|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a?
5.10.2010 0:03:41   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: noa

ja vala mm nebi dala da se druzi sa icemanom nekakav mi ''zagorio'' pa da ovog mog ne dovede u napastuser posted image

ne slažem se s tobom, ne mislim da je Iceman zagorio a i ne biram društvo mm kao ni on meniuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 626
5.10.2010 0:06:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ja vala mm nebi dala da se druzi sa icemanom nekakav mi ''zagorio'' pa da ovog mog ne dovede u napastuser posted image

ne slažem se s tobom, ne mislim da je Iceman zagorio a i ne biram društvo mm kao ni on meniuser posted image

ovo se ja zezam,taman ja biram svome drustvouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   a moje je pravo da mislim da je ''zagorio'' i da su ga zene povrijedile u zivotuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 627
5.10.2010 0:10:48   
klemzi
IZVORNA PORUKA: mamine oci

ih neprodje slikauser posted image
user posted image
Ja više neću zamišljati..user posted image user posted image Za acudesu sam mislila da je starija, smeđa, ozbiljnauser posted image user posted image   niđe veze, žena mrak..user posted image user posted image mamine oči, pa to je samo po sebi nježno i lijepouser posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 628
5.10.2010 0:12:11   
veeseelaa
ja tako krupne stvari ne bi mogla ocijeniti putem postovauser posted image

"Čuvaj se žurbe, jer ona uvijek dovodi do kajanja: onaj koji žuri govori prije nego što sazna, odgovara prije negoli nešto shvati, odluči prije negoli provjeri, kudi prije nego što se u nešto uvjeri."user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 629
5.10.2010 0:18:20   
Anoniman

"Čuvaj se žurbe, jer ona uvijek dovodi do kajanja: onaj koji žuri govori prije nego što sazna, odgovara prije negoli nešto shvati, odluči prije negoli provjeri, kudi prije nego što se u nešto uvjeri."user posted image

ne smatram da sam bilo sta ruzno rekla o doticnom i tema je kako zamisljamo forumase RR a nisam ja Strasni sud pa da se moja rijec nesto pikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ako mu ovo moje svjedocenje nasteti u zivotu javno cu se spalitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Boze veeseela sto me iznenadiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 630
5.10.2010 0:26:01   
veeseelaa
ma ne, mislah općenito
Ova je tema samo zezanje al eto ne treba nikog da povrijedi, daj da hvalimo jedni druge, to je nekako najbolje user posted image i svi sretniuser posted image user posted image user posted image user posted image
Meni su neke osobe sa RR bile kul dok ih nisam upoznala a neke su mi bile bezveze a kad sam ih upoznala oduševile su me
U biti ne volim dosadne, čangrizave, one koje ne misle svojom glavom i one koje su sklone "podilaženju" sve drugo mi je okuser posted image
Da i ne volim nepravedne i one koje se drže po strani da bi sa svima ostale kao dobre, e te me baš nerviraju
REci šta misliš pa nek hala gori
Vala si u pravu noa mogu i ja nekad s*at user posted image user posted image user posted image user posted image

PS

Iceman je rekao da je drug sa mm al ja ga inače ne poznajem, samo pretpostvaljam da je fin

< Poruku je uredio veeseelaa -- 5.10.2010 0:29:00 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 631
5.10.2010 0:31:41   
Anoniman
ja uvjek kazem sta mislimuser posted image a kad sam bas ljuta kazem i sto mislim i sto ne mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 632
5.10.2010 0:33:40   
frenkoza
ih tesko je sad govoriti o tome kad sam mnoge upoznala, a neke nisam, al sam ih vidjela na slikama....

veselu sam zamisljala bas onakvu kakvu sam je vidjela na slikama... nekako crnka, zanosna, fino oblikovana, nasmijana, a ne znam zasto al imam osjecaj da ti je i glas onako postojan, prodoran i pomalo grub, kao npr. kod irine kapetanovic, ili tako neke rock pjevacice user posted image user posted image user posted image user posted image

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

Neposredna veza do poruke: 633
5.10.2010 0:38:42   
Skvo RR

Veselikus poetikus..

Ja ovo ne kontam.user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 634
5.10.2010 0:49:12   
Anoniman

klemzi user posted image user posted image user posted image user posted image pogodila si za moju ''jezicinu'' nekad bi voljela da nije kao macuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam dosta forumasica vidjela na slikama i ne mogu se sad sjetiti kako sam ih zamisljalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
marina dk mi je prelijepa da imam drugaciju sexualnu orjentaciju zaljubila bih se u njuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Postidi me Noauser posted image user posted image

Ja sam uvijek Mirkiccu zamisljala sa maramom na glavi , a Jasmin ne, mada Je npr Jasmin zivi u Medini i vjerujem da se zene tamo moraju pokriti...
Mona Muhamed za tebe  mislim da si jako pedantna zena, da imas tamnu kosu i oke

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 635
5.10.2010 0:51:45   
veeseelaa

ja uvjek kazem sta mislimuser posted image a kad sam bas ljuta kazem i sto mislim i sto ne mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

frenkoza ženooo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 636
5.10.2010 10:32:02   
acudesa
IZVORNA PORUKA: klemzi

IZVORNA PORUKA: mamine oci

ih neprodje slikauser posted image
user posted image
Ja više neću zamišljati..user posted image user posted image Za acudesu sam mislila da je starija, smeđa, ozbiljnauser posted image user posted image   niđe veze, žena mrak..user posted image user posted image mamine oči, pa to je samo po sebi nježno i lijepouser posted image

haha...hvala, punouser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 637
5.10.2010 11:55:44   
jasmin
Zbilja je zanimljivo kad imas sliku nekoga pred sobom i onda se iznenadis izgledom.Hanady mila,s visinom si tu negdje,to je ono sto ti mogu potvrditi hehe,a za ostalo ces vidjeti akobogda.Obicno se covjek iznenadi kada licnost upozna licem u lice i direktnom komunikacijom.I da,laptop je u spavacoj :),povirim u naletu.
reallove,zar se zbilja doimam starijom?:)Rekla bih mozda i da jesam,ali ne zelim uvrijediti moje drage forumasice koje su malo starije od mene,a u biti su mlade zene.U novembru cu napuniti 24 akobogda.:)Ja i Mony smo tu negdje.Ne zelim da stvorite neku sliku o meni,a da se pravo iznenadite kad se nekad sretnemo akobogda.Ono,imas dojam da je neko pozitivna licnost i shvatis da nije,ili negativna a u osnovi nije.Gledala sam slike dosta forumasica i jednostavno to su te cure s kojima pisem,doduse,mozda vec iz navike i cinjenice da je to slika doticne osobe dobila sam isto i uvjerenje.
Ali bih voljela nekad da vas licno upoznam.user posted image user posted image user posted image
MarinaDK,kao da te znam...:)

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 638
5.10.2010 12:21:33   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: jasmin

Zbilja je zanimljivo kad imas sliku nekoga pred sobom i onda se iznenadis izgledom.Hanady mila,s visinom si tu negdje,to je ono sto ti mogu potvrditi hehe,a za ostalo ces vidjeti akobogda.Obicno se covjek iznenadi kada licnost upozna licem u lice i direktnom komunikacijom.I da,laptop je u spavacoj :),povirim u naletu.
reallove,zar se zbilja doimam starijom?:)Rekla bih mozda i da jesam,ali ne zelim uvrijediti moje drage forumasice koje su malo starije od mene,a u biti su mlade zene.U novembru cu napuniti 24 akobogda.:)Ja i Mony smo tu negdje.Ne zelim da stvorite neku sliku o meni,a da se pravo iznenadite kad se nekad sretnemo akobogda.Ono,imas dojam da je neko pozitivna licnost i shvatis da nije,ili negativna a u osnovi nije.Gledala sam slike dosta forumasica i jednostavno to su te cure s kojima pisem,doduse,mozda vec iz navike i cinjenice da je to slika doticne osobe dobila sam isto i uvjerenje.
Ali bih voljela nekad da vas licno upoznam.user posted image user posted image user posted image

pa gdje je to staro? ja sam sama sebi puter, a imam 26 user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 639
5.10.2010 12:24:21   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: jasmin

pa gdje je to staro? ja sam sama sebi puter, a imam 26 user posted image user posted image

i nista se nece promjeniti i kad budete imale 42 ... i dalje ste sami sebi mladi .... a drugimauser posted image user posted image  koga je briga za druge...
btw pocy kad se vidimo to night? evo stariji brat je burek u svemiru predpostavljam i mladji....pa da to mi izdogovaramo user posted image  pametnije kao i obicno user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 640
5.10.2010 13:09:58   
jasmin
Ma tako je,mladost je u dusi!A Visnja mi je cisti dokaz za to.:)

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 641
5.10.2010 13:25:17   
koka i po
jasmin smatrala sam te dosta starijom jer tvoji postovi odisu nekakvom mudroscu i dugogodisnjim iskustvom.Blago tebi kad si u tako malo godina sve sabrala na jedno mjesto.Ja jos nisam user posted image
mirkica njezna ,predana,zaljubljena u svog muza i u zivot uopste.Dobre duse .eto to je moje vidjenje user posted image
odoh sad opet zamisljati pa se javim user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 642
5.10.2010 13:54:37   
henna ze
ee da ovdje upadne nečiji muuž ..rekao bi pa ove žene sa RR nisu baš dobro zamišljaju jedna drugu...hmm uglavnom ove žene koje čitam i znam kako izlgedaju jer sam vidjela na slikama..ili frizure ili u parovima i tako...i izgledaju onako kako sam ih zamislila..jedino sam tičerku ofulala totalno ali totalno..ja sam mislila da je drugačija..crnka niska..sa naočalama, neka ravna  frizura....a još sam sebi utufila u glavu da je iz kiseljaka nidje veze
jedino buba ne znam kako izlgeda..
vesela totalno onakva kavu sam zamišljala...a koka i po...mi je kao dvije i po koke...
Hannicu poznajem i još jednu forumašicu...obje iprelijepe..Mona baš onakva kakvu sam zamislila..nježna i sitna
a mene hudnicu niko i ne zamišlja i ako me zamisli garant kako lopatom lupam svekija..user posted image user posted image

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 643
5.10.2010 14:00:08   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: henna ze

ee da ovdje upadne nečiji muuž ..rekao bi pa ove žene sa RR nisu baš dobro zamišljaju jedna drugu...hmm uglavnom ove žene koje čitam i znam kako izlgedaju jer sam vidjela na slikama..ili frizure ili u parovima i tako...i izgledaju onako kako sam ih zamislila..jedino sam tičerku ofulala totalno ali totalno..ja sam mislila da je drugačija..crnka niska..sa naočalama, neka ravna  frizura....a još sam sebi utufila u glavu da je iz kiseljaka nidje veze
jedino buba ne znam kako izlgeda..
vesela totalno onakva kavu sam zamišljala...a koka i po...mi je kao dvije i po koke...
Hannicu poznajem i još jednu forumašicu...obje iprelijepe..Mona baš onakva kakvu sam zamislila..nježna i sitna
a mene hudnicu niko i ne zamišlja i ako me zamisli garant kako lopatom lupam svekija..user posted image user posted image

evo ja te zamisljam sa šalom navijca celika user posted image
(žeeeeljoooooooo)user posted image user posted image user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 644
5.10.2010 14:10:03   
henna ze
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
znaš li onu pjesmu cura iz zenice nosi dokoljenice , crne pletenice plave naramenice..južnije od doboja...tralal ona mi je najbolja....e ni blizu...( sem ovog dijela da sam najbolja)..
a ti višnja...vjerovala ili ne kad god vidim tebe..sjetim se pite od višanja...što li...valjda što je tooooliko volim..

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

Neposredna veza do poruke: 645
5.10.2010 14:44:59   
veeseelaa

ee da ovdje upadne nečiji muuž ..rekao bi pa ove žene sa RR nisu baš dobro zamišljaju jedna drugu...hmm

pa i meni je to malo čudno user posted image user posted image user posted image  mislim zamišljati raju sa neta user posted image user posted image  ajd da neko nekog direkt pita kako misliš da izgleda ta i ta forumašica al baš da sjednem i da dumam šega user posted image user posted image user posted image
Ja nisam razmišljala nešto o fizičkom izgledu forumašica al na osobine sam skrenula pozornost
Sjećam se samo kad sam vidjela Ilhanu da sam se prijatno iznenadila jer na mene je ostavila drugačiji utisak putem neta a drugačija je uživo
Mislim Ilhana je jedno dobroćudno, veselo i nasmijalno stvorenje bez imalo iskvarenosti
Mamine oči kad sam upoznala nisam promijenila neko mišljenje o njoj, mislim skontala sam je i putem neta, dobrica, tiha, mirna, sa svima ok, drži se po strani od "problema" itd takva je i na netu a takva je uživo
Niobe mi je ista i na netu i uživo, raja gradska, zezator, borbena ma laf od žene
Za Tičerku sam mislila da je ratoborna, otresita i sl a kad sam je upoznala skontah da je jako miroljubiva ženica
Dida mi je mudrica i na netu i uživo, mislim zna šta hoće al i šta neće, ako baš konflikt naleti na nju brani se al ga u biti izbjegava
A hanabananu neznam lično i baš mi je žao, jer mislim da je divna, lijepa i pametna žena koja čvrsto stoji na zemlji, otresita itd
Za neki sam mislila da je laf, raja itd što mi je samo potvrdila nakon upoznavanja
Remzy mi je super, odmjerena, nasmijana kako na netu tako i uživo
Hanady mi je prije nego je bila moderator bila malo veći zezator na netu sad mi je malo ozbiljna, nekako promjenjiva pa ostavim dešifriranje za neke druge dane
Višnja mi je prije nekad djelovala mudro, staloženo i uživo i nakon upoznavanja a sad mi se doima ipak krhkom ženom, mada je vrlo često i sada mudra al  ne baš tako staložena user posted image , eh kad se ona raspuca user posted image  al prije je to bilo u rijetke petke
Mirkicu neznam lično, putem neta mi djeluje pravedno sa smislom za humor, voljela bi je upoznati
Mama Alma i Amela su mi krhke i nježne žene, Amela osobito
Buba optimistična, ponekad sjetna, radišna i iskrena
Za Jasmin i Monu Mohamed mislim da su lijepe, pametne, mudre, staložene
Mila81 mi je tiha na netu al bučna uživo, nasmijana, drugar pravi

itd ima toga još u biti ne zamišljam vas, samo vas tako doživljavam user posted image
U biti za svaku od vas imam razumijevanja, za vaše stavove, gledanja na život itd
Svaku od nas je život naučio ponešto, nekog malo više nekog manje, lijepo je razmjeniti iskustvauser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 646
5.10.2010 14:47:51   
malena27 RR

ja te znam user posted image user posted image user posted image ne moram te zamisljati user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 647
5.10.2010 14:48:20   
koka i po
a jauser posted image .????..hajd sad te vidim user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 648
5.10.2010 14:48:21   
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
evo ja te zamisljam sa šalom navijca celika user posted image
(žeeeeljoooooooo)user posted image user posted image user posted image

ti bas navalila da zamisljas Robijase user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 649
5.10.2010 14:54:48   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: koka i po

a jauser posted image .????..hajd sad te vidim user posted image user posted image user posted image

a ti si novi član, vidim da si jako brzo prihvaćena od strane forumašica što mi je izuzetno drago al skontaću ja još u čemu je fol user posted image user posted image user posted image  sasvim si mi ok, prijatna i druželjubiva, držiš se par tema, ne barkaš svugdje user posted image  pametno user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *