Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 15:47:42
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: Nedi
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
IZVORNA PORUKA: ziki
Ja mislim da je Iceman ustavri novinarka, to isto mislim i za dosta anonimnih pa im mi dođemo ko anketno tijelo i izvor za priče
Hahaha, pa niste ni svjesni, koliko ovdje imate novinara, profesora, inspektora, sudija, samo Vi pišite svašta.
Hahaha, veoma interesantan odgovor,
Jeste li primjetili koliko naših tekstova i tema bude u dnevnoj štampi? Svaki dan čitam Avaz, Oslobođenje...od korice do korice i često pronađem tetsk sa foruma ili temu koja je aktuelna na forumu dan ranije.
MarinaDk hajd sve kontam,ali nikako mi nije jasno ovo za Mirkicu Otkud marama na glavi,jesi li mislila da je starija ili ????''
Ma jok nnisam je zamisljala starijom ali mozda sam je vidjela da komentarise na temi zena sa hidzabom .... Apotekarku vazda u bijelom mantilu zamisljam hahahha, valjda zato sto je Apotekarka... [/quote Moja Marina vazda u bijelom mantilu mozes misliti i kod kuce poslije tusiranja ogrnem ga da muz zamislja kakvu tetu doktorku kao u nasoj maloj klinici
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 16:56:43
Anoniman
Jedva vas upratih ko, sta, gdje... E ovako. Mamine oci sam zamisljala upravo tih godina koliko zaista i ima, ali mnogo deblju. Nisam je vidjela kao tamnoputu. Mamu Almu sam zamisljala malo starijom(valjda sto je nekako uvijek ozbiljna s komentarima i vijestima). Smedju i ogrooooomnu(jer toliko jadi na svoje kilograme). A tamo zena s malo viska kila, ten kao u lutke i oci kao okean... Reallove sam upravo tako nekako i zamisljala. Plavu, vedru s krupnim plavim ocima...jer po mojoj logici ako Jordanac ozeni Bosanku onda definitivno mora biti plavusa Acudesu nisam zamisljala kao crnku, vec smedju s otkacenom frizurom i da je negdje moja generacija. Frenkozu sam vijek zamisljala da je obucena u nekom orijentalom fazonu...s maramama...Valjda zbog fakulteta Skvo mi je na prvu ustogljena damica, al'' poslije raja i jako pouzdan prijatelj(valjda se nekad i upoznamo). Hanady sam zamisljala kao pravu tetu...s naocalama, malo deblju, koja nosi uvijek odijela...smedje kose. MarinaDK mi je crnka. Stil odijevanja je sportska klasika. Ili je kratko osisana ili joj je kosadpokupljena u rep. Koka i po mi je oduvijek bila plavusa u farmerkama sa extra linijom, strkama. Naocale mi se tu ne uklapaju...strastveni pusac. I ima onaj zamisljeni pogled kad ne izvodi neke vragolije. Visnja mi je bila u ranim trideset_im, malo ufurana(sto sam se, nasrecu, razocarala), zgodna zena...Plava. Ticer mi je bila uvijek smedje kose, ravne....sa ponekim crvenim pramencicem. Nosi naocale...Ima duge i njegovane ruke, prste...
Ima toga jos...al'' sad nemavremena.
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 4.10.2010 17:00:36 >
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 17:35:00
Anoniman
Bravo pahuljice, mene se rijetko kad vidi u suknji, imam dugu kosu, crnka sad malo i prosijeda, ne farbam se jer dojim, a sportski tip oblacenja svakako...Da napomenem presla sam tridesetu sad ce 2 god u pameti sam stala negdje u sesnaestoj god....
Reallove tebe sam zamisljala kao plavojku, veoma njeznu osobu, tihu....Stvarno nikad te nisam primjetila u nekim raspravama, jer ja sam cesto u njima Ticerka tebe kao veoma strogu stalno nas ispravljas u pravopisu i sa ocajlama ko sto Raso iz Djekne rece....
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 17:48:36
amela2208
hej hej evo i mene malo da vas opisem.... da pocnemo od sefa Vishnja mislila sam da je mladja i da je plavka a kao osoba mislim da je jako korektna i da nema sa njom cile mile zato je i nas shef. MarinaDk: Sasvim drugacije izgleda nego sto sam je zamisljala, mislila sam da je starija. Dok slika pokazuje drugacije i mnogo izgleda ljepse nego sto sam je zamisljala felix: jooooooooj ti si meni tako nekako mila...... , zamisljala sam te bas kako i izgledas, mlada lijepa i da imas neku njeznu facu kao i sto izgledas. za tebe kamo srece da su sve poput tebe na RR. Velika pusa za tebe i anelka od nas dvije koka i po: vec sam sve rekla o njoj Lejla Ka: i nju sam zamisljala drugacije, i mislila sam da ima dugu kosu Ona mi je super kao osoba i pokusava svakom da pomogne i izadje u susret. vesela mi je ista kao i sto sam je zamisljala-vesela reallove: i za nju sam misliila da je starija nego sto je a ona je ustvari pravi djevojcurak bar tako izgleda Malena27RR: ona mi izgleda jako fina, kulturna i obrazovna. Ne mogu pisati o izgledu jer nisam imala neki "razgovor "sa njom ali sam citala sta ona pise Malena pozdravi mi Ekrema Mama alma: i ona mi zrachi i izgleda da je puna pozitivne energije... İ jos ovo avatar ti je presladak Hanady.... nemam komentara nju nisam zamisljala ali sam procitala da nosi 38 broj i o tome bi rekla da je bombasticna za razliku od nas vecine debelih Ziki i mamine oci su moje zemljakinje tako da su sigurno dobre i sigurna sam da dobro izgledaju bambi: to je moja ljubicica i jako jako mi je fina, fino i izgleda bas kako sam je zamisljala apotekatka: kao i sve apotekarke u bijelom mantilu.... imala je i moja imenjakinja AmelaRR i ona mi je jeko fina i bas izgleda kako samje zamisljala kao i vecina Amela i vecinu ostalih koje nisam pomenula njih nisam zamisljala pa kad se to desi javnem
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 17:50:45
taurus
ovo je izgleda trema dana cure sve ste mi slatke a ne mogu reći da sam vas zamišljala jer maštanje mi nije jača strana a one koje nick ili avatar povezuju sa izgledom garant mene zamišljaju kao rogatu ženu sa ružom u ruci
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 17:52:37
Hanady RR
E vala Amela čuj molim te ljuta na mene radi broja 38... a kad sam ja kukala da nosim broj 46 tebe nije bilo ovdje tako ćeš ti iduće godine da se hvališ kako si smršala...samo se nadam da će tvoj razlog biti manje tešak od kamenčića u organu bitnom za najest se
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 17:53:19
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: taurus
ovo je izgleda trema dana cure sve ste mi slatke a ne mogu reći da sam vas zamišljala jer maštanje mi nije jača strana a one koje nick ili avatar povezuju sa izgledom garant mene zamišljaju kao rogatu ženu sa ružom u ruci
ja kako sam te zamišljala takvu sam te i upoznala
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 17:58:43
amela2208
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
E vala Amela čuj molim te ljuta na mene radi broja 38... a kad sam ja kukala da nosim broj 46 tebe nije bilo ovdje tako ćeš ti iduće godine da se hvališ kako si smršala...samo se nadam da će tvoj razlog biti manje tešak od kamenčića u organu bitnom za najest se
hihihiii samo sam se salila naravno za 38br drugo mi nije padalo na pamet u vezi tebe Ja ti zelim ve najbolje i sto prije da mi ozdravis. Tu sam ja 42-40 stici cu te ja A nisam ljuta vec ljubomorna hahah
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 18:04:13
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
Pozdravi od mene!
Lejla ka ovako te nisam uopste zamlisljala , skorz drzgacija si mi bila :))) crna duga kosa i extremno njeznog i blagog lica .
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 18:06:27
taurus
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: taurus
ja kako sam te zamišljala takvu sam te i upoznala
mada nisam bila u najboljem izdanju ali važno je da nisam imala rogove
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 18:08:17
Mirkica
jasmin i taurus zamisljam da us pokrivene , svjetlog lica i kose , acudesu samu zamisljala kakva i jeste mrkusica Handy skorz drugacije starijom ozbiljnijom , strogog lica sta ja znam nekako drugacije veselu kao bombu sto i jeste ;))) reallove njeznom plavusicmo kakva i jeste
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 18:10:28
Mirkica
pahuljica kao pahuljica :))))) mada me ipak pozitivno iznenadila :))))
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 18:30:18
koka i po
jos se zamisljate .. Visnja mi je uvijek bila olicenje ozbiljnosti i zrelosti,nekako sam je zamisljala bas onakvu kakva jeste steta sto je pojedini ljudi pogresno shvataju maja..ona je moja dobrica ..uvijek negdje gleda iz prikrajka i ne namece se puno(za razliku od mene )dobrodusna,dobronamjerna i veoma emotivna osoba acudesa..ona je u nekim stvarima moja replika .....mali seretski osmjeh prisutan svugdje...i nekako moja srodna dusa.brine o osjecajima drugih ljudi i veoma empaticna ..ljuuuuuuuuuuuubav moja hany poetska dusa.....malo sjetna kad je na to podsjete,vrijedna i marljiva zena,prava majka i supruga.i pati od nesanice bambika moja legenda,pravi drug,dusa od zene...steta sto nismo blize jedna drugoj.... eh....bi to kratko zamisljanje akcenat dadoh na ono sto je meni bitno a ne na fizicki izgled.. eh sad odoh dalje zamisljati pa kad zamislim nastavim spisak
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 19:26:30
jasmin
IZVORNA PORUKA: Mirkica
jasmin i taurus zamisljam da us pokrivene , svjetlog lica i kose , acudesu samu zamisljala kakva i jeste mrkusica Handy skorz drugacije starijom ozbiljnijom , strogog lica sta ja znam nekako drugacije veselu kao bombu sto i jeste ;))) reallove njeznom plavusicmo kakva i jeste
Pokrivena sam Miki,od glave do pete hehehehe,al nisam svijetle kose :).Onda bi se ti plaho iznenadila da me sretnes,a insaallah nadam se da cemo se zaista i sresti.Ti si mi Miki bas onakva kako te kroz postove dozivljavam,njezna,ali dostojanstvena,lijepa i otmjena,ma dusa... Ne znam zasto,ali vecina cura koju sam vidjela na slikama postavljenim na rr odgovaraju onome kako ih dozivljavam kroz pisanje.Jedino,moram priznati da sam Lejlu Ka zamisljala starijom,duge tamne kose...a ono curetak :).
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 19:54:43
taurus
IZVORNA PORUKA: Mirkica
nisam ništa od navedenog ali u svakom slučaju lijepo me zamišljaš
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 21:21:58
Anoniman
Mirkicu dozivljavam kao zenu slobodnog duha, romanticnu i jaaako pametnu. Lejla Ka je po mome imala na paz frizuru, smedju kosu. Nije bia sportski tip, vec vise zena u nekim suknjicama do koljena, dzempercici uski na kopcanje..ono romantican tip zene. I izrazito bijel ten. Saru sam zamislala da je kao barbie girl. Ali izgleda mi mnogo toplije i ljepse.