboravit možeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 914
18.3.2011 12:21:13   
bojana86

IZVORNA PORUKA: Mamica24

Ovako iskreno......

neke zamišljam kao ufurane i "ko sam ko ja" osobe koje stalno se nešto hvale kako "imaju ovo, ono.... kupuju u naiboljim prodavnicama i td...", nikad nemaju problemčića sa mužem ili sl., baš ono savrene... ne kupuju na pijaci, i u Škafi i u Bingu i td...!! user posted image user posted image

neke zamišljam da u opšte nemaju stvarni život tj. drugarice, prijatelje, raju za kafe, provod i sl.. user posted image

neke vidim kao ozbiljne majke, supruge, domaćice sa stvarnim životnim problemima kojih se ne stide već ih uspiješno rješavaju...
koje ne glume da su nešto što nisu, koje ne stavljaju lažne slikice stavari koje "imaju" i td.. da ne duljam...

ali šta se može to je realnost ovog našeg "virtualnog svijeta" , ako se može nazvati realnošću...

Slazem se sa tobom!!! Imamo isto misljenje

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 915
18.3.2011 12:22:25   
Blue rose RR
Vidi ti njih, znači dijete mi je znak prepoznavanja user posted image
Neka, neka.

Moguće za Sam-shop, jer mi u tom naselju živi majka.

W. B. Y

Neposredna veza do poruke: 916
18.3.2011 12:23:08   
Apotekarka
Ja znam da sam acudesu drugacije zamisljala na paz kosa,stroga,ozbiljna kad ono neka djevojcica kratke kose,njezna,slatka..

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 917
18.3.2011 12:25:41   
Apotekarka
turus tebe sm zamisljala visoka,duga ravna kosa,naocaleuser posted image ,kostimi i bila sam blizu samo si mi puno,puno ljepsa nego sto sam ocekivla...
Hanady je bas takva kakva se i prikazuje zena raja 100 %,a vesela isto kakva se prikazuje macka i po i pravo opicenauser posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 918
18.3.2011 12:27:35   
reallove
blue rose-ozbiljna i jako pametna zena,visoka,tamna kosa..
apotekarka-nju sam zamisljala kao stariju,kad sam vidjela slike na fb,iznenadila sam se,izgleda kao curica,lijepa jeuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 919
18.3.2011 12:31:00   
Hanady RR
ja uglavnom nemama koga da zamišljam...sve što sma željela to sam imala...što bi rekla Mima Šiš...upoznala sam dosta forumašica....
al realllove mi je neostvarena želja...
a nju zamišljam, krhku, nježnu, ko pahuljica, milog glasa...ma ono baš nježnica jednauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 920
18.3.2011 12:37:37   
reallove
user posted image hanady..upoznat cemo se akobogda,ubrzouser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 921
18.3.2011 12:38:27   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: reallove

user posted image hanady..upoznat cemo se akobogda,ubrzouser posted image

user posted image
uh jedva čekamuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 922
18.3.2011 12:45:00   
Apotekarka
I ja realove isto tako zamisljam ko Hanady

Neposredna veza do poruke: 923
18.3.2011 12:53:54   
taurus
i apotekarka me zamišljala sa naočalamauser posted image

a ona je kao djevojčica, mladolika- oni tipovi što nikad ne ostare
da mi uvijek budeš tako slatka i nasmijanauser posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 924
18.3.2011 13:02:09   
Anoniman
vecinu sam na slikama videla al za one koje nisam:

lady26  podebela zena , opicena koja se zarazno smije user posted image

skvo rr  mrsava plavusa  sa kosom zavezanom na vrh glaveuser posted image

dadada  punija osoba sa kratkom tamnijom kosom

mirkica tamnija kosa isto malo puniju sa lepim oblikom licem i ociju

chuchi  nizu osobu , nezniju ,tamnokosu  , proracunljivu

marina dk  punija osoba ,zangrzavauser posted image , sa lepom pravom kosom

sabinos  mrsavija osoba koja stalno nesto pere cisti

ko mi jos ostauser posted image user posted image user posted image   ko jos hoce da ga zamislim  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *