Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 12:52:06
Dinkica
IZVORNA PORUKA: dadada
mene niko ne zamisljaaaaaaa
hahaha, ja taman ovo pomislila za sebe kad ti napisala. zamisljam te ja a mozda sam te i vidjela na slikama RR kafice, prosječne visine ni debela ni mršava, što bi rekli zgodna, kratka crna kosa, svijetal ten, prirodna tj. bez šminke. Jesam li šta potrefila?
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 13:26:30
sara.at
Milenium neznam Zasto Al uz to Jos i novogodisnje lampice Ticerka ima naocale i svesku. Dadada medju cukama A Lejla medju djecom i autosjedalicama Buba mi je uvijek djelovala tako mlada,vesela,nasmijana i plava a ispade zena Ni p od plave kose.... Koko tebe Sam zamisljala kao macku i pol bas zbog nicka Vala nisam Ni pogrijesila
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 13:30:56
Anoniman
pascadi vazda ima
koko tebe sam viDzela na slikama...pa te ne mogu vise zamisljat
a Lejlu vako zamsiljam...visoka oko 170...kratko osisana...sportski tip...jace gradje ( ne debela, nego jace geradje)...hiper brizna... drugim rijecima streberski tip (ne mislim ovo negativno neg pozitivno)...sve mora po ps-u bit
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 13:30:59
mamine oci
IZVORNA PORUKA: koka i po
Sad cu i ja malo... JOJJJJJJJJJJJJJ mene niko ne zamislja i osjecam se ignorisano
zamisljam te kao koki i po ili ti bolje riba i po to sto se spoljasnjeg izgleda tice,a inace imam osjecaj da si pozrtvovana majka,dosta vezana za djecu,jako emotivna,veliki radnik i dobar drug