|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a?
26.9.2009 23:11:18   
suna
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

Ejo i mene
user posted image

amela, ja mislim da si se ovdje jedva uozbiljila,i da si jako vesela osoba..user posted image

"Ništa značajnije ne može učiniti otac za svoju djecu, nego to da voli njihovu majku."

više volim što nemam sve a imam VAS,nego da imam sve a nemam VAS

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 351
26.9.2009 23:11:46   
salmy
user posted image
Ovdje sam malkice poraslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 352
26.9.2009 23:13:19   
Lulu_

IZVORNA PORUKA: suna

Ejo i mene
user posted image

amela, ja mislim da si se ovdje jedva uozbiljila,i da si jako vesela osoba..user posted image

ma amea je totalno neozbiljna!

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

(odgovor članu suna)
Neposredna veza do poruke: 353
26.9.2009 23:14:04   
suna

muzevima nije mjesto na ovoj temi
Tema Kako zamisljate clanice RR-a a kakvi crni muzevi..user posted image

pa otovorit cemo temu "nasi crni muzevi"user posted image

"Ništa značajnije ne može učiniti otac za svoju djecu, nego to da voli njihovu majku."

Neposredna veza do poruke: 354
26.9.2009 23:15:05   
veeseelaa

Ejo i mene
user posted image

i ja isto mislim i usput da kažem da mi se čini da si jako mlada, ja sam teta za tebe, ima da me sluškišuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu suna)
Neposredna veza do poruke: 355
26.9.2009 23:16:36   
Amelaa RR
Nemojte me zamisljati kao neozbiljnu molim vas...

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 26.9.2009 23:19:22 >

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 356
26.9.2009 23:18:47   
suna
IZVORNA PORUKA: ena23

Ja cu da postavim naj naj ljepsu sliku koju imam, gdje sam imala najmanje kila, a to je slika sa medenog, prosle godine.. ako zelite znati kako sada izgledam oduzmite preplanuo ten i dodajte plus deset kila na stomak, celulit i sike...

user posted image

ova velicina slike usporava otvaranje temeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 357
26.9.2009 23:21:33   
acudesa
IZVORNA PORUKA: salmy

user posted image
Ovdje sam malkice poraslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
hajde porasti još malouser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 358
26.9.2009 23:21:49   
suna
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Ejo i mene
user posted image

i ja isto mislim i usput da kažem da mi se čini da si jako mlada, ja sam teta za tebe, ima da me sluškišuser posted image

slusaj mamu misli dobro
slusaj muza,cuvaj brak
slusaj amelu ako mislis visi na rr..hocuuuuu,hocuuser posted image user posted image
pusa

Neposredna veza do poruke: 359
26.9.2009 23:23:34   
veeseelaa
Haman pa ispadoste sve starke na spram mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to nisam ja rekla samo citam vas tete drage..

prva je počela teta berta a ja sam jaaako povodljivauser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 360
26.9.2009 23:24:00   
acudesa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za amelu, sunu, veselu, salmy,ena 23....
a, ja sam postavila sliku samo se ne vidiuser posted image user posted image
moja vesela, šta me pitaš za sliku, ne bih se ni ja premišljala da sam fotogenična ko tiuser posted image user posted image user posted image user posted image
znaš u prirodi sam ekstra ali na slikama sam hmm-kriza, pa eto ne želim da me prvo upoznate sa te ružnije straneuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio acudesa -- 26.9.2009 23:27:44 >

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu suna)
Neposredna veza do poruke: 361
26.9.2009 23:25:53   
salmy
Klonula sam na ovoj stoliciuser posted image user posted image user posted image user posted image  ipak cu odrastanje ostaviti za sutra.Vrijeme je da i ti acudesa stavis svoju slikicuuser posted image user posted image user posted image bas me zanima jesil onakva kakvom te zamisljamuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 362
26.9.2009 23:27:36   
salmy
hajde............ sto si takvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 363
26.9.2009 23:28:39   
acudesa

Klonula sam na ovoj stoliciuser posted image user posted image user posted image user posted image  ipak cu odrastanje ostaviti za sutra.Vrijeme je da i ti acudesa stavis svoju slikicuuser posted image user posted image user posted image bas me zanima jesil onakva kakvom te zamisljamuser posted image user posted image user posted image user posted image  

da mirno spavaš-jesam baš sam takva lijepa

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 364
26.9.2009 23:29:09   
Hanady RR
Gledaj ti njih što se zamišljaju i pokazuju...

E vala ja sam vas sve zamislila drugačije i neću da vam slike pregeledavam nešto mi beze da mi pokvarite unutrašnji dojam lika koji sam vam ja odredila u svojoj glaviuser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 365
26.9.2009 23:29:22   
acudesa
još malo pa ćeš me i nagovoritiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 366
26.9.2009 23:31:33   
suna
IZVORNA PORUKA: acudesa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
moja vesela, šta me pitaš za sliku, ne bih se ni ja premišljala da sam fotogenična ko tiuser posted image user posted image user posted image user posted image
znaš u prirodi sam ekstra ali na slikama sam hmm-kriza, pa eto ne želim da me prvo upoznate sa te ružnije straneuser posted image user posted image user posted image

acudesa ti si extra i bez slikeuser posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 367
26.9.2009 23:32:35   
salmy
ipak idem na spavanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image  hahahahahah ove slike sve "duple"
Imate mahanje od nas dvojeuser posted image user posted image  
Nadam se da cu moci spavatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 368
26.9.2009 23:32:39   
suna

da mirno spavaš-jesam baš sam takva lijepa

user posted image user posted image user posted image user posted image ,lutka siiiiiiii samo da znas

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 369
26.9.2009 23:32:40   
veeseelaa

ja opet uživo kriza, zato slabo izlazimuser posted image user posted image user posted image  

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 370
26.9.2009 23:33:12   
acudesa
ljubi keki tebeuser posted image user posted image

(odgovor članu suna)
Neposredna veza do poruke: 371
26.9.2009 23:34:17   
acudesa
a ti vesela, stvarno imaš li ikada mirauser posted image user posted image user posted image user posted image
ti šalji slike kome treba-a ja ću hodati po čaršijiuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio acudesa -- 26.9.2009 23:36:23 >

Neposredna veza do poruke: 372
26.9.2009 23:35:33   
veeseelaa

ljubi keki tebeuser posted image user posted image

moja je ona pjesma "sliku tvoju ljubim...." user posted image user posted image user posted image
ili ona "gdje je ona mladost i ona ljepota, bilo mi je žao, što je život zao.... sliko uramljena"user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 26.9.2009 23:37:13 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 373
26.9.2009 23:36:24   
Amelaa RR
CUre moje...ode tema sad u wrong way .... hajd na Hanuma grad da asikujemo

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

Neposredna veza do poruke: 374
26.9.2009 23:37:34   
acudesa
znaš kad ćeš je dobiti-kad ti je lično damuser posted image user posted image user posted image
ne zabelendavaj se oko mene-crna mala nikakva, et

Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *