Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 11:24:22
Apotekarka
triputmama prava si gospođa teacherku sam drugacije zamisljala ja mislila ona opicena,niska,mrsava uzivo mi je nekako puno ozbiljnija,tiha,visoka i nije mrsava tamam je
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 11:31:46
teacher75
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
triputmama prava si gospođa teacherku sam drugacije zamisljala ja mislila ona opicena,niska,mrsava uzivo mi je nekako puno ozbiljnija,tiha,visoka i nije mrsava tamam je
uozbiljla se u posljednjih par godina, citaj gore kakva sam prije bila
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 11:45:06
Anoniman
Ja sam Teacher zamisljala kao pravu profu; srednjeg rasta, tamno smedju, s cvikama i krutim stilom profesorice. aravno pozitivno me je iznenadila kada smo postale frendice na FB.
Apotekarku sam zamisljala debelu, nisku i s tetastom facom...ali sam se iznenadila kako je mlada i slatka...ko curetak
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 11:48:13
teacher75
od stila profe imam samo naocale inace ,nikad ne oblacim kostime, odijela i slicno, u pocetku mi je bas bilo tesko prilagoditi svoj stil oblacenja skolskim pravilima, al sam vremenom nekako uspjela naci komprimis, mada u slobodno vrijeme i dalje uglavnom furam svoj neki stil koji je kontra ozbiljnom-skolskom a pahuljica mi je bas onakva kakvu je opisuje nick, slatka njeznica
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 11:53:04
Apotekarka
ha ha ha pahuljo al se ismija Tebi tvoj nick bas pristaje njezna kao pahulja,slatka a uzivo to potvrdjuje odavno nisam vidjela prirodno ljepsu zenu iz koje zraci nesto p.s.sad se nemoj ufurati
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 12:15:59
Anoniman
apotekarko ja to specijalno makla pregacu i kifle iz usta i iz dzepova za sliku
djana zamisljala sam te plavusu(pa kad vidoh tvoju sliku a ja ) , ozbiljnu , utegnutu mislim u usku odecu
a pahuljicu zamisljam visoku sa tamnom kosom malo uvijenom , mrsavu , sa lepim punim usnama
ja veselu zamisljala dugokosa zgodna nasmijana sudeci po nicku i postovima posle kad sliku pogledah nisam bila daleko maca i po a karakter rekla bih pod devizu ja sam onakva kakva zelis da budem jesil los sto puta sam gora aako si dobar prema meni i krvi cu ti dat ili veselaaaaa
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 12:36:51
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: triputmama
apotekarko ja to specijalno makla pregacu i kifle iz usta i iz dzepova za sliku
djana zamisljala sam te plavusu(pa kad vidoh tvoju sliku a ja ) , ozbiljnu , utegnutu mislim u usku odecu
a pahuljicu zamisljam visoku sa tamnom kosom malo uvijenom , mrsavu , sa lepim punim usnama
ja veselu zamisljala dugokosa zgodna nasmijana sudeci po nicku i postovima posle kad sliku pogledah nisam bila daleko maca i po a karakter rekla bih pod devizu ja sam onakva kakva zelis da budem jesil los sto puta sam gora aako si dobar prema meni i krvi cu ti dat ili veselaaaaa
Hehehe, nisam daleko od plavuse trenutno, a inace crnka, hehe samo mjenjam frizure kao kameleon... A to ozbinljna, utegnuta, ajme hahahah....
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 12:49:42
Anoniman
hvala reallove ja sam tebe na sliku videla a za misljala te zgodnu mrsava ,nezna osoba takva i jesi i jos mislim da se brzo zaplaces ne znam sto al tako mislim
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 13:15:48
reallove
IZVORNA PORUKA: triputmama
hvala reallove ja sam tebe na sliku videla a za misljala te zgodnu mrsava ,nezna osoba takva i jesi i jos mislim da se brzo zaplaces ne znam sto al tako mislim
pogodila si mrsava nisam,ali nisam bas ni debela puno,srednje
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 14:49:16
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ja znam da sam haman sve fulila npr dadadu sam zamišljala kao neku bučnu i glasnu curu al kad sam je vidjela sva je nježna i tiha, jedva je čuh kad mi se obratila ima još primjera al eto ona mi pade na pamet
ti mene ascare pomijesala s nekim ako sam ja mirna i tiha...sta su onda oni koji su zaista mirni i tihi ...nidje veze...al haj
ja nikog ne zamisljam ...i nije me niko iznenadio ...valjda kako sam dosta fotografija vec vidjela
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 15:20:46
klemzi
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 18:08:29
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: Breskva
Evo kako ja zamišljam jednu forumašicu dadada -otkačena pravo, visoka je i kratke kose, voli da mjenja boje kose i imala je krijestu u mladosti hehehehe (mislim u 17,18-tim). Njena omiljena emisija je Top lista nadrealista (ima sve epizode i redovno se dopinguje), a omiljeni pjevač joj je Rambo Amadeus...
P.S.Legenda si dadada. Uvijek se ismijem tvojim postovima.
Fala...fala
ovo prvo nek' drugi presude , pogodila, pogodila/ i nisi (10 god. imala kratku a prosle godine je pustih da naraste ), nisam nikad krijestu al' jesam piercinge i tetovaze...hajmo reci da si mi pogodila furku iz mladosti, pogodila ( stacu i muz ih voli pa se nadopunjujemo konstantno ), cobaneeeeeeeeeee...vrati seeeeee...ovce tvojee ne mogu bez tebeeeeee ...nije omiljeni ali mi je drag
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 19.3.2011 18:16:35
Galicia
I mene dadada zanima. Zamisljam je kao mrsavu, zilavu, nemirnu, blijedog tena, sve joj se vene provide na licu od nemirnosti. A visoka, muskobanjasta malo, ali sexy. Kosa, tamno plava, skoro smedja, bez nekog oblika, naravno jer to njoj ide na zivce.