Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 3.10.2010 23:56:40
Anoniman
Joj sad cu urnebes da napravim Dok nisam vidjela pojedine forumasice na slikama vanjski izgled sam totalno promasila...Hanady sam zamisljala kao mrsaviju nego sto jeste i da ima frckavu kosu, medjutim ljepsa je nego sam je ja zamislila...Veselu sam zamisljala kao debeljucu(sve vesele ljude koje poznajem su malo bucmasti) Vesela ko bomba... Acudesu za nju sam mislila da je mnogo starija, a za Visnju mnogo mladja pa cak i kad sam vidjela njenu sliku nastavila sam tako misliti...Svaka cast mlada damo...Nedavno sam vidjela i Mirkicinu sliku, uvijek sam je zamisljala sa maramom na glavi....Millenium sam takodje zamisljala starijom i da je plavusa...Kad kazem starijom mislila sam na iznad 30-40...Svaki put kad vidim slike bas se iznenadim...Sve ste vi meni lijepe curice....
Normalno takodje vagam sta ko pise i na koji nacin, ali u zivotu se uvijek vise oslanjam na govor tijela, taj jezik nikada ne laze.... P.s nemojte se ljutiti, imam bujnu mastu
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 0:09:13
acudesa
Taman, tebe sam i htjela opisati..kad je tema bila zakljucana: Marina DK Ko med u licu, prelijepa, punija, srednje smedje kose, zelenih ociju... A, po naravi, mislim da si blaza u zivotu nego na rr.. ps-za tvoje vidjenje mene-hvala, meni to "kao znaci" da imam ozbiljne i pametne postove...hahahha
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 0:13:50
reallove
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
Joj sad cu urnebes da napravim Dok nisam vidjela pojedine forumasice na slikama vanjski izgled sam totalno promasila...Hanady sam zamisljala kao mrsaviju nego sto jeste i da ima frckavu kosu, medjutim ljepsa je nego sam je ja zamislila...Veselu sam zamisljala kao debeljucu(sve vesele ljude koje poznajem su malo bucmasti) Vesela ko bomba... Acudesu za nju sam mislila da je mnogo starija, a za Visnju mnogo mladja pa cak i kad sam vidjela njenu sliku nastavila sam tako misliti...Svaka cast mlada damo...Nedavno sam vidjela i Mirkicinu sliku, uvijek sam je zamisljala sa maramom na glavi....Millenium sam takodje zamisljala starijom i da je plavusa...Kad kazem starijom mislila sam na iznad 30-40...Svaki put kad vidim slike bas se iznenadim...Sve ste vi meni lijepe curice....
Normalno takodje vagam sta ko pise i na koji nacin, ali u zivotu se uvijek vise oslanjam na govor tijela, taj jezik nikada ne laze.... P.s nemojte se ljutiti, imam bujnu mastu
kraljice ovo za veeseelu sam se bas smijala jer sam je i ja tako zamisljala..jel mene iko zamislio
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 1:28:02
Anoniman
Smedje oke, crna kosa, malo opicena, tako kazu...Da sam blaga nisam, slabo pakujem, ali sam inace dobra ko hljeb....Moj otac uvijek kaze bolje da ga zmija ujede nego ti( misli na mene)
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 1:42:20
Visnja RR
hvala draga moja "jeans generacija" se neda tako lako godinama ja sam tebe zamisljala bas tako...ali sa zelenim ocima ....
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 1:55:44
acudesa
Smedje oke, crna kosa, malo opicena, tako kazu...Da sam blaga nisam, slabo pakujem, ali sam inace dobra ko hljeb....Moj otac uvijek kaze bolje da ga zmija ujede nego ti( misli na mene)
zeno samo sam potrefila: lijepa u licu...sve drugo-kontra .. Uglavnom-komplimenti, marina, marina...bas si me ugodno iznenadila
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 1:58:16
sara.at
I ja Sam visnju zamisljala kao mladju dostaaaaa Vesela je Ispala bas kako Sam zamisljalla A marinu nisku,buckastu a Ono ispade suprotno A milenium mi je isto djelovala starije.....
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 2:01:31
melly__
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
IZVORNA PORUKA: Apotekarka Malena mi je definitivno fizicki najljepsa forimasica ovdje...
apotekarka, ima vise malenih
nesvakidasnje lijepa... egzoticna a i beskrajno draga... ko je ima na FB sigurno ce se sloziti da ljepseg osmjeha i pogleda nisu vidjeli kao sto je njen na fotki s vjencanja... ako neko zeli vidjeti kako izlgeda ljubav na zenskom licu nek pogleda tu fotku...
Ja kad vidjeh sliku skontah da mi je to bivsa komsinka Potpisujem svaku rijec,uvijek je bila lijepa
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 2:20:13
Anoniman
IZVORNA PORUKA: melly__
MarinaDk hajd sve kontam,ali nikako mi nije jasno ovo za Mirkicu Otkud marama na glavi,jesi li mislila da je starija ili ????''
Ma jok nnisam je zamisljala starijom ali mozda sam je vidjela da komentarise na temi zena sa hidzabom .... Apotekarku vazda u bijelom mantilu zamisljam hahahha, valjda zato sto je Apotekarka... E ne smijem vise pisati kasno je
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 2:30:36
melly__
MarinaDk hajd sve kontam,ali nikako mi nije jasno ovo za Mirkicu Otkud marama na glavi,jesi li mislila da je starija ili ????''''
Ma jok nnisam je zamisljala starijom ali mozda sam je vidjela da komentarise na temi zena sa hidzabom .... Apotekarku vazda u bijelom mantilu zamisljam hahahha, valjda zato sto je Apotekarka... E ne smijem vise pisati kasno je
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 2:35:44
Mirkica
Marina bas si lijepa zena :)))) ja sam te zamisljala puno ostrije :)))) a tako si njezna i blaga divna si :))))
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 8:33:43
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
IZVORNA PORUKA: Apotekarka Malena mi je definitivno fizicki najljepsa forimasica ovdje...
apotekarka, ima vise malenih
nesvakidasnje lijepa... egzoticna a i beskrajno draga... ko je ima na FB sigurno ce se sloziti da ljepseg osmjeha i pogleda nisu vidjeli kao sto je njen na fotki s vjencanja... ako neko zeli vidjeti kako izlgeda ljubav na zenskom licu nek pogleda tu fotku...
Ja kad vidjeh sliku skontah da mi je to bivsa komsinka Potpisujem svaku rijec,uvijek je bila lijepa
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 9:45:00
mamine oci
malena27 sad me stid kako sam mogla zaboravit da smo se upoznale jos tako lijepo lice,ono kad si dolazila znam da s mi rekla ime ali ne i nik ili ja nisam cula a bas sam se pitala koji je nik onoj lijepoj zenici al reko haj vlada skontam,sad znam jedan veliki i jedna tegla da se iskupim za moju zaboravnost
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 10:47:36
milenium
....Millenium sam takodje zamisljala starijom i da je plavusa...Kad kazem starijom mislila sam na iznad 30-40...Svaki put kad vidim slike bas se iznenadim...Sve ste vi meni lijepe curice....
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 10:51:18
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: acudesa
zeno samo sam potrefila: lijepa u licu...sve drugo-kontra .. Uglavnom-komplimenti, marina, marina...bas si me ugodno iznenadila
I od mene komplimenti!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 10:54:30
Lejla Ka
Majko mila, sve puterice!
Višnja, moramo organizovat jednu kafu "za ozbiljnije" RR-ašice
Meni se nešto mašta uspavala, pa vas i ne zamišljam previše (fizički). Obično razmišljam o karakteru prema onom što pišete, a neke sam i vidjela na slikama, neke upoznala.
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 12:01:37
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
Majko mila, sve puterice!
Višnja, moramo organizovat jednu kafu "za ozbiljnije" RR-ašice
Meni se nešto mašta uspavala, pa vas i ne zamišljam previše (fizički). Obično razmišljam o karakteru prema onom što pišete, a neke sam i vidjela na slikama, neke upoznala.