Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 10.7.2009 0:04:20
Anoniman
Pošto ja imam većinu na fb, i tamo ne da imaju slike profila nego i slike sa svakog događaja- ma cijeli život u slikama tako da komentarišem samo one koje ne znam, i koje sam zapamtila po postovima. Evo za sad: MaryamAmina- žena sa minivalom, smeđe kose, srednje visine, voli da čita književnost i poeziju. Voli sevdah i najdraži pjevač joj je rahmetli Safet Isović. hanabanana- ozbiljna plavuša, ima svoju malu biblioteku u kući, psihologija i filozofija su joj jača strana, njeni idoli- S.Frojd i Aristotel
Žene nemojte zamjeriti, najviše sam i pročitala vaših postova te i pokupila savjeta od vas dvije.
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 10.7.2009 0:27:57
Okarica
IZVORNA PORUKA: Breskva
hanabanana- ozbiljna plavuša, ima svoju malu biblioteku u kući, psihologija i filozofija su joj jača strana, njeni idoli- S.Frojd i Aristotel
Interesantno mi je ovo zapažanje! Slažem se sa prvim dijelom rečenice. Što se drugog dijela rečenice tiče, nisam baš stekla taj dojam. Ja je zamišljam kao ozbiljnu i odgovornu ženu koja želi svojoj djeci priuštiti najbolji odgoj i u tome se zaista svojski trudi. Poštujem njen doprinos ovom forumu, a naročito kada su u pitanju savjeti iz područja odgoja.
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 10.7.2009 0:38:46
teta berta
IZVORNA PORUKA: milenium
milenium ja kad god vidim tvoj nick pomislim na KLADIONICU... Promjeni nick ili ću se početi kladiti kod tebe
Teta berta pa to i jest radi kladionice
Mi bi se definitivno trebale upoznati! I ja kad sam se registrirala prvo što mi je palo na pamet je bilo betylive po kladionici betlive samo na ono bet sam dodala y i nije mi uspjelo i onda nakon silnih pokušaja utipkam teta berta!!! Ni meni se ne sviđa, ali nitko da mi kaže kako da mijenjam nik...
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 10.7.2009 0:41:05
teta berta
IZVORNA PORUKA: milenium
teta berta ovaj tvoj nik me odma sjeti onog filma debela berta al tebe zamišljam s nekih 68 do 70 kg,smeđa.
Ha ha a kilo neće na mene!!!! Imam tek 54 kg i nisam smeđa nego plava!!! Doduše prirodna je svjetlo smeđa, al šta ću kad VOLIM plavo pa makar i ofarbano
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 10.7.2009 0:42:49
milenium
a ja sam ukucavala bambina i neće da primi,a pored kompjutera stoji kemijska olovka srebrne boje i piše plavim slovima MILLENIUM,hajd pa zašto nebi to,ukucam i odma primi.(mm mi visi non stop u njoj )a i u svakoj drugoj
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 10.7.2009 0:48:10
teta berta
ajde što mm visi nego sam se i ja bila navukla, al sad se ohladila neće me i eto ali on ne odustaje A nemam ti slike ovdje ali imam na face - u ako imas ti face
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 10.7.2009 0:52:19
milenium
nemam fejs jer me neće da prihvati i nakon 300 puta sam odustala.ja ukucam lozinku,ono pita lozinku,ja ponovim ono opet,ja ponovim ono pita jeste možda zaboravili,ooo ma ti mamu...a mm mi ne zna pomoć.onda na kraju skontah nemam kad ni na rr kamoli na fc.