Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 10.7.2009 16:33:36
Romali
Šalila sam se , ozbiljno. Imaš li paž ili dugu kosu? Kratku nemaš sigurno... Visoka ili srednje visine... Pedantana, kako rekoh, muž ti mršav jer ga tjeraš da radi po kući stalno- uredno, sve pod konac
A to za septembar, jedva čekam
< Poruku je uredio Romali -- 10.7.2009 16:38:00 >
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 10.7.2009 16:42:36
bebano
Eh evo jedne forumasice kojoj je Suzana prijateljica . Malo ste pogodile, malo fulile . Ima dugu kosu, visoka i nije joj muz mrsav . Eto dosta sam vam pomogla, nek' ona nastavi. A ja zamisljam Romali kao mrsavicu, vitkicu, tamne kose do ramena, koja je uvijek spremna za salu.
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 10.7.2009 16:54:43
Suzana
Joj ne date mi raditi, moram izvještaj napisati! Bona bebano, pa nije mi valjda č'oek debeo hahahaha... Romali, visoka jesam (ne previsoka), kosa srednje duga, smeđa. Ukratko, ja mačka a muž mi mačak. Čuj tjeram muža da mi radi po kući ... A ovo za pedantna. Čudna sam ti sorta, pedantna jesam ali ne u svemu, npr. ako radim kuću, haman čačkalicom brišem, a onda poslije par dana ostavljam nered iza sebe i živimo u kršu - čudna sorta rekoh ti. Ali sam zato u pisanju perfekcionista... Ako bih sada izostavila koje slovo ili apostrof, ne bi mi pravo bilo.... Tebe sam vidjela na slikama i slatkica si mi prava. Prihvatila sam lik i karakter. A bebano vam je lutkica, ona mi je bila iznenađenje života i dan danas je hvalim na sva usta. Gradska faca, medena, mladolika, ukusno obučena, prijatna, draga, pozitivna.....
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 10.7.2009 17:06:00
bebano
IZVORNA PORUKA: Suzana
A bebano vam je lutkica, ona mi je bila iznenađenje života i dan danas je hvalim na sva usta. Gradska faca, medena, mladolika, ukusno obučena, prijatna, draga, pozitivna.....
Uh Suzi hvala ti. Bas si me nahvalila, evo si me i postidila .
A za co'eka hahaha ma nisam mislila reci da je debeo, nego nije mrsav, skroz je "normalan" (kako ovo glupo zvuci ali mi druga rijec ne pada na pamet - znaci ni mrsav ni debeo). Eto kada je vec i Suzi sama sebe opisala, moram vam reci da je stvarno macka i po . Super mi je ovo sto je Romali rekla za krpice iz Amerike . A ne samo da je ona tako uvijek "napuce" nego i njeni deckici medeni.
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 21.8.2009 16:11:23
Romali
Baš se nasmijah zadnjim postovima Bila sam donekle u pravu- upravo vidjeh Suzanu na fb... Ljudi moji, kako je ona lijepaaaaaaaaaaaaaaaaaa Baš se vidi da je prirodna, požrtvovana, a nije ni opasna puno ( tj.nije joj muž mršav od kućanskih poslova kako sam pretpostavljala )
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 21.8.2009 16:18:48
pocahontas
ja suzanu poznajem ali je nisam vidjela sto hiljada godina...trazih je na fb po starom prezimenu ali nema je ...nemam pojma kako se sad preziva da je vidim...suzy javiiiiiiiiiiiii seeeeeeeeeeeeee
< Poruku je uredio pocahontas -- 21.8.2009 16:19:05 >
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 21.8.2009 16:22:25
pocahontas
lulu ima slikicu, amrino ima slikicu, i jos neke koje su ceste na forumu tako da ih ne zamisljam fizicki...amrino sam vidjela na fb - egipat...iznenadih se da je tako mlada, bar izgleda kao curetak :)
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 21.8.2009 16:25:43
Lulu_
uh amrino ti je manekenkaj bez pretjerivana!...kad je vidi neki dan postidi se pravo...
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 21.8.2009 16:40:01
pocahontas
pa neke forumasice se vec znaju i znaju da se znaju i stavile su slikice u album...mi ostale ili se krijemo ili nam je jednostavno mrsko staviti slike...mene mislim da neke poznaju.. :)
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 21.8.2009 16:42:13
Suzana
IZVORNA PORUKA: Romali
Baš se nasmijah zadnjim postovima Bila sam donekle u pravu- upravo vidjeh Suzanu na fb... Ljudi moji, kako je ona lijepaaaaaaaaaaaaaaaaaa Baš se vidi da je prirodna, požrtvovana, a nije ni opasna puno ( tj.nije joj muž mršav od kućanskih poslova kako sam pretpostavljala )
Jaoooo draga Romali hvala ti, PREhvala na ovim komplimentima. Ja sam tebi davno rekla kakva si mi slatkica i medenica i to još jednom ponavljam. Lik ti tako pristaje veselom karakteru.
