Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 9.7.2009 23:24:44
mnn
okarica ja sam iz Pule.ali mogu doči do Poreča nema problema da te upoznam.super sljedeči tjedan ču upoznati tikicu..nalazimo se sa foruma istog kao ovaj samo je hr...veselim se.
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 9.7.2009 23:33:41
Romali
IZVORNA PORUKA: tea lana
ej Mostarke mama Alma je danas iznijela prijedlog da se pokupimo mi Sarajke i vozom vam dodjemo pa sta vi mislite
Vrati se par strana i vidi ko je to prvi napisao Alma, prava si, makar prijedlog i ne prođe. Vi ste dobro došle grupno, a i pojedinačno kad naiđete s mora
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 9.7.2009 23:35:55
MELLI
Baš sam o tebi razmišljala Romali ,i ne mogu tvoju sliku da stvorim Jedino mi imaš smeđu, kraću kosu i onako si mi sportski tip Shee takođe nikako ne mogu da zamislim,ona mi je uglađena(čitaj pozitivno),povisoka,elegantna Garant opet -niđe veze
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 9.7.2009 23:38:11
Romali
Melli, ima slika u albumu s kafa. Jeste smeđa, ali sadi mam pramenove i pušĆam je. Nisam baš u sportu, ali se sportski oblačim, tj.nemam nijedne štikle. Nisam baš za pohvaliti
Ti si sigurno Melisa ( po nicku bubnula ), a sve Melise su nježne
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 9.7.2009 23:41:09
M kao Mama
Bogami, cure ako ste mušterije što se mene pita, ja sam za, valjda imamo gdje kod ovih naših Herki đe malo da se izvreno i noge operemo do povratka na voz, hahahaha, majke mi ideja nije za odbaciti, razmislite da spržimojednu subotu za MO.
Voz polazi u sešt ili sedam ujutro isto tako se i vraća, a povratna mislim da je 18 KM, za studentice koje imaju ovejren indeks, more i jeftinije, hahahahaha.A za djecu naravno gratis, sve sam se bone raspitala još samo za zapalimo.
P.S. Hanume Hercegovačke, obavijest za one koje su me se uželjele, more bit da bidne da Vam banem u ponedjeljnik, ali javim Vam na vakat.
P.S.S. sve sam žene hajd i nekako zamišljala, ali Erna, ona moja drugarica Dina je i Ernina drugarica i kaže mi Erna se udebljala, kad dođe mačka ja se zaljubih u ženu.
E, Bogami još nešto, pa odoh spavati. Meni mi se čini da nam je danas na Mojmilu bio i seksi sejo, ali nije imao hrabrosti da se javi. HAHAHAHA
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 9.7.2009 23:44:34
Romali
milenium, ti si malo nestrpljiva, jesam li u pravu? Kad nešto pomisliš, odmah to hoćeš ostvarit, right? Nemaš dugu kosu definitivno, voliš raju i izlaske ...
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 9.7.2009 23:44:40
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: mama alma
Bogami, cure ako ste mušterije što se mene pita, ja sam za, valjda imamo gdje kod ovih naših Herki đe malo da se izvreno i noge operemo do povratka na voz, hahahaha, majke mi ideja nije za odbaciti, razmislite da spržimojednu subotu za MO.
Voz polazi u sešt ili sedam ujutro isto tako se i vraća, a povratna mislim da je 18 KM, za studentice koje imaju ovejren indeks, more i jeftinije, hahahahaha.A za djecu naravno gratis, sve sam se bone raspitala još samo za zapalimo.
P.S. Hanume Hercegovačke, obavijest za one koje su me se uželjele, more bit da bidne da Vam banem u ponedjeljnik, ali javim Vam na vakat.
P.S.S. sve sam žene hajd i nekako zamišljala, ali Erna, ona moja drugarica Dina je i Ernina drugarica i kaže mi Erna se udebljala, kad dođe mačka ja se zaljubih u ženu.
E, Bogami još nešto, pa odoh spavati. Meni mi se čini da nam je danas na Mojmilu bio i seksi sejo, ali nije imao hrabrosti da se javi. HAHAHAHA
Hehehheh...hvala draga, a Dina nije validna jer smo se zadnji put vidjele kada sam imala 20kg viska i Umu u tibi....