Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 21.10.2010 16:00:08
chuci
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
moram biti tajanstvena...jer neke zlobne duse su u stanju da se i narugaju zbog mog statusa trudilice pri tome ne mislim na vas, nego na neke moje (ne)prijatelje i neke sitne duse...posto je zenica mali grad, pa to kad krene trac... imam osjecaj da cemo mm i ja biti top tema...
strašno kako su ljudi zlobni
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 21.10.2010 20:19:52
koka i po
IZVORNA PORUKA: chuci
moram biti tajanstvena...jer neke zlobne duse su u stanju da se i narugaju zbog mog statusa trudilice pri tome ne mislim na vas, nego na neke moje (ne)prijatelje i neke sitne duse...posto je zenica mali grad, pa to kad krene trac... imam osjecaj da cemo mm i ja biti top tema...
joj malena .....ma znas sta ...sipak im i njima i svima koji se rugaju takvim stvarima. To su jednom rijecju neljudi i nista vise...fuj zar ima i takvih dusa .
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 17.3.2011 21:37:42
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po
IZVORNA PORUKA: chuci
joj malena .....ma znas sta ...sipak im i njima i svima koji se rugaju takvim stvarima. To su jednom rijecju neljudi i nista vise...fuj zar ima i takvih dusa .
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 17.3.2011 21:41:55
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: triputmama
kako mene zamisljate ???????
vesela, malo nizeg rasta i malo punacka, simpaticna i drustvena, tamne duze kovrdžave kose
ma jok.....
ona je povisoka, ima kratku kosu na paž ošišanu, onako hit hitova sad...nije crna...tamnije smeđa... ima lijepe zube, nešto mi to ko veliki osmijeh
društvena i brzica...sve za njom sjaji.
Eto kaži triputmama ko je u pravu
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 17.3.2011 21:52:56
palachinken
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
IZVORNA PORUKA: mamine oci
IZVORNA PORUKA: Saraya
Zene drage, ja ni sada ne kontam koja je Noa?! Je li ona slakta u suknjici...
noa i anidla
Noa imala sam osjecaj da si lijepa zena ali ne ovako lijepa svaka cast Anidla takodje izgledate ko srednjoskolke
Što ti je mahala! Pa anidla nas dvije se znamo, tamo iz nekog fakultetskog života Čak si i noćila kod mene jednom ili dvaput, u Ze Joj ako sam polupala lončiće jer mi nije slika baš prevelika, umrijeću od sramote
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 17.3.2011 21:54:00
Hanady RR
de triputmama ne drži na su neizvjesnoti
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 17.3.2011 22:35:16
Anoniman
heheheehh jasmin bas tako pogodila si nisam debeljuskasta (ticerka, hannica ) , visoka 172cm , kosa mi je sada coko boja srednje duzine ,prirodno kovrdjava al se ubih peglajuci je a zubi hanady sem takvi hehehhe
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 17.3.2011 22:36:21
Hanady RR
pa što hvališ jasmin...vidiš da sam sve pogodila prva
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 17.3.2011 22:48:10
Hannica
heheheehh jasmin bas tako pogodila si nisam debeljuskasta (ticerka, hannica ) , visoka 172cm , kosa mi je sada coko boja srednje duzine ,prirodnokovrdjava al se ubih peglajuci je a zubi hanady sem takvi hehehhe
super ste
Mi kontamo ako si tri puta mama,sigurno je ostalo malo kilica poslije svih trudnoca. Iste smo visine.
Ti k'o da si mene opisala.
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 17.3.2011 22:59:15
bananica
ja nisam cesto ovdje na raji, ponekad navratim, procitam ono sto me interesuje, rijetko kad sudjelujem u raspravama citajuci vase postove pozitivan dojam na mene je ostavila hanady, visnja i vesela ovim ne kazem da ostale nisu ok, al njih tri su mi bas zapele za oko
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 17.3.2011 23:01:02
teacher75
heheheehh jasmin bas tako pogodila si nisam debeljuskasta (ticerka, hannica ) , visoka 172cm , kosa mi je sada coko boja srednje duzine ,prirodno kovrdjava al se ubih peglajuci je a zubi hanady sem takvi hehehhe
super ste
bar sam kosu pogodila
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 17.3.2011 23:03:35
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
pa što hvališ jasmin...vidiš da sam sve pogodila prva
nisi pogodila frizuru
kako bona nisma rekla si crna i kovrdžava... ja rekla nije kovrdžava i tamno smeđa...
žena kaže kosa srednje dužine, kovrdžava prirodno al se slomi ravnajući je i čoko boje iapk sad pred monitorom bliža sma opisu
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 18.3.2011 0:16:19
neki
IZVORNA PORUKA: acudesa
IZVORNA PORUKA: noa
e cuj da se ljutim ja se volim zezati na svoj racun a i na tudji nisam od onih koje bi se .... a da im .......
i, ja...se volim zezeti na svoj racun, a pogotovo na tvoj Meni je bilo najbolje upoznavanje sa neki: ja nju zamisljala malehnom sitnom smedjom zenicom, vragolak duge ravne kose...i na prvoj rr kafi-ja zenu na ignore, nisam ni povezala da je to ona (plava kraca kosa, krupnija nego u mojoj glavi, nikako se nisam mogla presaltati )
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 18.3.2011 0:18:54
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: neki
IZVORNA PORUKA: acudesa
IZVORNA PORUKA: noa
e cuj da se ljutim ja se volim zezati na svoj racun a i na tudji nisam od onih koje bi se .... a da im .......
i, ja...se volim zezeti na svoj racun, a pogotovo na tvoj Meni je bilo najbolje upoznavanje sa neki: ja nju zamisljala malehnom sitnom smedjom zenicom, vragolak duge ravne kose...i na prvoj rr kafi-ja zenu na ignore, nisam ni povezala da je to ona (plava kraca kosa, krupnija nego u mojoj glavi, nikako se nisam mogla presaltati )
Jooooooooooooj,samo kad se sjetim
a tek ja
došla u igraonicu i nemam pojma da si ti tu sa djecom... kad reče... reko bože jel moguće... ja skroz al skroz drugačije zamislila