Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 26.9.2009 22:10:15
elkina_mala
Amela hvalla punoo,ja se evo i dalje mucim hahaha:) pussz:) vi ste mi superrr;) mi RRajice smo naj naj ribetine hahaha:)
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 26.9.2009 22:14:49
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR
IZVORNA PORUKA: elkina_mala
koje sada ovo elkina-mala ili amela???
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 26.9.2009 22:18:01
veeseelaa
salmy ne zezaj, idi ma stranicu http://www.slikomat.com/, pa na browse ubaciš sliku iz nekog svog fajla, kad se očituje na nju klikneš uradiš copy i zatim paste na ovoj temi Amela RR cakana si skrooozz
< Poruku je uredio veeseelaa -- 26.9.2009 22:19:11 >
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 26.9.2009 22:19:51
suna
e nisam vas zamisljala,tako brate da znam s kim pijem kafu dadada,koja si ti ko djevojcurak veselaaaa,a kamo ti? dal si smedja ili plava ili pak si ti garava? stavi sliku i ti "vamo" i hajd da mahalamo
komentarisa ti nas u svom stilu i onda gas
ostalim puno
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 26.9.2009 22:31:02
milenium
Ja vas više ne zamišljam vidjela sam slike u albumu tra-la-la-la-la-la Suna izgledaš mi kao neka glumica iz sapunica, ali negativka,jer one imaju ovako opasan izgled
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 26.9.2009 22:31:42
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mnn
ni mene nitko ne zamišlja...
ma bona ja sam te zamisljala puno mladje... ne znam zasto ...shebala se kada sam ti slike vidjela...kada ono prava mlada zena...a ja sam na pocetku mislila da si curica ...da ti je negdje 18...19