Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 21.8.2009 19:06:23
Lulu_
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR
IZVORNA PORUKA: Lulu_
ja cu rado biti alexis
Skvo nasla me alexisssss
eh sad nam fali jos onaj kako se zove...blake?
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 21.8.2009 19:20:28
Lulu_
hahahahahhahahaqh!!!jest jest tako je reci nam!
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 26.9.2009 18:53:57
suna
da ne razmisljate mnogo kako ja izgledam evo vam slika ....iskreno uvijek "fulam" na nevideno ...hajde da i ja vas vidim,vjerujte imam zelju,postavite i vi svoje slike....
< Poruku je uredio elkina_mala -- 26.9.2009 21:50:37 >
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 26.9.2009 21:52:04
elkina_mala
eto melii;) ehhehe:) nezz samo kako je stavit direkt ovdje ali naucit cu ehehe