Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 27.9.2009 21:28:32
reallove
ja sam nova ovdje,ali vec dugo posjecujem rr,forume ali i sve ostalo i nekako mi se posebno dopala acudesa,jako je zanimljiva i zamisljam je kao jednu slatku i veselu osobu
< Poruku je uredio reallove -- 27.9.2009 21:31:24 >
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 27.9.2009 21:42:49
acudesa
IZVORNA PORUKA: reallove
ja sam nova ovdje,ali vec dugo posjecujem rr,forume ali i sve ostalo i nekako mi se posebno dopala acudesa,jako je zanimljiva i zamisljam je kao jednu slatku i veselu osobu
to drugo-možda, a prvo????
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 27.9.2009 21:43:07
Apotekarka
Vesela ti i izgledas kao sto ti je i nadimak veselo i prelijepo Tikicu i zamisljala sam ovako nekako...simpa, Enisa sara mi je prelijepa... Amela RR mi djeluje nekako ozbiljno suna nekako otmjeno... Niobe znam i ima specificno lijepu facu...drugaciju nekako Visnja RR mi izgleda kao neka prava gospođa, dadinii postovi su mi najsimpaticniji ali sliku ovdje ne nađoh... Mya sliku ti nisam vidjela ali me po ponasanju malo podsjecas na mene...puna brige oko bebe svoje i sikiracije a opet spremna svima dati savjet Marinci isto sliku ne vidim ali mi izgledas kao draga osoba puna razumjevanja i zeljna bas kao i ja savjeta od iskusnih mama... Malena mi je definitivno fizicki najljepsa forimasica ovdje... pingpong ne vidim sliku ali tako mi ipo postovima djelujes samouvjereno i spremna dati savjet... Bebana simpaticna,spremna svima pomoci...kad mi je slala sms dok sam bila u bolnici mislila sam nbeka starija teta...ugodno sam se izbnenadila kad sam vidjela kako mladoliko izgleda i bila je bas lijepa trudnica,jednostavna i nekako mila...itd
< Poruku je uredio Apotekarka -- 27.9.2009 21:44:29 >
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 3.10.2010 13:06:03
reallove
acudesa,vidi ovo nisam pogrijesila
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 3.10.2010 13:17:57
acudesa
acudesa,vidi ovo nisam pogrijesila
Procitah malocas, i bi mi drago..hahhahahaha... Htjela te pitati da se nisi predomislila...ljubim.. Ja sam tebe lijepo zamisljala, ali jos si mi ljepsa u prirodi...(ne mislim samo na fizicki izgled)...
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 3.10.2010 13:34:22
Hanady RR
Koliko slikama koliko uživo viđanjem...ja otprilike nikoga više ne zamišljam...sve ih znam
E želje za uživo nakon slika su orgomne...no ovaj vitruleni svijet je mnogo bliži i mnogo brži od mogućnosti da putujem po BiH na uživo viđanja. No...ja ne odustajrem kad tad...a nadam se ubrzo...sve svoje želje ću da ispunim.
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 3.10.2010 14:01:35
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
IZVORNA PORUKA: Apotekarka Malena mi je definitivno fizicki najljepsa forimasica ovdje...
apotekarka, ima vise malenih
nesvakidasnje lijepa... egzoticna a i beskrajno draga... ko je ima na FB sigurno ce se sloziti da ljepseg osmjeha i pogleda nisu vidjeli kao sto je njen na fotki s vjencanja... ako neko zeli vidjeti kako izlgeda ljubav na zenskom licu nek pogleda tu fotku...
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 3.10.2010 15:31:28
nella
IZVORNA PORUKA: Visnja RR nesvakidasnje lijepa... egzoticna a i beskrajno draga... ko je ima na FB sigurno ce se sloziti da ljepseg osmjeha i pogleda nisu vidjeli kao sto je njen na fotki s vjencanja... ako neko zeli vidjeti kako izlgeda ljubav na zenskom licu nek pogleda tu fotku...
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 3.10.2010 15:53:33
mala86
IZVORNA PORUKA: nella
IZVORNA PORUKA: Visnja RR nesvakidasnje lijepa... egzoticna a i beskrajno draga... ko je ima na FB sigurno ce se sloziti da ljepseg osmjeha i pogleda nisu vidjeli kao sto je njen na fotki s vjencanja... ako neko zeli vidjeti kako izlgeda ljubav na zenskom licu nek pogleda tu fotku...
evo i ja
stvarno nije ulizivanje,ali i slika sa medenog gdje stojite pred nekim kipom cini mi se je
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 3.10.2010 23:35:51
mamine oci
IZVORNA PORUKA: mamine oci
cure, postidile ste me hvala puno na komplimentima
daj jednu sliku da te ne zamisljamo
vidjela si me na BB kad si donijela kiflice
e moja ti ja sam loseg pamcenja sad da me ubijes nemogu se sjetiti a onog dana sam bila na kratko jedva da se sejecam da sam i ja bila a kamoli kog vidjela haj jednu sliku za mene da me podjetis