Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 13:35:39
koka i po
a inace imam osjecaj da si pozrtvovana majka,dosta vezana za djecu,jako emotivna,veliki radnik i dobar drug
hvala...sad si me bas .....hvala jos jednom ... znaci iako me ne znate neznam se prodati kao drugacija joj morat cu malo poraditi na "prodavanju" ovakvi kao ja uvijek ispuse u svakom pogledu
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 13:41:09
sara.at
Lejla zaboravi napisati i Sa velikim sikama Koko budi ponosna na to StO jesi jer meni si Jako draga i brizna osoba jedna od rijetki Sa kojoj bih kafu pocmrkala
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 13:41:59
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: dadada
pascadi vazda ima
koko tebe sam viDzela na slikama...pa te ne mogu vise zamisljat
a Lejlu vako zamsiljam...visoka oko 170...kratko osisana...sportski tip...jace gradje ( ne debela, nego jace geradje)...hiper brizna... drugim rijecima streberski tip (ne mislim ovo negativno neg pozitivno)...sve mora po ps-u bit
Dado, baš bih te voljela iznenadit Niža od 170, nesportski tip (tene idu isključivo na izlet), nježnije građe sa 8kg viška. Hm, štreberski po PS-u, od kad sam rodila prvo dijete totalno sam poravnila od PS-a Hiper brižna, e to jest (brižna i što treba i što ne treba)
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 13:52:44
ziki
IZVORNA PORUKA: koka i po
Sad cu i ja malo... JOJJJJJJJJJJJJJ mene niko ne zamislja i osjecam se ignorisano
evo se i ja pridružujem plakanju
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 13:53:45
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: dadada
pascadi vazda ima
koko tebe sam viDzela na slikama...pa te ne mogu vise zamisljat
a Lejlu vako zamsiljam...visoka oko 170...kratko osisana...sportski tip...jace gradje ( ne debela, nego jace geradje)...hiper brizna... drugim rijecima streberski tip (ne mislim ovo negativno neg pozitivno)...sve mora po ps-u bit
Dado, baš bih te voljela iznenadit Niža od 170, nesportski tip (tene idu isključivo na izlet), nježnije građe sa 8kg viška. Hm, štreberski po PS-u, od kad sam rodila prvo dijete totalno sam poravnila od PS-a Hiper brižna, e to jest (brižna i što treba i što ne treba)
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 14:02:43
smajli80
Nisam baš često sa vama ali po onome što mogu vijeti i pročitati sve ste vi lijepe *MALE* ženice koje kao i ja oboooožavaju svoju dječicu. Ne znam nikog od vas lično, ali kroz vaše postove mogu da zaključim da ste ste po prirodi vesele ,pametne žemske.
Evo vam od mene jedan veeeeliki
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 14:04:55
Anoniman
IZVORNA PORUKA: amela2208
IZVORNA PORUKA: ziki
Sad cu i ja malo... JOJJJJJJJJJJJJJ mene niko ne zamislja i osjecam se ignorisano
evo se i ja pridružujem plakanju
ni mene koko j sm tebe vidjela na jednoj slici tako da znam da si prava koka i po
Ja te zamisljam kao vrijednu,i lijepu zenicu:-))) Koja puno ,voli svoju bebu i ugadja joj u svemu:-))) Koka,mi je zenica za 10etku,uvjek nasmijana spremna za pomoc i salu:-) Imam osjecaj da voli puno pricati (nnemislim nista u negativnom smislu)vec da nisi stidljiva.... Visnja mi na slikama djeluje kao jako ozbiljna zena,....al prelijepa.....
Sara,dobra mama zgodna sa povecim siskama koja je sto na umu to na drumu,bez dlake na jeziku pocahontas,kad sam te ugledala na slikama jakooo sam se iznenadila bas si mi prelijepa prelijepa da sam tm.nebi te pustala samu nigdje (salim se)..... Brizljiva,saljivdzija,........
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 14:06:15
amela2208
ziki...daj nam vise postova iliti informejsn da te zamisljamo amela..ako je bebic na tebe prelijepa si crnokosa,plavooka,kombinejsn
hihihiih bebis jeste na mene samo oci nisu :) oci su joj na mog pradjeda :))))) koko ni meni nije vazan fizicki izgled vazno je biti covjek.... Dajte jos slika da vas vidim
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 14:10:19
milenium
IZVORNA PORUKA: smajli80
Nisam baš često sa vama ali po onome što mogu vijeti i pročitati sve ste vi lijepe *MALE* ženice koje kao i ja oboooožavaju svoju dječicu. Ne znam nikog od vas lično, ali kroz vaše postove mogu da zaključim da ste ste po prirodi vesele ,pametne žemske.
Evo vam od mene jedan veeeeliki
smajli80
ma lako se nama šepuriti s godinama i kilama koje imamo.kad budemo Višnjinih godina i onako izgledale onda trebamo staviti slikice.al kad do tog dođem mislim da ću
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 14:12:44
Hanady RR
mene nemojte zamišljat...nije dobro za slatke snove znam da ih pobrkam Elem sad čitam marina me zamišljala....e moja marina sad sam tu negdje tvome opisu...kilaža ne odnogavara baš mršavici al eto 38 broj hlača i košulje dosta od mene al ova kosa...u pravu si ...ja sam ''frčkava'' smao moje frčke niko živ sem mene vidio nije...ja iz toaleta ne izlazim dok se neisfeniram ili neispeglam.
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 14:13:16
Anoniman
Koko tebe sam zamisljala kao plavusu ali sa duzom kosom osisanom na stepenasto...Vidjela sam sliku sa onim ribicama iskreno nisam bila daleko...Svidja mi se nacin na koji komuniciras...Sa slika koje sam vidjala sa bb imaju 2 zene, koje su mi se jako dopale na izgled, jedna nosi maramu i imam osjecaj da je jako vrijedna zena, to sam procijenila po nacinu kako sjedi i njeno drzanje, nadam se da ce se prepoznati po ovome...."uvijek Nikiti salje energiju ili ostale fore na treasure island" i jos jedna mladja zenica, tamnoputa je i dugu crnu kosu ima...Prelijepa ali nazalost ne znam ime mislim da je na jednom bb bazaru ili kafici bila obucena u plavo... Bambiku sam takodje zamisljala veoma drukcijom, ali veoma mi se svidja ta zena, imam osjecaj da se sa njom moze o svemu caskati....Al definitivno po izgledu su mi najljepse Lady26 i Malena27....
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 14:17:44
koka i po
ja sam tebe Marina zamisljala sasvim drugacije. ali kad vidjeh tvoju sliku premasila si i moja zamisljanja. prelijepa si ,humana i plemenita.takva i ostani