|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a?
19.3.2011 11:24:22   
Apotekarka
user posted image user posted image user posted image  triputmama prava si gospođa
teacherku sam drugacije zamisljala  ja mislila ona opicena,niska,mrsava uzivo mi je nekako puno ozbiljnija,tiha,visoka i nije mrsava tamam jeuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1101
19.3.2011 11:31:46   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

user posted image user posted image user posted image  triputmama prava si gospođa
teacherku sam drugacije zamisljala  ja mislila ona opicena,niska,mrsava uzivo mi je nekako puno ozbiljnija,tiha,visoka i nije mrsava tamam jeuser posted image

uozbiljla se u posljednjih par godina, citaj gore kakva sam prije bilauser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 1102
19.3.2011 11:33:01   
Lulu_08
user posted image user posted image user posted image  za sve forumasice!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1103
19.3.2011 11:33:38   
Apotekarka
uozbiljla se u posljednjih par godina, citaj gore kakva sam prije bilauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1104
19.3.2011 11:45:06   
Anoniman
Ja sam Teacher zamisljala kao pravu profu; srednjeg rasta, tamno smedju, s cvikama i krutim stilom profesorice. aravno pozitivno me je iznenadila kada smo postale frendice na FB.user posted image

Apotekarku sam zamisljala debelu, nisku i s tetastom facom...ali sam se iznenadila kako je mlada i slatka...ko curetakuser posted image

Vesela mi je uvijek bila sex bombauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1105
19.3.2011 11:48:13   
teacher75
od stila profe imam samo naocale user posted image inace ,nikad ne oblacim kostime, odijela i slicno, u pocetku mi je bas bilo tesko prilagoditi svoj stil oblacenja skolskim pravilima, al sam vremenom nekako uspjela naci komprimis, mada u slobodno vrijeme i dalje uglavnom furam svoj neki stil koji je kontra ozbiljnom-skolskomuser posted image a pahuljica mi je bas onakva kakvu je opisuje nick, slatka njeznicauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1106
19.3.2011 11:53:04   
Apotekarka
ha ha ha pahuljo al se ismija user posted image user posted image user posted image
Tebi tvoj nick bas pristaje njezna kao pahulja,slatka a uzivo to potvrdjuje odavno nisam vidjela prirodno ljepsu zenu iz koje zraci nesto p.s.sad se nemoj ufurati

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1107
19.3.2011 12:15:59   
Anoniman
apotekarko ja to specijalno makla pregacu i kifle iz usta i iz dzepova user posted image user posted image   za sliku user posted image user posted image

djana zamisljala sam te plavusu(pa kad vidoh tvoju sliku a ja user posted image user posted image ) , ozbiljnu , utegnutu mislim u usku odecu

a pahuljicu  zamisljam visoku sa tamnom kosom malo uvijenom  , mrsavu , sa lepim punim usnama  user posted image

ja veselu zamisljala dugokosa  zgodna nasmijana sudeci po nicku i postovima posle kad sliku pogledah  nisam bila daleko  maca i po  a karakter rekla bih pod devizu  ja sam onakva kakva zelis da budem jesil los sto puta sam gora  aako si dobar prema meni i krvi cu ti dat  ili veselaaaaauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1108
19.3.2011 12:36:51   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: triputmama

apotekarko ja to specijalno makla pregacu i kifle iz usta i iz dzepova user posted image user posted image   za sliku user posted image user posted image

djana zamisljala sam te plavusu(pa kad vidoh tvoju sliku a ja user posted image user posted image ) , ozbiljnu , utegnutu mislim u usku odecu

a pahuljicu  zamisljam visoku sa tamnom kosom malo uvijenom  , mrsavu , sa lepim punim usnama  user posted image

ja veselu zamisljala dugokosa  zgodna nasmijana sudeci po nicku i postovima posle kad sliku pogledah  nisam bila daleko  maca i po  a karakter rekla bih pod devizu  ja sam onakva kakva zelis da budem jesil los sto puta sam gora  aako si dobar prema meni i krvi cu ti dat  ili veselaaaaauser posted image

Hehehe, nisam daleko od plavuse trenutno, a inace crnka, hehe samo mjenjam frizure kao kameleon...user posted image  A to ozbinljna, utegnuta, ajme hahahah....

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1109
19.3.2011 12:49:42   
Anoniman
hvala realloveuser posted image   ja sam tebe na sliku videla  a za misljala te zgodnu  mrsava ,nezna osoba takva i jesi  i jos mislim da  se brzo zaplacesuser posted image ne znam sto al tako mislimuser posted image

(odgovor članu Lulu_08)
  Neposredna veza do poruke: 1110
19.3.2011 13:06:31   
neki
Jao zamisljanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jedino sto sam ja pogodila manje-vise je mjeseceva pratilja,blaga,tiha,a lijepaaaaaaaaaaa i mlada,masallah(nisam pogodila ovo za mladostuser posted image )user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A mene sigurno zamisljaju ko kakvu blesu,zbog blesavog avatarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio neki -- 19.3.2011 13:09:39 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1111
19.3.2011 13:15:48   
reallove
IZVORNA PORUKA: triputmama

hvala realloveuser posted image   ja sam tebe na sliku videla  a za misljala te zgodnu  mrsava ,nezna osoba takva i jesi  i jos mislim da  se brzo zaplacesuser posted image ne znam sto al tako mislimuser posted image
pogodila siuser posted image mrsava nisam,ali nisam bas ni debela puno,srednje

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1112
19.3.2011 13:52:00   
myb@by

IZVORNA PORUKA: neki

Jao zamisljanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jedino sto sam ja pogodila manje-vise je mjeseceva pratilja,blaga,tiha,a lijepaaaaaaaaaaa i mlada,masallah(nisam pogodila ovo za mladostuser posted image )user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A mene sigurno zamisljaju ko kakvu blesu,zbog blesavog avatarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh Neki ja sam tebe zamisljala bas kao ovo majmunce, dok te nisam skontala. Ma luda si ti meni svakako ali u pozitivnom smislu user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 1113
19.3.2011 14:49:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ja znam da sam haman sve fulila user posted image
npr dadadu sam zamišljala kao neku bučnu i glasnu curu al kad sam je vidjela sva je nježna i tiha, jedva je čuh kad mi se obratila
ima još primjera al eto ona mi pade na pamet

ti mene ascare pomijesala s nekimuser posted image ako sam ja mirna i tiha...sta su onda oni koji su zaista mirni i tihiuser posted image user posted image user posted image ...nidje veze...al hajuser posted image user posted image user posted image

ja nikog ne zamisljamuser posted image user posted image ...i nije me niko iznenadiouser posted image user posted image ...valjda kako sam dosta fotografija vec vidjelauser posted image

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 1114
19.3.2011 15:09:59   
Anoniman
vidim da se ukusi bas razlikujuuser posted image user posted image

meni su daleko najljepse forumasice poky i lady...one mi imaju face k'o iz nekog "stranjskog" casopisauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1115
19.3.2011 15:20:46   
klemzi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1116
19.3.2011 17:54:30   
DM
Ja samo kratko-je li taurus plava,kosa srednje dužine(do ramena)?!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1117
19.3.2011 17:59:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: doublemum

Ja samo kratko-je li taurus plava,kosa srednje dužine(do ramena)?!

jok ni blizuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 1118
19.3.2011 18:01:47   
Anoniman
noa kako si ti mene zamišljala?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1119
19.3.2011 18:03:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

ljepotica kakvu sam i upoznalauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1120
19.3.2011 18:08:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

Evo kako ja zamišljam jednu forumašicu
dadada -otkačena pravo, visoka je i kratke kose, voli da mjenja boje kose i imala je krijestu u mladosti hehehehe (mislim u 17,18-tim).
Njena omiljena emisija je Top lista nadrealista (ima sve epizode i redovno se dopinguje), a omiljeni pjevač joj je Rambo Amadeus... user posted image user posted image user posted image

P.S.Legenda si dadada. Uvijek se ismijem tvojim postovima.

user posted image user posted image user posted image Fala...fala

ovo prvo nek' drugi presudeuser posted image user posted image , pogodila, pogodila/ i nisi (10 god. imala kratku a prosle godine je pustih da narasteuser posted image ), nisam nikad krijestu al' jesam piercinge i tetovaze...hajmo reci da si mi pogodila furku iz mladosti, pogodila ( stacu i muz ih voli pa se nadopunjujemo konstantnouser posted image ), cobaneeeeeeeeeee...vrati seeeeee...ovce tvojee ne mogu bez tebeeeeeeuser posted image user posted image user posted image ...nije omiljeni ali mi je drag

Moram te poValit bila bi dobar psihologuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image kad se sjetim ovoga
fakat nisam puno pogriješila

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1121
19.3.2011 18:11:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image lutko moja kad ćemo kod oftalmologa

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1122
19.3.2011 18:13:04   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image lutko moja kad ćemo kod oftalmologa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja zakazana u srijedu popodneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1123
19.3.2011 18:14:48   
Anoniman
vidim ja tu nešto nije u redu user posted image , hej poslala sam ti mail zaboravila sam ti javituser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1124
19.3.2011 18:16:35   
Galicia
I mene dadada zanima.
Zamisljam je kao mrsavu, zilavu, nemirnu, blijedog tena, sve joj se vene provide na licu od nemirnosti. A visoka, muskobanjasta malo, ali sexy. Kosa, tamno plava, skoro smedja, bez nekog oblika, naravno jer to njoj ide na zivce.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *