|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a?
19.3.2011 1:25:05   
teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

zavisi kako kome stoji, ako nekome lijepo stoji, kao npr. tebi, nikad kratka nije user posted image

uh hvala ti al noge mi nisu jača strana, uglavom je jezičina hahahahha
tiki ja sam tebe zamišljala malo nižom iako si napisala da si visoka... al što se tiče drugog utrefila sam, pričljiva, vesela, super linija... crna... :-)

hvala user posted image koliko sam ja skontala, suknja ti fino stoji i ne izgleda vulgarno na tebi, a na nekom i suknja do koljena izgleda fuj

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1051
19.3.2011 1:25:13   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: milenium

ja mješam postove od felix i mybaby,da ova jedna nema avatara ja nebi znala koja je koja po postovima nekako mi sličeuser posted image user posted image user posted image

a ja tajru i taurus
a tajra mi je ko oni štreberi: drugarice Hamo ovo, Hamo ono hahaha
dok je Taurus drugačija skroooz al eto nekad ih pobrkam

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1052
19.3.2011 1:26:49   
Anoniman

to je bona provokacija jer je bila valjda kratka (mislim za moj ukus suknja nikad kratka nije) user posted image

kakva provokacija nije ti uopce bila kratka suknja al ja sam ocekivala neki kompletic by tvoja mamauser posted image
posto si pisala da ti mama stalno nesto sijeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1053
19.3.2011 1:27:10   
myb@by

ja mješam postove od felix i mybaby,da ova jedna nema avatara ja nebi znala koja je koja po postovima nekako mi sličeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , milenium,mene tvoj nick podsjeca na koke sto se furaju na techno muziku, paz frizura, plava kosa sa stotinu nekih sarenih ukosnica, šminka do daske user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1054
19.3.2011 1:27:34   
veeseelaa
Hanady komentar je bio dobronamjeran, zaista
priznaj, priznaj... prije smo se samo zezale a sad ima kod tebe i toga al znatno manje

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1055
19.3.2011 1:27:35   
Hanady RR
Al eto lijepo je imat vako ove teme da se može ko izvrijeđat pa ako bog d aneće skontata...
il da mko sebi vako morala malo u sitne sate nakurika na nivo...
recimo ja...

ja sad upalila ventilator da mi kosa kao ko kod žade vijoriuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1056
19.3.2011 1:30:35   
Anoniman
jel to Hanady porucite nekome nesto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 1057
19.3.2011 1:30:36   
Hanady RR

Hanady komentar je bio dobronamjeran, zaista
priznaj, priznaj... prije smo se samo zezale a sad ima kod tebe i toga al znatno manje

šta da ti priznam....

ja se bona svaku noć zezam....
to što se ne zezam na tememama koje su mi više bezveze tipa ljubomora na muža...samo se nanerviram za kakve se bolide žene poudavašeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1058
19.3.2011 1:30:45   
teacher75

IZVORNA PORUKA: myb@by

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , milenium,mene tvoj nick podsjeca na koke sto se furaju na techno muziku, paz frizura, plava kosa sa stotinu nekih sarenih ukosnica, šminka do daske user posted image user posted image user posted image user posted image

a mozes li zamisliti da sam se ja nekad furala na tchno muziku i na partije, samo sto nisam imala sarene ukosnice, al doduse bila sam plavauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1059
19.3.2011 1:31:20   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: noa

jel to Hanady porucite nekome nesto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj bona vidiš da sebi dižem rejting...
lijepa sam ko žaduser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1060
19.3.2011 1:31:40   
milenium
user posted image user posted image mybaby to mi i jest bio cilj nickauser posted image
ali daleko od ''''plava''''user posted image

ja ne mješam taurus i tjaru ali mješam tajru i tekju jer imaju nikove s istim početnim i zadnjim slovom,jer oba nicka imaju po 5 slova i jer u obe nick završava na ''''u''''user posted image user posted image user posted image user posted image  a jesam luda

< Poruku je uredio milenium -- 19.3.2011 1:32:04 >

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1061
19.3.2011 1:32:20   
myb@by
Tiki to ne mogu nikako da zamislim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jesi li nosila cipe sa platformom user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1062
19.3.2011 1:32:30   
Anoniman
myb@by za mene si pogodila user posted image

Neposredna veza do poruke: 1063
19.3.2011 1:34:00   
milenium
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

...samo se nanerviram za kakve se bolide žene poudavašeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hanady odakle ti upa ovake neke izraze.ja se jo sijeam onoga neto ...''''ko naminkani zec da mu po kui skaem''''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oooooooooosuze me zalie

< Poruku je uredio milenium -- 19.3.2011 1:35:41 >

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1064
19.3.2011 1:34:20   
myb@by

myb@by za mene si pogodila user posted image

Da i ja nekada nešto pogodim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1065
19.3.2011 1:34:22   
Hanady RR
ja uopšte ne morma da zamišljam...
ja sve znamuser posted image
nema 2-3 da ih ne poznam il sa slike il uživo...
beze mi da zamišljam kad znamuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1066
19.3.2011 1:34:52   
teacher75

Tiki to ne mogu nikako da zamislim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jesi li nosila cipe sa platformom user posted image user posted image user posted image user posted image

nisam, gdje cu ja ovolika na platforme, al sam nekoliko godina bila redovna na techno partijima, ne samo ovdje nego i u njemackoj i hrvatskoj, nema gdje me nije bilouser posted image al nosila sam ponekad neke svjetlece rekvizite, zlatne vjestacke trepavice itd...kad se samo sjetim, bilo je ludouser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 19.3.2011 1:35:10 >

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1067
19.3.2011 1:35:50   
myb@by

IZVORNA PORUKA: teacher75

nisam, gdje cu ja ovolika na platforme, al sam nekoliko godina bila redovna na techno partijima, ne samo ovdje nego i u njemackoj i hrvatskoj, nema gdje me nije bilouser posted image al nosila sam ponekad neke svjetlece rekvizite, zlatne vjestacke trepavice itd...kad se samo sjetim, bilo je ludouser posted image

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1068
19.3.2011 1:37:01   
teacher75

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma pricacu ti jednom na kafi, imam puno budalastina da ti ispricam iz tog periodauser posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1069
19.3.2011 1:37:15   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja kad sam vidjela sliku od milenium ostala paf nikako mi se nije uklapala u svoje postoveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim ono povezati lik i djelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1070
19.3.2011 1:38:02   
milenium

nisam, gdje cu ja ovolika na platforme,

al nosila sam ponekad neke svjetlece rekvizite,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj teacher ja ne znam šta je meni večeras ali ja te zamišljamuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1071
19.3.2011 1:38:53   
teacher75

nisam, gdje cu ja ovolika na platforme,

al nosila sam ponekad neke svjetlece rekvizite,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj teacher ja ne znam šta je meni večeras ali ja te zamišljamuser posted image

nemoj se prepasti, ponoc je odavno proslauser posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1072
19.3.2011 1:39:28   
Anoniman
HITNO!!!!!!!!!!! potrebna intervencija psihologauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
  Neposredna veza do poruke: 1073
19.3.2011 1:39:54   
myb@by

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja kad sam vidjela sliku od milenium ostala paf nikako mi se nije uklapala u svoje postoveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim ono povezati lik i djelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni meni se njen avatar nikako ne slaže sa njenim postovima user posted image . Kada sam se tek uclanila na rr, zena je non stop bila na temama o kuhanju i to mi nikako nije islo uz njen space avatar user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1074
19.3.2011 1:40:12   
milenium
a ti si meni noa baš onakva na slici kakvu sam te i zamišljala,pogodak 100%user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *