|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a?
10.10.2010 13:33:46   
jasmin

IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako smo slatkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mamine oci tko je slikao nas dvijeuser posted image jel nikitauser posted image ne mogu se sjetiti kad su me stalno slikaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ehhhhhhhhhhhhhh nije lako biti slavanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma hej,Julija Roberts bi ti definitivno pozavidjela :D.Ima slika na temi o proslavi rodjendana na kojoj si mi pre-prelijepa,masaallah,ne urekla se,ono i lijepa i zabavna.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 851
10.10.2010 13:56:18   
Anoniman
opet hvala jasmin,umislit cu se nemoj viseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jadan mm izludi ga citajuci pozitivne komentareuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasmin)
  Neposredna veza do poruke: 852
10.10.2010 13:59:28   
Visnja RR
meni je julija roberts uvjek bila bezveze...ona samo ima lijepo tjelo... a i nemala sta sve ulaze u sebe...
ti si draga moja mnogo ljepsa i bolja od poznate Julije user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 853
10.10.2010 13:59:59   
Ben 10
Eh,što Bregava izbaci....to nemože loše biti...

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 854
10.10.2010 14:02:25   
Saraya
IZVORNA PORUKA: Ben 10

Eh,što Bregava izbaci....to nemože loše biti...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aaaaaaa Julija, izvini, nisam te prepoznala... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 855
10.10.2010 14:07:25   
Anoniman
ma zene drage bjezite tamo ufurala sam se pa tko ce samnom na krajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Saraya)
  Neposredna veza do poruke: 856
10.10.2010 14:07:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mamine oci

IZVORNA PORUKA: Saraya

Zene drage, ja ni sada ne kontam koja je Noa?! Je li ona slakta u suknjici... user posted image user posted image user posted image

user posted image
noa i anidla

Noa imala sam osjecaj da si lijepa zena ali ne ovako lijepa svaka castuser posted image
Anidla takodje  izgledate ko srednjoskolke user posted image

(odgovor članu mamine oci)
  Neposredna veza do poruke: 857
10.10.2010 14:10:54   
Anoniman
majke mi odoh obuci potkosulju naopako da me ne urekneteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Marina tebi sam rekla ako promjenim sexualnu orjentaciju trazim teuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 858
10.10.2010 14:10:58   
Ben 10
Strah me ,ova noa mi se neće htjeti javiti na cesti koliko će se ufurati....user posted image

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 859
10.10.2010 14:14:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ben 10

Strah me ,ova noa mi se neće htjeti javiti na cesti koliko će se ufurati....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saraya meni je zao sto se nismo upoznale,mislim da sam skontala koja si tiuser posted image al dat ce Bog jos prilika i onda ima da te ugnjavim raznim pitanjimauser posted image
odoh rucati tipkamo se kasnije..

(odgovor članu Ben 10)
  Neposredna veza do poruke: 860
11.10.2010 15:29:20   
mamine oci
[link=http://www.google.ba/imgres?imgurl=http://j.imagehost.org/0150/ivanaaaaa.jpg&imgrefurl=http://ivanaselakov.bloger.hr/&usg=__YKRLYlVxJphmMnGiw0NIQieEi9E=&h=514&w=300&sz=142&hl=bs&start=13&zoom=1&itbs=1&tbnid=9g5F_lT8rOxK4M:&tbnh=131&tbnw=76&prev=/images%3Fq%3Divana%2Bselakov%2Bgrand%2Bshow%26hl%3Dbs%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1,ic:specific,isc:black][/link]
visnjna dvojnica

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 861
11.10.2010 15:31:22   
mamine oci
user posted image
nadam se da je sad uspjela slikauser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

Neposredna veza do poruke: 862
11.10.2010 15:42:39   
Saraya
A ko je ovo?

Neposredna veza do poruke: 863
11.10.2010 15:51:31   
veeseelaa

A ko je ovo?

user posted image   Noa user posted image   a pise da je Visnjina dvojnica, mada baca i na Visnju

< Poruku je uredio veeseelaa -- 11.10.2010 15:53:40 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Saraya)
Neposredna veza do poruke: 864
11.10.2010 15:58:56   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

A ko je ovo?

user posted image   Noa user posted image   a pise da je Visnjina dvojnica, mada baca i na Visnju

nije noa to je ivana selakov mene podseca na visnju i neznam sta je nejasno

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 865
11.10.2010 22:30:59   
Honey3

Ojjjjjjjj, Hano Hanady, ma ja mislila da si ti neka ufurana forumasica, user posted image user posted image user posted image vidim "skockala" se, dotjerala liniju, ne pricas sa nama debeljucama... user posted image user posted image user posted image

Nista, ćemo da ponovimo, neeee?!

Ja sam vala presretna, sve sam vas "zraknula", i sve su mi se dopale, posebno Zaha, predivna zena... i naravno "trudnicke frendice" Bambi i Lady... 5+ ...

hvala draga Saraya,samo ovo "debeljuce"neznam otkud ti,ja Bogami kako sam te vidjela ti si slank i tako fina i prijatna zenicauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Saraya)
Neposredna veza do poruke: 866
11.10.2010 22:31:56   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: mamine oci

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

A ko je ovo?

nije noa to je ivana selakov mene podseca na visnju i neznam sta je nejasno

jasno mi je, nemoj me tući user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 867
11.10.2010 22:37:54   
Visnja RR
hvala mamine oci... user posted image a veeseelu malo po guzi lupi user posted image  mora ona sve nešto tamo user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 868
11.10.2010 22:47:00   
Anoniman
Saraya... nemam stvarno rijeci kojom bih te mogla opisati jer si ostavila prejak utisak na mene... pozitivan naravno i jako sam sretna sto sam te upoznala... ako Bog da imsallah opet cemo se vidjeti...
Zaha, bas onako kako sam te i zamisljala... prelijepa, mila, srdacna, nasmijana i njezna...
Visnja... ko da sam bila sa svojom srednjom sestrom... prelijepa ali stroga, zena koja zna sta hoce...
anidla, ti si onakva kakvom sam te "upoznala" na RR i kako sam i zamisljala tvoj izgled, jedino sto mi tvoj glas nekako odstupa od mojih zamisljanja... malo je krupniji nego sto sam te ja "cula"...
ostale forumasice sam poprilicno dobro zamislila, osim Bubane, nju sam zamisljala plavom i nizom zenskom, a ono pojavi se manekenka crne kose i preeeeeeeeeeeelijepaaaaaaa lica... ostala sam paffffffff...
ma sve u svemu, svaka je prelijepa na svoj nacin...

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 869
11.10.2010 22:51:55   
Honey3
moja Bambi ja tebe kao da znam sto godinauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 870
11.10.2010 22:54:17   
Anoniman
i nismo se vidjele aman zaman od kad... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 871
21.10.2010 13:22:32   
chuci
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Malena mi je definitivno fizicki najljepsa forimasica ovdje...

apotekarka, ima vise malenih user posted image user posted image user posted image user posted image

nesvakidasnje lijepa... egzoticna a i beskrajno draga... ko je ima na FB sigurno ce se sloziti da ljepseg osmjeha i pogleda nisu vidjeli kao sto je njen na fotki s vjencanja... ako neko zeli vidjeti kako izlgeda ljubav na zenskom licu nek pogleda tu fotku...

sad i mene zanima. gdje ima slika da vidim user posted image hajde malena stavi tu sliku s vjenčanja na onu temu slike s vjenčanja pliiiiz

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 872
21.10.2010 13:42:11   
malena27 RR
nejma slike user posted image user posted image user posted image   proletimo nekad ta trane gdje su slicice forumasica sa fb profilima user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 21.10.2010 13:45:42 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 873
21.10.2010 14:34:04   
koka i po
malena nam je tajanstvena user posted image
deder se pokazi da te znam prepoznati kad kazem BUUUUUUUUU....da ostale ne prepadnem user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 874
21.10.2010 14:42:19   
malena27 RR
moram biti tajanstvena...jer neke zlobne duse su u stanju da se i narugaju zbog mog statusa trudilice user posted image  
pri tome ne mislim na vas, nego na neke moje (ne)prijatelje i neke sitne duse...posto je zenica mali grad, pa to kad krene trac... imam osjecaj da cemo mm i ja biti top tema...

< Poruku je uredio malena27 RR -- 21.10.2010 14:49:13 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *