|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a?
21.10.2010 16:00:08   
chuci
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

moram biti tajanstvena...jer neke zlobne duse su u stanju da se i narugaju zbog mog statusa trudilice user posted image  
pri tome ne mislim na vas, nego na neke moje (ne)prijatelje i neke sitne duse...posto je zenica mali grad, pa to kad krene trac... imam osjecaj da cemo mm i ja biti top tema...

strašno kako su ljudi zlobni

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 876
21.10.2010 20:19:52   
koka i po
IZVORNA PORUKA: chuci

moram biti tajanstvena...jer neke zlobne duse su u stanju da se i narugaju zbog mog statusa trudilice user posted image  
pri tome ne mislim na vas, nego na neke moje (ne)prijatelje i neke sitne duse...posto je zenica mali grad, pa to kad krene trac... imam osjecaj da cemo mm i ja biti top tema...

joj malena user posted image .....ma znas sta ...sipak im  i njima i svima koji se rugaju takvim stvarima.
To su jednom rijecju neljudi i nista vise...fuj zar ima i takvih dusa .

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 877
17.3.2011 21:31:19   
Anoniman
kako mene zamisljate user posted image   ???????

(odgovor članu milenium)
  Neposredna veza do poruke: 878
17.3.2011 21:34:30   
teacher75

IZVORNA PORUKA: triputmama

vesela, malo nizeg rasta i malo punacka, simpaticna i drustvena, tamne duze kovrdžave koseuser posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 879
17.3.2011 21:37:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

IZVORNA PORUKA: chuci

joj malena user posted image .....ma znas sta ...sipak im  i njima i svima koji se rugaju takvim stvarima.
To su jednom rijecju neljudi i nista vise...fuj zar ima i takvih dusa .
zlobnim ljudimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 880
17.3.2011 21:41:55   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

vesela, malo nizeg rasta i malo punacka, simpaticna i drustvena, tamne duze kovrdžave koseuser posted image user posted image

ma jok.....user posted image

ona je povisoka, ima kratku kosu na paž ošišanu, onako hit hitova sad...nije crna...tamnije smeđa...
ima lijepe zube, nešto mi to ko veliki osmijeh

društvena i brzica...sve za njom sjaji.

Eto kaži triputmama ko je u pravuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 881
17.3.2011 21:46:07   
teacher75
i mene zanimauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 882
17.3.2011 21:51:04   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ma jok.....user posted image

ona je povisoka, ima kratku kosu na paž ošišanu, onako hit hitova sad...nije crna...tamnije smeđa...
ima lijepe zube, nešto mi to ko veliki osmijeh

društvena i brzica...sve za njom sjaji.

Eto kaži triputmama ko je u pravuuser posted image

Ja se slazem s ticerkom,osim kose,mislim da nije kovrdjava.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 883
17.3.2011 21:52:56   
palachinken
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

IZVORNA PORUKA: mamine oci

IZVORNA PORUKA: Saraya

Zene drage, ja ni sada ne kontam koja je Noa?! Je li ona slakta u suknjici... user posted image user posted image user posted image

user posted image
noa i anidla

Noa imala sam osjecaj da si lijepa zena ali ne ovako lijepa svaka castuser posted image
Anidla takodje  izgledate ko srednjoskolke user posted image

Što ti je mahala! Pa anidla nas dvije se znamo, tamo iz nekog fakultetskog života user posted image user posted image user posted image Čak si i noćila kod mene jednom ili dvaput, u Ze user posted image user posted image user posted image Joj ako sam polupala lončiće jer mi nije slika baš prevelika, umrijeću od sramote user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 884
17.3.2011 21:54:00   
Hanady RR
de triputmama ne drži na su neizvjesnotiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 885
17.3.2011 21:59:39   
jasmin

Duga,tamna kosa.Krupne oci,lijepo lice.Srednje visine,BMI idealan haha.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 886
17.3.2011 22:35:16   
Anoniman
heheheehh  jasmin bas tako pogodila si user posted image   nisam debeljuskasta  (ticerka, hannica user posted image ) user posted image   , visoka 172cm  , kosa mi je  sada coko boja  srednje duzine ,prirodno kovrdjava al se ubih peglajuci je user posted image   a zubi hanady sem takvi hehehhe  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   super ste

(odgovor članu jasmin)
  Neposredna veza do poruke: 887
17.3.2011 22:36:21   
Hanady RR
pa što hvališ jasmin...vidiš da sam sve pogodila prvauser posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 888
17.3.2011 22:39:37   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image   u pravu si hanady  ti si joj dala ideju 

Neposredna veza do poruke: 889
17.3.2011 22:48:10   
Hannica

heheheehh  jasmin bas tako pogodila si user posted image   nisam debeljuskasta  (ticerka, hannica user posted image ) user posted image   , visoka 172cm  , kosa mi je  sada coko boja  srednje duzine ,prirodno kovrdjava al se ubih peglajuci je user posted image   a zubi hanady sem takvi hehehhe  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   super ste

Mi kontamo ako si tri puta mama,sigurno je ostalo malo kilica poslije svih trudnoca.user posted image
Iste smo visine.user posted image

Ti k'o da si mene opisala.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 890
17.3.2011 22:56:01   
Anoniman
ovo sa kilima je super user posted image user posted image user posted image user posted image     a ticerkauser posted image   vesela pa i jesam 

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 891
17.3.2011 22:58:15   
Anoniman
imal ko da me drugacije zamisljo  user posted image   bas mi postade zanimljivouser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 892
17.3.2011 22:59:15   
bananica
ja nisam cesto ovdje na raji, ponekad navratim, procitam ono sto me interesuje, rijetko kad sudjelujem u raspravama
citajuci vase postove pozitivan dojam na mene je ostavila hanady, visnja i vesela
ovim ne kazem da ostale nisu ok, al njih tri su mi bas zapele za oko

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 893
17.3.2011 23:01:02   
teacher75

bar sam kosu pogodilauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 894
17.3.2011 23:01:41   
teacher75

pa što hvališ jasmin...vidiš da sam sve pogodila prvauser posted image user posted image user posted image user posted image

nisi pogodila frizuruuser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 17.3.2011 23:02:09 >

Neposredna veza do poruke: 895
17.3.2011 23:03:35   
Hanady RR

kako bona nisma rekla si crna i kovrdžava...
ja rekla nije kovrdžava i tamno smeđa...

žena kaže kosa srednje dužine, kovrdžava prirodno al se slomi ravnajući je i čoko bojeuser posted image
iapk sad pred monitorom bliža sma opisuuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 896
17.3.2011 23:07:56   
teacher75

kako bona nisma rekla si crna i kovrdžava...
ja rekla nije kovrdžava i tamno smeđa...

žena kaže kosa srednje dužine, kovrdžava prirodno al se slomi ravnajući je i čoko bojeuser posted image
iapk sad pred monitorom bliža sma opisuuser posted image

pa kovrdžava je, djaba se slomiuser posted image i rekla si da je kratka a ona kaze srednje duzine

Neposredna veza do poruke: 897
17.3.2011 23:49:18   
milenium
ja sam isto triput mamu zamišljala malo deblju(vjerovatno zbog onog 3 puta mamauser posted image user posted image user posted image )čokoladne kose na paž ravne,stalnbo trči za djecom i nešto broji user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 898
18.3.2011 0:16:19   
neki
IZVORNA PORUKA: acudesa

IZVORNA PORUKA: noa

e cuj da se ljutimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja se volim zezati na svoj racun a i na tudjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nisam od onih koje bi se .... a da im .......user posted image

i, ja...se volim zezeti na svoj racun, a pogotovo na tvojuser posted image user posted image user posted image
Meni je bilo najbolje upoznavanje sa neki:
ja nju zamisljala malehnom sitnom smedjom zenicom, vragolak duge ravne kose...i na prvoj rr kafi-ja zenu na ignore, nisam ni povezala da je to ona (plava kraca kosa, krupnija nego u mojoj glavi, nikako se nisam mogla presaltati user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jooooooooooooj,samo kad se sjetimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 899
18.3.2011 0:18:54   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: neki

IZVORNA PORUKA: acudesa

IZVORNA PORUKA: noa

e cuj da se ljutimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja se volim zezati na svoj racun a i na tudjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nisam od onih koje bi se .... a da im .......user posted image

i, ja...se volim zezeti na svoj racun, a pogotovo na tvojuser posted image user posted image user posted image
Meni je bilo najbolje upoznavanje sa neki:
ja nju zamisljala malehnom sitnom smedjom zenicom, vragolak duge ravne kose...i na prvoj rr kafi-ja zenu na ignore, nisam ni povezala da je to ona (plava kraca kosa, krupnija nego u mojoj glavi, nikako se nisam mogla presaltati user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jooooooooooooj,samo kad se sjetimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a tek jauser posted image

došla u igraonicu i nemam pojma da si ti tu sa djecom...
kad reče...
reko bože jel moguće...
ja skroz al skroz drugačije zamislilauser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *