Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 9.7.2009 23:05:32
Romali
A žene drage, vi se samo zamišljate I meni su postovi naše dadada definitivno najsimpatičniji A fizički mislim da je baš onakva kako je Breskva opisala. Baš bih voljela da je negdje bliže pa da dođe na kafu i da se upoznamo.
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 9.7.2009 23:07:30
Anoniman
ma ja sam vas skoro sve vidjela kada ste se pocele skidati ...mislim da je to bilo na kostimima...da sam ovu temu skontala prije toga raspisala bih se sigurno...ovako u glavi vec imam slike skoro svih...dobro, ne bas svih al' skoro svih
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 9.7.2009 23:15:27
mnn
ja bi voljela da sam vam bliže i da upoznam svoju dragu Nuninchi i felix ali eto nisam blizu nego daleko.... upoznala sam neke forumašice ali sa hr...ali bi voljela i vas neke ovdje isto upoznati...ali kad sam vam daleko daleko....
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 9.7.2009 23:16:47
milenium
prilično sam nova pa još nisam stekla neka mišljenja nego samo onako brzinski,čija sam imena vidjela na ovoj stranici. ah da...SKVO mi se čini prava kuharica,pa šta sve ona toga spremi za bebu,to bi kod mene i ručak mogao biti,prava radilica,nema šta!Optimistična!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 9.7.2009 23:16:56
tea lana
IZVORNA PORUKA: mnn
ja bi voljela da sam vam bliže i da upoznam svoju dragu Nuninchi i felix ali eto nisam blizu nego daleko.... upoznala sam neke forumašice ali sa hr...ali bi voljela i vas neke ovdje isto upoznati...ali kad sam vam daleko daleko....
Nije problem doci cemo mi tebi na more pa nas upoznaj.
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 9.7.2009 23:18:10
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: milenium
prilično sam nova pa još nisam stekla neka mišljenja nego samo onako brzinski,čija sam imena vidjela na ovoj stranici. ah da...SKVO mi se čini prava kuharica,pa šta sve ona toga spremi za bebu,to bi kod mene i ručak mogao biti,prava radilica,nema šta!Optimistična!
Hvala draga.......