Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 18.3.2011 13:11:00
klemzi
Aaaaa, volim ovu temu Za Taurus mislim da je visoka, vitka, cnokosa, dugokosa..poput onih Grkinja što drže baklje kod olimpijskog plamena Stvarno je tako zamišljam, ne znam zašto. Jest ovo čudna stvar, ja kad čitam nečije postove tačno sebi stvorim sliku kako ta osoba izgleda, i ja ko pravo sigurna da je to tako Tajru i Tekju bih voljela vidjeti na slikama, Blue rose i LejluKa takođe. One su mi nekako u mislima kao prave intelektualke, poslovni izgled,naočare ti fazoni. I mislim da sve imaju smeđu kosu i urednu frizuru, šminka tip top. Triputmamu znam, kao i Hanady, Mirkicu,... pa ih ne zamišljam više
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 18.3.2011 13:12:56
Lady26
IZVORNA PORUKA: triputmama
Nista se ne izvlaci Nego pogledaj slike sa babybazara posljednjeg, na portalu, prva je moja slika - iliti moje pozadine da prostis, pa bona nije bas tolika, slika uveca i 8 slika po redu....pa mi onda napisi kako me zamisljas...ovo ti je popravni
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 18.3.2011 13:16:50
Apotekarka
triputmama joj zeno i ja te zamisljam punacka,uvijek frizura izfenirana,brizna mama s pregacom i zdjelom kiflica u ruci Lady 26 zgodna,visoka i duge ravne tamne kose Nedi ozbiljna zena smedja kosa ravna,srednje visine
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 18.3.2011 13:18:00
koka i po
IZVORNA PORUKA: klemzi
Aaaaa, volim ovu temu Za Taurus mislim da je visoka, vitka, cnokosa, dugokosa..poput onih Grkinja što drže baklje kod olimpijskog plamena Stvarno je tako zamišljam, ne znam zašto. Jest ovo čudna stvar, ja kad čitam nečije postove tačno sebi stvorim sliku kako ta osoba izgleda, i ja ko pravo sigurna da je to tako Tajru i Tekju bih voljela vidjeti na slikama, Blue rose i LejluKa takođe. One su mi nekako u mislima kao prave intelektualke, poslovni izgled,naočare ti fazoni. I mislim da sve imaju smeđu kosu i urednu frizuru, šminka tip top. Triputmamu znam, kao i Hanady, Mirkicu,... pa ih ne zamišljam više
bingooooo
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 18.3.2011 13:18:58
koka i po
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
triputmama joj zeno i ja te zamisljam punacka,uvijek frizura izfenirana,brizna mama s pregacom i zdjelom kiflica u ruci Lady 26 zgodna,visoka i duge ravne tamne kose Nedi ozbiljna zena smedja kosa ravna,srednje visine
blizuuuuu siiiiiii
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 18.3.2011 13:25:36
Nedi
mm zamislja hanady kao knjigu
neki dan pravim onaj sirpu. gdje si nasla recept - reko od hanady prije par dana kuham nesto - joj jest ovo dobro - reko od hanady nesto pravno sam pitala i pita okdud znas- reko od hanady
Pita mm, jesi li ti sigurna da je hanady osoba a ne knjiga?
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 18.3.2011 13:29:22
Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: klemzi
...Blue rose i LejluKa takođe. One su mi nekako u mislima kao prave intelektualke, poslovni izgled,naočare ti fazoni. I mislim da sve imaju smeđu kosu i urednu frizuru, šminka tip top.
Intelektualka sa poslovnim izgledom i naočari - ni pod razno . Ne ide mi sa poslom :) Smeđa-da Uredna kosa-ne, jer je duga Šminka - da Tip-top - ne
Ja sam prosječno prirodno čeljade.
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 18.3.2011 13:30:43
Lady26
Hahahahahaha odoh sa foruma dok me jos neko nije zamislio ... Ma salim se, ne zamjeram, imam ogledalo - nazalost....jesam se popunila ali rijesit cu ja to...dug zivot