|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a?
18.3.2011 21:57:23   
Anoniman
Djana ja tebe vidim kako preslatku djevojcicu s avatara, samo sto si veca za 1.5m i starija cca 24.godine

(odgovor članu Lulu_08)
  Neposredna veza do poruke: 1026
18.3.2011 22:00:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: teacher75

a mene niko ne zamisljauser posted image

Potpisujem.
Sad nekom smeta sto nemam svoje misljenje.user posted image

Ni meneuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote

Joj Pahuljo, jesam te ja zamišljala(pogotovo onu pitu kad sam pravila user posted image ), al mi ovaj tvoj avatar pomogao(lijepa, plava, paž frizura) kad ono i bi tako!

user posted image
Hvala
Jos da sam super women kako ova sa avatara...ah gdje bi mi kraj bio user posted image user posted image

< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 18.3.2011 22:02:22 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 1027
18.3.2011 22:02:25   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Djana ja tebe vidim kako preslatku djevojcicu s avatara, samo sto si veca za 1.5m i starija cca 24.godine

Hihihih, hvala mila! Pa nekako tako slicno i jeste hehe sa malim podesavanjem.

A sto se tice tebe, pa ti i jesi superwoman koja pravi super pahuljicinu pitu ! Da znas da sam maksuz isprintala recept hehehe.

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1028
19.3.2011 0:27:39   
myb@by

Tiki ja sam tebe zamišljala kao svoju profu iz srednje škole. Frizura na paž i cvike, srednja visina i nula smisla za modu. Iznenadila si me kada smo se upoznale user posted image .
Veselu sma zamišljala kao plavušu user posted image
Hanady sam zamišljala kao arapkinju user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1029
19.3.2011 0:50:38   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: myb@by

Tiki ja sam tebe zamišljala kao svoju profu iz srednje škole. Frizura na paž i cvike, srednja visina i nula smisla za modu. Iznenadila si me kada smo se upoznale user posted image .
Veselu sma zamišljala kao plavušu user posted image
Hanady sam zamišljala kao arapkinju user posted image

Čuj arapkinjauser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1030
19.3.2011 0:53:16   
myb@by
MA ime Hanady mi je pravo orijentalno, tako da si ti u mojim očima bila Žad user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1031
19.3.2011 0:54:58   
Hanady RR

MA ime Hanady mi je pravo orijentalno, tako da si ti u mojim očima bila Žad user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa eto liepa jesam i zgordna ko žad...samo nema onaj kamen oko vratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1032
19.3.2011 0:56:42   
myb@by
N-N mi ima koma avatar i nju bas tako i zamisljam imam osjecaj da od silnog trcanja za djecom i kucanskim poslovima se cesto saplice i pada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Salmy me skroz iznenadila, jedna od ljepših forumašica i kada mi je rekla svoje godine nisam joj vjerovala.

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1033
19.3.2011 0:58:10   
myb@by

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

pa eto liepa jesam i zgordna ko žad...samo nema onaj kamen oko vratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1034
19.3.2011 1:01:24   
veeseelaa
ja znam da sam haman sve fulila user posted image
npr dadadu sam zamišljala kao neku bučnu i glasnu curu al kad sam je vidjela sva je nježna i tiha, jedva je čuh kad mi se obratila
ima još primjera al eto ona mi pade na pamet

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1035
19.3.2011 1:04:44   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ja znam da sam haman sve fulila user posted image
npr dadadu sam zamišljala kao neku bučnu i glasnu curu al kad sam je vidjela sva je nježna i tiha, jedva je čuh kad mi se obratila
ima još primjera al eto ona mi pade na pamet

e i mene dada iznenadila...
mi na baby bazaru mislim čak prvom-drugom kad ona mi pirlazi i nosi glicerin za onaj fondant, nije tdaa bilo kod nas...ja skontam ona mi obećala na temi...a sve očekivala neku krupnu žensku, jakog glasa...kad dadad ja reko neko dijete poslao da mi doneseuser posted image
al premedena je totalnouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1036
19.3.2011 1:11:17   
veeseelaa
slažem se, sva je tiha i ne nametljiva
nadam se da ja nisam nikog razočaralauser posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1037
19.3.2011 1:13:13   
Hanady RR

ma jok ti si sebe dovoljno opisno predstavila pa kad smo te sreli znali smo ti si 100%user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1038
19.3.2011 1:14:37   
Anoniman

jesi mene ocekivala sam kracu suknjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1039
19.3.2011 1:15:17   
veeseelaa
a ti Hanady si mi u početku bacala na mene u smislu postova, bila si zezator a kasnije si se uozbiljila i promjenila
Zamišljala sam te srdačnu i nasmijanu, takva i jesi, sjećam se kad smo se prvi put srele kod Suzi, poodavno mi se neko nije srdačnije obratio
E poslije si me "zaboravila" user posted image i našla novu raju

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1040
19.3.2011 1:17:03   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ma jok ti si sebe dovoljno opisno predstavila pa kad smo te sreli znali smo ti si 100%user posted image

vjerujem i to je dobro, kakvi postovi takva i ja user posted image
Noa a tebe sam zamišljala takodje drugačije, crna, visoka ... neznam od kud mi ove misli, medić pomozi hahahah

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1041
19.3.2011 1:18:21   
myb@by

IZVORNA PORUKA: noa

jesi mene ocekivala sam kracu suknjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja veselu smatram sexy zenom i takvima n etreba kraca suknja.
Noa tebe smatram pravim vragom, imam osjecaj da se voliš puno zezati user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1042
19.3.2011 1:19:35   
veeseelaa
to je bona provokacija jer je bila valjda kratka (mislim za moj ukus suknja nikad kratka nije) user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1043
19.3.2011 1:20:11   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovdje trebaju medic slatki i mjeseceva pratilja da protabire ove postoveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1044
19.3.2011 1:21:16   
teacher75

to je bona provokacija jer je bila valjda kratka (mislim za moj ukus suknja nikad kratka nije) user posted image

zavisi kako kome stoji, ako nekome lijepo stoji, kao npr. tebi, nikad kratka nije user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 1045
19.3.2011 1:21:19   
veeseelaa
ja sam ih već prozvala
koje ludilo, zamišljate li forumašice RR? strašno user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1046
19.3.2011 1:22:03   
Hanady RR

a ti Hanady si mi u početku bacala na mene u smislu postova, bila si zezator a kasnije si se uozbiljila i promjenila
Zamišljala sam te srdačnu i nasmijanu, takva i jesi, sjećam se kad smo se prvi put srele kod Suzi, poodavno mi se neko nije srdačnije obratio
E poslije si me "zaboravila" user posted image i našla novu raju

e to što ti o nekom sliku znaš iskrivit ne zna nikouser posted image

šta ba zezaš...
koja nova raja...
heboga ti ja nikome nisma po kući hodala nit hodam...
ja gdje se dogovorimo idem, ja na kafe idem sama nit me ko vodi nit me ko poebno zivka....

a to na jeziku...
nemoj zezat...
evo nađi mi post gdje ja nisma reagovala ili gdje sam blaga bila a nije bilo u skladu sa temom...

ko ga nađe od mene mu dukat kojim sam darovana kao mladauser posted image

i kako se ja ne zezam...pa ja se zezam više do tebe
vidiš ti koliko ja postova imama...najamnje pola je OT zezancija...vodim za razlku od tebeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1047
19.3.2011 1:22:21   
teacher75

ja sam ih već prozvala
koje ludilo, zamišljate li forumašice RR? strašno user posted image

ja sam sinoc jednu sanjala, probudila se sva u goloj vodiuser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 1048
19.3.2011 1:23:35   
milenium
ja mješam postove od felix i mybaby,da ova jedna nema avatara ja nebi znala koja je koja po postovima nekako mi sličeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1049
19.3.2011 1:23:48   
veeseelaa
zavisi kako kome stoji, ako nekome lijepo stoji, kao npr. tebi, nikad kratka nije user posted image

uh hvala ti al noge mi nisu jača strana, uglavom je jezičina hahahahha
tiki ja sam tebe zamišljala malo nižom iako si napisala da si visoka... al što se tiče drugog utrefila sam, pričljiva, vesela, super linija... crna... :-)

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *