Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 15:21:49
esmina i bebina mam
Iceman mislim da je to neki dobro obrazovan ciko koji nema drugog posla nego da s vremena na vrijeme uleti sa nekim skakljivim temama i uziva da onda mi prihvatimo tu njegovu igru
Celav sa naocalima svijetlog tena i ociju a ovaj drugi na njega jos nisam naletila
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 15:25:05
ziki
IZVORNA PORUKA: mamine oci
ja bila vani i do poste, rucak skuhala a vi se jos zamisljate
još da i za tebe napišem, čutajući šta sve spremaš na raznim kuharskim temama ja sam kontala žena je ogromna, kad sam na FB vidjela slike ima vremena i za jedan biser sa FB priajteljica, ja sam u glavi dala taji izgled Nunichi a bila je mama1
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 15:26:51
mamine oci
IZVORNA PORUKA: ziki
ja bila vani i do poste, rucak skuhala a vi se jos zamisljate
još da i za tebe napišem, čutajući šta sve spremaš na raznim kuharskim temama ja sam kontala žena je ogromna, kad sam na FB vidjela slike ima vremena i za jedan biser sa FB priajteljica, ja sam u glavi dala taji izgled Nunichi a bila je mama1
ja samo spremam al nista ne jedem ti mislis sve kuharice krupne pa ja visoka 172cm teska 60kg
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 15:27:56
reallove
kako onda zamisljte Sexi Seja ili Icemana
ja Sexy Seju zamisljam kao jednog ciku sto je dolazio kod nas dok sam radila u salonu..krupan,sijed covjek,na njemu uvijek odijelo i puno voli zene ,a Icemana ne zamisljam
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 15:31:52
ziki
Ja mislim da je Iceman ustavri novinarka, to isto mislim i za dosta anonimnih pa im mi dođemo ko anketno tijelo i izvor za priče
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 15:39:27
koka i po
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
E ovako koku zamisljam nemoj me ruziti.... Zena sa oblinama,prava koka,odvazna,puna samopouzdanja,dobra kucanica a s druge strane dama
Ihhhhhhhhhh sto me nahvali ovo prvo si trebala napisati prije jedno koji mjesec i onda bi bio pun pogodak ... ako me sta zavali..zavalit ce me cigare i York dijeta
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 4.10.2010 15:43:54
Nedi
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
IZVORNA PORUKA: ziki
Ja mislim da je Iceman ustavri novinarka, to isto mislim i za dosta anonimnih pa im mi dođemo ko anketno tijelo i izvor za priče
Hahaha, veoma interesantan odgovor,
Jeste li primjetili koliko naših tekstova i tema bude u dnevnoj štampi? Svaki dan čitam Avaz, Oslobođenje...od korice do korice i često pronađem tetsk sa foruma ili temu koja je aktuelna na forumu dan ranije.