Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 10.7.2009 0:57:55
Babyy
zanimljiva tema breskvu sam zamisljala kao plavusu i to mnogo visoku al malo buckastu sve dok joj nisam videla sliku na temu naj mama.. nemoj zameriti ehehhe
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 10.7.2009 11:50:30
Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: Breskva
...MaryamAmina- žena sa minivalom, smeđe kose, srednje visine, voli da čita književnost i poeziju. Voli sevdah i najdraži pjevač joj je rahmetli Safet Isović. ... Žene nemojte zamjeriti, najviše sam i pročitala vaših postova te i pokupila savjeta od vas dvije.
Ne zamjerim bona, čak šta više počašćena sam. A što se tiče mog izgleda ...hahahahhaaa... nasmijala si me pravo ....na svoju kosu nisam stavila nikada ništa osim šampona, i povremeno regeneratora ...kakav crni minival hahaha....od kud ti to ženo ...?! A sve ostalo si pogodila, manje više .
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 10.7.2009 12:04:45
Blue rose RR
Iako sam ljubitelj kovrđave kose, ipak nemam ti ja hrabrosti da se dam u ruke kojekakvim kiselinama i bojicama. Možda se počnem farbati kada mi sijede počnu. Još uvijek me zaobilaze, ili sam drvensuz ?!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 10.7.2009 12:24:16
Okarica
MaryamAmina, ne znam kako ćeš reagovati, ali moram da kažem da sam te zamišljala kao izrazito nisku krupniju, otresitu ženu, crvene kose, svijetlog tena. Kad sam vidjela slike, baš sam se ugodno iznenadila!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 10.7.2009 13:07:12
lely
E posto ste "udarile" po MaryamAmini da i ja nesto kazem... E ja te zamisljam kao mrsavicu,srednjeg rasta,duge smedje kose,sa naocalama,po prilicno ozbiljnu i strogu,bez dlake na jeziku i saburli mamicu...
Idem sad na Okaricu.... Visoka,malo krupnija,kosa do ramena sa pramenovima,mirna,osjecajna...
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 10.7.2009 13:26:21
bubamara80
MaryamAmina RR - zamišljam kao ozbiljnu, zamišljenu MamaAlma-mislila sam da je crnka DinaRR -znala sam da je lijepa neko mi šapnuo Remzy- kao prijatnu osobu i tako i izgleda
Ten tiny little fingers that always want to play, That never stop exploring the wonder of today. Ten tiny little fingers that from the very start, Will reach out for tomorrow yet always hold your heart
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 10.7.2009 13:38:43
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Babyy
zanimljiva tema breskvu sam zamisljala kao plavusu i to mnogo visoku al malo buckastu sve dok joj nisam videla sliku na temu naj mama.. nemoj zameriti ehehhe
sa plavušom si totalno fulala, ne mogu se ni zamisliti uz ove moje debele crne obrve-uf, metar i žilet sam,a buckastu- imam afinitet, volim jest samo mi se ne prima od lopovluka
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 10.7.2009 14:21:20
Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: lely
E posto ste "udarile" po MaryamAmini da i ja nesto kazem... E ja te zamisljam kao mrsavicu,srednjeg rasta,duge smedje kose,sa naocalama,po prilicno ozbiljnu i strogu,bez dlake na jeziku i saburli mamicu...
Sve stoji sem "cvika", doduše imam malo dioptrije, ali ih još ne nosim.
IZVORNA PORUKA: Saraya
A ja MayramAmina zamisljam kao policajca, jako istancanu, pronicljivu... svaka njena rijec je - POSLJEDNJA, poslije toga nema price...
jesi li ti to o mom zanimanju ili mom karakteru. Hajde zanimanje umal ne pogodi, ali imam malo više zvijezda od čika policajca. Nemoj bona zezat, nije uvijek moja posljednja ... nekad samo zaključam temu, a da ne ostavim komentar
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 10.7.2009 14:24:29
Nedi
Kad smo kod M.Amine ja je zamišljam kao policajca koji stoji u kraju i drži pendrek u ruci i lupka se po drugoj ruci u stilu "Ima li ko možda ovdje da ne sluša" ili"Da planira da bude neposlušan" "Nemoj da vam pada na pamet".....(postom nisam mislila ništa loše niti te uvrijediti)