A lijepa pocahontas, nisam ni ja nju vidjela 100 g., od kako je bila djevojčica i onda je vidim na Zabranjenom forumu kada je gostovala RR. Tada su je svi nahvalili, a evo i ja ponovo. Hej pocahontas, znaš li da kada je bila emisija, ja dobijam sms od jedne naše forumašice mame duplice koja me je vidjela samo na slikama "kao nisi valjda ponovo trudna" hahaha, mislila da sam ja ti. Ma možeš me naći po starom prezimenu, stavila sam kao opciju pri traženju. Samo kontam da nisi izostavila jedno slovo? Možeš li se ti sa djevojačkim naći?
A stvarno je interesantno "znati" se sa ženicama ovako virtuelno, i zamišljati neki lik, a onda se i upoznati...
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 21.8.2009 16:57:10
acudesa
kako sam ja relativno nova ovdje, hvala vam na prihvaćanju i evo kako ja zamišljam pojedine članice (koje su mi ostale najupečatljivije ) -veselu sam zamišljala debeljuckastu-a ona nija (vidjela na slikama) ko velim veselica, takve su samo bebele, sorry samo sam iskrena (ps-pjavo si lijepa) -lulu: napucana, mlada, lijepa, zeznuta, vitka... (bit ćeš ovo zadnje hajde) -shee: sva u nekom svom fazonu, kao i tonkica (nje nešto nema ) -pahuljica farah: pahuljasto , nježnica -mama alma: teški realista .. nastavit ću
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 21.8.2009 17:02:09
Nunichi
Ja nesto nikog ne zamisljam...a vidim ni mene niko ne zamislja.
Uglavnom sam vidjela slike forumasica s kojim se dopisujem,tako da neka moja "vizija" ne postoji.
Jedna od mojih najdrazih djugajica je Shee,a nju nisam nikad vidjela. Nekako kontam da je smedje kose,veeelikih smedjih toplih ociju,sa prekrasnim osmijehom,pozitivna,dobrica.
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 21.8.2009 17:02:53
Suzana
I ja bih mogla sad opisivati neke curke, ali kraj radnog pa brišem kući svojim dječacima. A kanim se i da na onu temu "Koga poznajemo" popišem, al' nikako da se nakanim. Ugodan vikend.
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 21.8.2009 17:04:07
Lulu_
IZVORNA PORUKA: Nunichi
Uglavnom sam vidjela slike forumasica s kojim se dopisujem,tako da neka moja "vizija" ne postoji.
Jedna od mojih najdrazih djugajica je Shee,a nju nisam nikad vidjela. Nekako kontam da je smedje kose,veeelikih smedjih toplih ociju,sa prekrasnim osmijehom,pozitivna,dobrica.
pozitivna do iznemoglosti,ljubazn,prirodna,ljepa i srdacna
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 21.8.2009 17:05:20
MELLI
IZVORNA PORUKA: MELLI
hajd da malo podignemo temu Ja se evo već dugo kanim da napišem štošta na ovu temu,ali nikako da nađem vremena. Prije svega neka mi oproste sve mame koje "zamišljam" Dok nisam postala prijatelj sa nekima od vas na fb,nisam ni znala u kakvoj zabludi živim Kako sam ja imala pogrešne predstave o vašem izgledu,(ne mislim pri tome ništa negativno,ni o kome) Ovako, Evo Elma B mi je bila plavuša,blago kovrdžave kose,niska i nosila je naočale (niđe veze) Mama Alma - visoka,krupna žena,smećkasto-crvena,malo kraći paž (niđe veze) Nunichi - smeđa,srednje duga kosa (niđe veze) Andji -izrazito crna,mršava,srednje duga,ravna kosa(niđe veze)
Lulu-pokrivena (niđe veze) Mynxlee - pokrupna,visoka,duga smeđa kosa(niđe veze) dina RR- e tu sam vala najviše ofulala,ona mi je bila,niska,duga tanka, plava kosa,naočale(malo onako hakerski izgled-Valjda što gdje god zapnemo,Dina uskoči,pa ja nju u hakere odmah strpala )joj a žena lijepa ko slika
Joj ima vas još,ali ne mogu se sad sjetiti nickova.Ma i bolje je kako vidim,ni jednu nisam ni blizu potrefila Eto nemojte mi zamjeriti.Hvala bogu pa vidjeh slike nekih od vas, pa mi spade ovaj mrak sa očiju Ljubim vas sve
Vidiš da sam te ja zamišljala nunichi,al' kao što rekoh niđe veze
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 21.8.2009 17:05:47
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Lulu_
IZVORNA PORUKA: Nunichi
pozitivna do iznemoglosti,ljubazn,prirodna,ljepa i srdacna