|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a?
4.10.2010 23:09:32   
Anoniman
Skvo, draga, pa ja od aprila radim a ti me nikad ne pozva na kaficu s posla,ahhahahahahahaah

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 576
4.10.2010 23:09:39   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: acudesa

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

ja moram napisati da mi je najvazniji "unutrasnji osjecaj" pri upoznavanju, tako i forumasica, tak uzivo ti mozes skontati kakv je ko zaista, bar jauser posted image
sesto culo me nikad nija izdalo....a, o sedmom da na govorimuser posted image user posted image user posted image ...

ZaR ima i to?user posted image user posted image user posted image user posted image

ima-samo se moras dobro ufurati..hahahah....user posted image

ja se ufurala..sve mi je jasnouser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 577
4.10.2010 23:09:51   
acudesa
IZVORNA PORUKA: zinanina

Znam kako izgledaju:
Hanady, veeseela, acudesa( bdw, zar više nisi moderator? ),višnja, teacher, skorpija mislim???, reallove, niobe, felix, koka i po, mirkica, mama alma, maja 78, mamine oči, sara at, mona, remzy,ilhana, apotekarka...možda još neko.

Ne znam kako izgleda klemzi, a baš bih voljela, njen nick kad pročitam osjetim dio njene tuge, iako cijelu njenu priču ne znam. 

nisam...ja se hvalila i hvalila..vi nista...
znas onu: cim se budala hvali-pametan se stidiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..hahhahahaha..
Taman, tebe sam zamisljala sa smedjom kosom,  mrsavog lica....mrsavica, sitna skroz..

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 578
4.10.2010 23:10:51   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: noa

klemzi user posted image user posted image user posted image user posted image pogodila si za moju ''jezicinu'' nekad bi voljela da nije kao macuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam dosta forumasica vidjela na slikama i ne mogu se sad sjetiti kako sam ih zamisljalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
marina dk mi je prelijepa da imam drugaciju sexualnu orjentaciju zaljubila bih se u nju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja nou zamisljam kao jednu mirnu osobu...tihu...user posted image  ...

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 579
4.10.2010 23:11:05   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: klemzi

Eh sad ja da kažem o svojim zamišljanjima i razmišljanjimauser posted image Hanady sam vidjela na slikama i dosta je slična onome kako sam je zamišljala, moram napisati da sam mislila da je starija, obzirom na to koliko znanja i iskustva ima na različitim poljima, kad ono cvjetić.. Mirkicu zamišljam kao jako lijepu, osjećajnu, sa dugom plavom kosom, visoku i vitku.. Koka i po je koka i po, tu se nema šta puno zamišljati, žena nam ne ostavi puno prostorauser posted image user posted image Koko pusa!! dadadu vidim kao veselo, razigrano biće, sa kratkom kosom, naočarima, i britkog jezikauser posted image user posted image Frenkozu i tičerku zamišljam kao rokerice, tamnokose, visoke.. Mona i Jasmin su u mojim mislima ozbiljne, pametne, pokrivene, nježne... Nou, kao i dadaduuser posted image Pisat ću još, ja nikog ne znam uživo, pa mi samo i staje da zamišljamuser posted image Sve ovo je na temelju postova i, manjim dijelom, nickova!

klemezi zena sa puno tuge u ocima meni jako draga forumasica user posted image user posted image user posted image user posted image
a ja plava bila farbam se u tamnije sa crvenim nijansama , visoka nisam niska zenica :) vitka bila i bicu insallah , osjecajna jesam ali to vjesto krijem .

mamine oci negdje vidjeh sliku pokrivena zena cini mi se :) divno bice , sa krupnim crnim ocima , brizljiva mama i dobrai vjerna supruga ,
NOa e to je mali djavolcek :)) vesela , draga mila i ostrog jezika :) kad voli voli akd ne voli ne voli da joj ne znam st a das :))))
Skvo zamisljam naradndjaste kose kao ova lutkica , sa loknicama i krupnim plavim okama , ozbiljna i tiha , a ipak prijatna

< Poruku je uredio Mirkica -- 4.10.2010 23:12:25 >

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 580
4.10.2010 23:12:05   
Anoniman

klemzi user posted image user posted image user posted image user posted image pogodila si za moju ''jezicinu'' nekad bi voljela da nije kao macuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam dosta forumasica vidjela na slikama i ne mogu se sad sjetiti kako sam ih zamisljalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
marina dk mi je prelijepa da imam drugaciju sexualnu orjentaciju zaljubila bih se u nju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma znas me u dusuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 581
4.10.2010 23:12:22   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Mirkica

Eh sad ja da kažem o svojim zamišljanjima i razmišljanjimauser posted image Hanady sam vidjela na slikama i dosta je slična onome kako sam je zamišljala, moram napisati da sam mislila da je starija, obzirom na to koliko znanja i iskustva ima na različitim poljima, kad ono cvjetić.. Mirkicu zamišljam kao jako lijepu, osjećajnu, sa dugom plavom kosom, visoku i vitku.. Koka i po je koka i po, tu se nema šta puno zamišljati, žena nam ne ostavi puno prostorauser posted image user posted image Koko pusa!! dadadu vidim kao veselo, razigrano biće, sa kratkom kosom, naočarima, i britkog jezikauser posted image user posted image Frenkozu i tičerku zamišljam kao rokerice, tamnokose, visoke.. Mona i Jasmin su u mojim mislima ozbiljne, pametne, pokrivene, nježne... Nou, kao i dadaduuser posted image Pisat ću još, ja nikog ne znam uživo, pa mi samo i staje da zamišljamuser posted image Sve ovo je na temelju postova i, manjim dijelom, nickova!

klemezi zena sa puno tuge u ocima meni jako draga forumasica user posted image user posted image user posted image user posted image
a ja plava bila farbam se u tamnije sa crvenim nijansama , visoka nisam niska zenica :) vitka bila i bicu insallah , osjecajna jesam ali to vjesto krijem .

mamine oci negdje vidjeh sliku pokrivena zena cini mi se :) divno bice , sa krupnim crnim ocima , brizljiva mama i dobrai vjerna supruga ,
NOa e to je mali djavolcek :)) vesela , draga mila i ostrog jezika :) kad voli voli akd ne voli ne voli da joj ne znam st a das :))))
Skvo zamisljam naradndjaste kose kao ova lutkica , sa loknicama i krupnim plavim okama , ozbiljna i tiha , a ipak prijatna

Draga moja, ne mogu (iako se trudim zaista) da se prepoznam...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 582
4.10.2010 23:12:27   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: zinanina

Znam kako izgledaju:
Hanady, veeseela, acudesa( bdw, zar više nisi moderator? ),višnja, teacher, skorpija mislim???, reallove, niobe, felix, koka i po, mirkica, mama alma, maja 78, mamine oči, sara at, mona, remzy,ilhana, apotekarka...možda još neko.

Ne znam kako izgleda klemzi, a baš bih voljela, njen nick kad pročitam osjetim dio njene tuge, iako cijelu njenu priču ne znam. 

nisam...ja se hvalila i hvalila..vi nista...
znas onu: cim se budala hvali-pametan se stidiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..hahhahahaha..
Taman, tebe sam zamisljala sa smedjom kosom,  mrsavog lica....mrsavica, sitna skroz..

Do mene je...nisam u toku uopšte.

Nit sam sitna nit' mršava ( sad možda malo jesam), mršavog lica, na moju žalost( najljepša sam kad sam trudna).Kratka kosa ,smeđa.

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 583
4.10.2010 23:13:35   
acudesa

marina dk mi je prelijepa da imam drugaciju sexualnu orjentaciju zaljubila bih se u njuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čuuuuuuuuj!!! E, izvoli-tama je o zamisljanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image sjeti se...
Ja sam tebe zamisljala: ko blesacu, dobro puniju, onako-samo ti je do smijeha i OT-a, nije ti plaho do izgleda i tako..mozes onda misliti...
A, ti-ljepotica (sa crnogorskim naglaskom)user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 584
4.10.2010 23:14:04   
Anoniman
MELLI meci tu sliku s lentomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 585
4.10.2010 23:14:42   
klemzi

user posted image user posted image user posted image Skvo kako sam tebe zaboravila, ti mi imaš najslađi nick, i ti si mi nekako ko djevojčurak, a mirna kao Noa i dadadauser posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 586
4.10.2010 23:15:10   
Mirkica
Skvo znaci promasila sam totalno :))))  hajd neka a bas sam te lijepo zamislila :))))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 587
4.10.2010 23:16:08   
MELLI
 noa ,
ma pusti klemzi to ona malo od godina postala senilnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kakva crna slika sad sa lentomuser posted image user posted image user posted image

klemzi kad te vidim ima da te žžžžžkkkkkkkkkuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio MELLI -- 4.10.2010 23:17:12 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 588
4.10.2010 23:17:22   
acudesa
E, napomenu me Mirkica-skvo, znas kakva si bila u mojim mislima dok te nisam upoznala, a tipkale bismo na rr:
nesto sl. Nicole Kidman, mrsava, vitka, visoka, ali sa originalnom bojom kose-narandzastom

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 589
4.10.2010 23:18:30   
Skvo RR

user posted image user posted image user posted image Skvo kako sam tebe zaboravila, ti mi imaš najslađi nick, i ti si mi nekako ko djevojčurak, a mirna kao Noa i dadadauser posted image user posted image

Hahahaa...bravo...user posted image user posted image user posted image user posted image

Nego meni klemzi.......lijepo mi citati njene postove...osjecam se nekada kao da treba neku zastitu...ne znam otkud mi to...user posted image user posted image
Mirkica...kao da je znamuser posted image ..cesto puta napise nesto sto me podsjeti na jednu meni dragu osobu.
Noa..sta reci...user posted image ..ne sada ozbiljno..izuzetno draga...user posted image

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 590
4.10.2010 23:18:32   
Mirkica

E, napomenu me Mirkica-skvo, znas kakva si bila u mojim mislima dok te nisam upoznala, a tipkale bismo na rr:
nesto sl. Nicole Kidman, mrsava, vitka, visoka, ali sa originalnom bojom kose-narandzastom

eto nisam jedina :))))

BA 13.12.2008

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 591
4.10.2010 23:19:58   
Hanady RR
Noa...
ja ne znam stavrno kako da je zamislim...
nemam ja tako snažan vokabular šta u jednoj perosni sve vidim...
elem ona je sve touser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 592
4.10.2010 23:20:07   
Skvo RR

Pa otkud naranchasta?user posted image user posted image user posted image  
Dobro mrsava, jesam, vitka jesam, visoka i to jesam....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 593
4.10.2010 23:20:14   
Anoniman
acudesa ja sam vazda drzala do sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ti me tako ''traljavu'' zamisljalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pihhhhhhh

(odgovor članu MELLI)
  Neposredna veza do poruke: 594
4.10.2010 23:21:05   
mamine oci
Mirkiceuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 595
4.10.2010 23:22:46   
reallove
a zaboravila sam moju nou....ovako...crna,kratka kosa,lijepe gradje,vesela i pametna osoba....

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 596
4.10.2010 23:23:10   
Anoniman
mene je Skvo jednom nesto napala na pocetku i bila mi mrskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nisam je nikako zamisljalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 597
4.10.2010 23:24:04   
acudesa

Pa otkud naranchasta?user posted image user posted image user posted image  
Dobro mrsava, jesam, vitka jesam, visoka i to jesam....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

pa, eto, moze jedna fulauser posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 598
4.10.2010 23:24:43   
Skvo RR

mene je Skvo jednom nesto napala na pocetku i bila mi mrskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nisam je nikako zamisljalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja........ali jaaaa....ne mogu da vjerujem...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 599
4.10.2010 23:25:17   
acudesa

acudesa ja sam vazda drzala do sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ti me tako ''traljavu'' zamisljalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pihhhhhhh

pa..jbg...sta cu..tako sam te zamisljala..ko velim cim se ovako keleberi-njoj je sve svejednouser posted image user posted image ..

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *