Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 10.7.2009 14:28:12
neki
E jah,Pahuljicu nasu sam bas zamisljala kao dragu,simpaticnu osobu,malu mrvicu,tihu,blagu,a nisam fulila,kad sam joj vidjela slike,bas je takva kakvu sam je i opisala sabi u mislima
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 10.7.2009 14:37:18
veeseelaa
nemam pojma, mislim da su one forumašice koje puno pametuju i druge kritikuju očito malko isfrustrirane u privatnom životu one koje puno piskaraju su garant šutljive uživo one koje daju savjete o sexu mislim da je njihov sexulani život tanak one koje su skromne još su skromnije uživo one koje se gađaju ciframa mislim da su kokuzi one koje se zezaju mislim da su još luđe uživo one koje preozbiljno shvataju forum su malo luckatsze
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 10.7.2009 14:38:45
nikita
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
nemam pojma, mislim da su one forumašice koje puno pametuju i druge kritikuju očito malko isfrustrirane u privatnom životu one koje puno piskaraju su garant šutljive uživo one koje daju savjete o sexu mislim da je njihov sexulani život tanak one koje su skromne još su skromnije uživo one koje se gađaju ciframa mislim da su kokuzi one koje se zezaju mislim da su još luđe uživo one koje preozbiljno shvataju forum su malo luckatsze
Evo jeeee Sta bi mi bez tebe
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 10.7.2009 14:40:19
Emina85
IZVORNA PORUKA: nikita
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Evo jeeee Sta bi mi bez tebe
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 10.7.2009 15:56:06
Saraya
IZVORNA PORUKA: MaryamAmina RR
jesi li ti to o mom zanimanju ili mom karakteru. Hajde zanimanje umal ne pogodi, ali imam malo više zvijezda od čika policajca. Nemoj bona zezat, nije uvijek moja posljednja ... nekad samo zaključam temu, a da ne ostavim komentar
Ma mislila sam na karakter, ne na zanimanje... A jel to imas veze sa policijom il da nisi mozda politolog (joj izvini, nekako me ovaj tvoj post na to asocira, ne mislim nista lose...) A i dobro ti ovo u vezi sa zakljucavanjem tema Tako treba... nek se zna cije je posljednja...
Vesela, dijelim tvoje misljenje, svaka cast... Pronasla sam se u 2-3 recenice...
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 10.7.2009 15:59:29
Suzana
IZVORNA PORUKA: Romali
A žene drage, vi se samo zamišljate I meni su postovi naše dadada definitivno najsimpatičniji A fizički mislim da je baš onakva kako je Breskva opisala. Baš bih voljela da je negdje bliže pa da dođe na kafu i da se upoznamo.
Ma meni su tvoji prejaki. Mostarkica provalica!
Ja kada malo razmislim o svojim postovima, imam osjećaj da nekada djelujem kao štreberka? Ne vidjeh sve stranice, ali izgleda da me niko ne zamišlja haha.
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 10.7.2009 16:16:55
aazra
[/quote]
Ma meni su tvoji prejaki. Mostarkica provalica!
Ja kada malo razmislim o svojim postovima, imam osjećaj da nekada djelujem kao štreberka? Ne vidjeh sve stranice, ali izgleda da me niko ne zamišlja haha.
[/quote]
Maco, i ja te zamisljam
Tebe i nasu Eminubih najvise voljela upoznati i nadam se da cu nekad imati priliku A do tad imas pp
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 10.7.2009 16:22:59
Romali
Suzana, pošto nećeš da se pokažeš,a ni na kafu nisi još otišla pa da te barem tako miknem, neću te opisati. Sad sam ljuta Ali znam da sigurno imaš dobru odjeću koju ti šalje sveki iz Amerike
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 10.7.2009 16:29:11
Suzana
Ahahahaha, ovo za odjeću.. dobra si, zagotivila me sveki ovaj put životom, te DKNY, te Ralph, što jes' jes' - dobra si hahah.
E jesi neka, a baš me sada kopka kako li to ti mene zamišljaš pošto misliš da ću se naljutiti - gdje ću na tebe, slobodno pucaj! Eto me u septembru na kahvu s mora pa da me vidiš ludu kad izađem iz auta sa ona moja dva mala mišića koji ne mogu puno sjediti u AS!