MELLI
|
IZVORNA PORUKA: MELLI IZVORNA PORUKA: MELLI hajd da malo podignemo temu Ja se evo već dugo kanim da napišem štošta na ovu temu,ali nikako da nađem vremena. Prije svega neka mi oproste sve mame koje "zamišljam" Dok nisam postala prijatelj sa nekima od vas na fb,nisam ni znala u kakvoj zabludi živim Kako sam ja imala pogrešne predstave o vašem izgledu,(ne mislim pri tome ništa negativno,ni o kome) Ovako, Evo Elma B mi je bila plavuša,blago kovrdžave kose,niska i nosila je naočale (niđe veze) Mama Alma - visoka,krupna žena,smećkasto-crvena,malo kraći paž (niđe veze) Nunichi - smeđa,srednje duga kosa (niđe veze) Andji -izrazito crna,mršava,srednje duga,ravna kosa(niđe veze) Lulu-pokrivena (niđe veze) Mynxlee - pokrupna,visoka,duga smeđa kosa(niđe veze) dina RR- e tu sam vala najviše ofulala,ona mi je bila,niska,duga tanka, plava kosa,naočale(malo onako hakerski izgled-Valjda što gdje god zapnemo,Dina uskoči,pa ja nju u hakere odmah strpala )joj a žena lijepa ko slika Joj ima vas još,ali ne mogu se sad sjetiti nickova.Ma i bolje je kako vidim,ni jednu nisam ni blizu potrefila Eto nemojte mi zamjeriti.Hvala bogu pa vidjeh slike nekih od vas, pa mi spade ovaj mrak sa očiju Ljubim vas sve evo ja sam nekada davno napisala kako zamišljam neke od forumašica i vidite (bar vi koje poznajete ove forumašice) koliko sam se isfulala sad imam traume od zamišljanja ti si mi acudesa isto bila niđe veze,imala si dugu, tamno smeđu kosu,rane 40-te,ozbiljnog lica,ali opet nekako pitoma.Sportski tip,ono patikice,ravne cipele... Vidjela sam i tvoju sliku i stvarno prestajem da zamišljam više ikog. Imam traume
|