|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a?
18.3.2011 13:31:51   
DM
Ja hanubananu zamišljam kao plavušu(ne skroz) vitku, sportski građenu, brižnu majku i koja se ne libi reći šta misli.......
Jesam li blizuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 951
18.3.2011 13:32:21   
Lady26
IZVORNA PORUKA: triputmama

lejdi ja i da te vidim ne znam koja si user posted image jel ova u crvenu haljinu de bona daj mi kakav "hint" user posted image

"hint" moja velicanstvena guza u gro planu na prvoj slici, ja sam ova s ledja user posted image user posted image
A na 8. slici po redu sam ja i moja curica u ljubicastoj dukserici...a ja se smijem user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 952
18.3.2011 13:35:06   
Apotekarka
njezna....ko curica ...ovo nije zamisljanje ovo je stvarni utisak user posted image

To jest tako koki a koka je bas ono borbena zena vidi se po njoj,jaka i ima svoje ja

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 953
18.3.2011 13:35:17   
Lady26
Hanabanana - opasnaaaaaaaa, strogi postovi, ali jako realna i pametna zena...e, da plavusa user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 954
18.3.2011 13:37:33   
Anoniman
moja lejdi ja il ne vidim ili user posted image   gledam na fb  4ti baby bazar al ne vidim zenu na sliku br8 sto se smije user posted image   malo mi ti pojasni user posted image sad me bas zaintregira ne otkazujem se dok te ne pronadjemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 955
18.3.2011 13:39:12   
koka i po
IZVORNA PORUKA: Lady26

Hanabanana - opasnaaaaaaaa, strogi postovi, ali jako realna i pametna zena...e, da plavusa user posted image

meni nekoko blizak lik...i puna sam nekakvog strahopostovanja user posted image ...ozbiljno...
zena bez dlake na jeziku,postena i dobar drug...user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 956
18.3.2011 13:39:47   
DM
http://static1.ringaraja.net/uploads/BIH/articles/560/large/11597148330990ec8be90cc2590627ec.jpg
Evo triputmama

< Poruku je uredio doublemum -- 18.3.2011 13:40:06 >

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

Neposredna veza do poruke: 957
18.3.2011 13:39:52   
Nedi
Blue rose, u skladu sa profesijom, oštar, prodoran pogled, drži palicu i lupa s njom sve redomuser posted image

Apotekarka vidjela sam slike na fb pa se ne pika da zamisljam ali izgledaš kao djevojčica

triput mama kao mršavicu jer treba stići troje djeceuser posted image i sa jako kratkom kosom

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 958
18.3.2011 13:41:29   
Blue rose RR
user posted image user posted image user posted image user posted image Nemam palicu nego olovku i tastaturu, i negdje tamo u kasi nešto teško i crno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 959
18.3.2011 13:42:27   
koka i po
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

user posted image user posted image user posted image user posted image Nemam palicu nego olovku i tastaturu, i negdje tamo u kasi nešto teško i crno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da nije pistolj user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 960
18.3.2011 13:44:11   
Anoniman
doublemam ti se osevapiuser posted image   pa lejdi bogme riba i po  lep osmeh   hocemol se sad pomirituser posted image

a nedi  user posted image user posted image user posted image samo kosa srednje duzine  nedam ja moju kosu user posted image

(odgovor članu Nedi)
  Neposredna veza do poruke: 961
18.3.2011 13:47:01   
dinaa
Dobro vama ide zamisljanje,ja koju god sam forumasicu zamisljala kad sam je upoznala ma ni slicna nije s mojom zamisljenoscuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 962
18.3.2011 13:47:12   
Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: koka i po

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

da nije pistolj user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ako ti kažem, morat ću  ...user posted image

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

Neposredna veza do poruke: 963
18.3.2011 13:49:34   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: doublemum

Ja hanubananu zamišljam kao plavušu(ne skroz) vitku, sportski građenu, brižnu majku i koja se ne libi reći šta misli.......
Jesam li blizuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vidi nje što se folira....
Ne slušajte ovu ženu, zna me!
user posted image

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 964
18.3.2011 13:50:02   
klemzi
Lady, ja sam te zamišljala starijom, ne znam zašto...a super si mi na ovoj slici, volim kad se ljudi smijuuser posted image user posted image user posted image
zračiš pozitivomuser posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

Neposredna veza do poruke: 965
18.3.2011 13:51:44   
Apotekarka
Kad ce opet regionalno da se ne zamisljamo viseuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 966
18.3.2011 13:52:27   
tekja
IZVORNA PORUKA: klemzi

Tajru i Tekju bih voljela vidjeti na slikama, Blue rose i LejluKa takođe. One su mi nekako u mislima kao prave intelektualke, poslovni izgled,naočare ti fazoni. I mislim da sve imaju smeđu kosu i urednu frizuru, šminka tip top. user posted image

Hajd' klemzi nemoj vise zamisljati ev' ti slikauser posted image user posted image user posted image  plavusa, ofarbata, naocare, odijela, sminka i ti fazoni, jako rijetko...sto rece BR, obicno celjade, neprimjetno u masiuser posted image

user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 967
18.3.2011 13:52:44   
hanabanana
Jao blue rose....da je meni nešto crno i teško...
Uh, gdje bi mi kraj bio!!!!
A što bi se folirala.....

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 968
18.3.2011 13:52:52   
Lady26
IZVORNA PORUKA: triputmama

doublemam ti se osevapiuser posted image   pa lejdi bogme riba i po  lep osmeh   hocemol se sad pomirituser posted image

Da se prodam za jedan kompliment, koji sam iskamcila jedva?! Nema sanse user posted image
Ma salim se....nisam ti ja mrgud (osim ujutro, tad ne volim ni sebe) user posted image user posted image
user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 969
18.3.2011 13:53:34   
ziki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jes se lijepo ismijah. Ja više nikog ne zamišljam jedan ful sam imala ogroman 

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 970
18.3.2011 13:54:53   
Anoniman
tekja nemoj se ljutiti al ja sam tebe zamisljala starijom osobom user posted image tj da starije izgledas neznam zasto mozda po tvojim postovima koji su uvjek na mjestu user posted image
Al sad vidim da si jako lijepauser posted image
Lady, moja malo punašna  , smedji ociju , crnom dugom kosom, lijepim licem , sa preslatkom curico :)))

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 971
18.3.2011 13:55:56   
klemzi
IZVORNA PORUKA: tekja

IZVORNA PORUKA: klemzi

Tajru i Tekju bih voljela vidjeti na slikama, Blue rose i LejluKa takođe. One su mi nekako u mislima kao prave intelektualke, poslovni izgled,naočare ti fazoni. I mislim da sve imaju smeđu kosu i urednu frizuru, šminka tip top. user posted image

Hajd' klemzi nemoj vise zamisljati ev' ti slikauser posted image user posted image user posted image  plavusa, ofarbata, naocare, odijela, sminka i ti fazoni, jako rijetko...sto rece BR, obicno celjade, neprimjetno u masiuser posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 972
18.3.2011 14:00:45   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

Lady, moja malo punašna  , smedji ociju , crnom dugom kosom, lijepim licem , sa preslatkom curico :)))

Eh ovo tek ne oprastam user posted image ....moje lijepe plave oke felix user posted image user posted image user posted image ....od svega najvise sam na njih ponosna oduvijek
A kosa je srednje duzine, bila crna godinama, sad se pronalazim, zastala sam kod ljubicasto smedje i mislim da cu ostati pri njoj...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 973
18.3.2011 14:03:20   
Anoniman
hebiga ne vidim ovdje na slici boju ociju user posted image al nema veze ja volim plave oke , oduvjek su mi se svidjale ta boja al eto kod mene nisu te cik pogodiuser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 974
18.3.2011 14:05:53   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: doublemum

http://static1.ringaraja.net/uploads/BIH/articles/560/large/11597148330990ec8be90cc2590627ec.jpg
Evo triputmama

samod a kazem da je lady ljepsa u prirodi nego na ovoj slici, pa sad zamislite

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *