Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 26.9.2009 23:13:19
Lulu_
IZVORNA PORUKA: suna
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR
Ejo i mene
amela, ja mislim da si se ovdje jedva uozbiljila,i da si jako vesela osoba..
ma amea je totalno neozbiljna!
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 26.9.2009 23:18:47
suna
IZVORNA PORUKA: ena23
Ja cu da postavim naj naj ljepsu sliku koju imam, gdje sam imala najmanje kila, a to je slika sa medenog, prosle godine.. ako zelite znati kako sada izgledam oduzmite preplanuo ten i dodajte plus deset kila na stomak, celulit i sike...
ova velicina slike usporava otvaranje teme
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 26.9.2009 23:24:00
acudesa
za amelu, sunu, veselu, salmy,ena 23.... a, ja sam postavila sliku samo se ne vidi moja vesela, šta me pitaš za sliku, ne bih se ni ja premišljala da sam fotogenična ko ti znaš u prirodi sam ekstra ali na slikama sam hmm-kriza, pa eto ne želim da me prvo upoznate sa te ružnije strane
< Poruku je uredio acudesa -- 26.9.2009 23:27:44 >
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 26.9.2009 23:25:53
salmy
Klonula sam na ovoj stolici ipak cu odrastanje ostaviti za sutra.Vrijeme je da i ti acudesa stavis svoju slikicu bas me zanima jesil onakva kakvom te zamisljam
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 26.9.2009 23:28:39
acudesa
IZVORNA PORUKA: salmy
Klonula sam na ovoj stolici ipak cu odrastanje ostaviti za sutra.Vrijeme je da i ti acudesa stavis svoju slikicu bas me zanima jesil onakva kakvom te zamisljam
da mirno spavaš-jesam baš sam takva lijepa
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 26.9.2009 23:29:09
Hanady RR
Gledaj ti njih što se zamišljaju i pokazuju...
E vala ja sam vas sve zamislila drugačije i neću da vam slike pregeledavam nešto mi beze da mi pokvarite unutrašnji dojam lika koji sam vam ja odredila u svojoj glavi
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 26.9.2009 23:31:33
suna
IZVORNA PORUKA: acudesa
za amelu, sunu, veselu, salmy,ena 23.... a, ja sam postavila sliku samo se ne vidi moja vesela, šta me pitaš za sliku, ne bih se ni ja premišljala da sam fotogenična ko ti znaš u prirodi sam ekstra ali na slikama sam hmm-kriza, pa eto ne želim da me prvo upoznate sa te ružnije strane
acudesa ti si extra i bez slike
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 26.9.2009 23:32:39
suna
IZVORNA PORUKA: salmy
da mirno spavaš-jesam baš sam takva lijepa
,lutka siiiiiiii samo da znas
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 26.9.2009 23:32:40
veeseelaa