Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 14:22:26
Anoniman
znam koko hvala ja tebe nisam vidjela neznam imasli gdje postavljenu slikicu?? Mada nesumnjam da si mi lijepa ,i draga jakooo zena. Hnady,isto za nju nemam rijeci nije sad da joj laskam nesto da se ulizujem al stvarno mi je uvjek pomagala kad sam ju sta pitala uvjek je bila tu. Ponosna je njena prijateljica ili sestra sto je imaju;-))))) Ja sam je zamisljala kao crnku,al na slikama je plava haman ili smedjakasta ako se nevaram:-) Lijepa je ,i draga:-)
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 14:23:51
smajli80
Nisam vam ni ja baš toliko puno mlađahna Prevalila sam 30,a lijepa sam ki slika-nemojte me ni zamišljati bolje vam je Niska sam 1.63, kratka kosa,54kg,sportski tip.Vječno u patikama,mada se znam i ponekad srediti ali to je rijetko. Nedo bog usanjati . Evo vam još jednom veliiiiiiiiki
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 14:24:59
ziki
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: ziki
IZVORNA PORUKA: koka i po
Sad cu i ja malo... JOJJJJJJJJJJJJJ mene niko ne zamislja i osjecam se ignorisano
evo se i ja pridružujem plakanju
Ne znam zašto, ja ziki zamišljam kao odraslu ovu bebu sa avatara
Lejla je li ovo kompliment pošto je ovo moje najljepše dijete, ja od njega ljepše nemam
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 14:26:43
Hanady RR
e žene meni je najveći šok bio kada sam upozla lejlu Ka.... ja očekujem ženu, krupnu, neke duge kose....jaka ko beton.Obziljna...kad pred mene izleti ''djevojčurak'' sa muffinima kaže ja sam lejla Ka... iskreno ljepša i zgodnija nego sam je zamišljala ali jednako draga.
A dadada...posebna priča.... Nju sma očekivala kao stariju...ozbiljna, duga ravna kosa, naočare, slabo govri, kad pred mene izleti djevojčica...kratka kosa, majica , sportski tip totalno i na sve to nosi mi glicerin rukama mršavim ko grančiće a ja očekujem jednu ozbiljnu mamu sa kilograma haman kao ja, osmijeh od uha do uha...ja se šokirala...pozitivno naravno.
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 14:34:25
Anoniman
Ja sam Hanady zamišljala skroz drukčijom,starijom,s "muškom" frizuricom boje meda...hehe,ne znam zašto...možda zbog avatara pa sam vidjela sliku i iznenadila se kad sam vidjela da je crna...Inače sam fulala kod svake što se izgleda tiče,nisam ni jednoj pogodila ama ni boju kose...pa mi se sve izmješalo ko je zapravo kakav
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 14:35:27
reallove
da vas i ja malo zamislim koka i po..nju sam uvijek zamisljala kao zenu srednjih god,smedja kosa,fina gradja ,malenu 27 nisam ni zamisljala dok niste pocele pisati o njoj kako je lijepa i sada je zamisljam waoooo..smedja duga kosa,gusta,zelene oci,zgodna..milenium sam uvijek zamisljala kao stariju ali kada sam vidjela slike,super izgleda,marina dk i za nju sam mislila da je starija zena,ali sam pogrijesila,marina lijepa si pahuljicaaeh nju sam zamisljala plavu,lijepu,prelijepu,valjda po nicku,dadada,nju sam zamisljala kao mladju zenu,jako pametnu,smedja kosa,sportski tip..felix ti si mi super,lijepo izgledas,mlada mama,visnja,starija,ozbiljna zena sa naocalama,kada sam vidjela slike vidim da sam pogrijesila,izgleda super i ima lijepe oci
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 14:40:15
ziki
Dadada sam izgelda pogodila, tako nekako sam je zamišljala a Lejla mi je baš bila misterija, nikako da otelotvorim ženu. Dosta forumašica sam vidjela na slikama po raznoraznim temama a neke su mi i na FB prijateljice pa sad kolkiko sam upratila virtuela i stvarna imena pitanje je. I da Hanady me je prijatno iznenadila izgledom naravno
< Poruku je uredio ziki -- 4.10.2010 14:43:06 >
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 14:41:55
Anoniman
A koku sam zamišljala kao puniju,nižu ženu,sa minivalom,tamnosmeđa a na slici razlika nebo i zemlja,pa rekoh vidi mene budale još žena napisala koka i po nadam se da neće zamjeriti