|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a?
4.10.2010 23:25:31   
Honey3
citav dan vas pratim, pa evo da vas i ja malo zamislimuser posted image neke znam sa slika neke sa bb a evo koje neznam da sta velim:
mamine oci tako fina i vesela zenica,dobronamjerna,srednjeg rasta,malo punacka i tamne kose i ocijuuser posted image vesela bas vesela,opasna skroz ali popravlja atmosferu gdje se pojaviuser posted image klemzi mirna,draga zena isto mislim da je tamnauser posted image zinanina visoka,vitka,kratke kose,otvorena i druzeljubivauser posted image Koka i po eto je bas tako i zamisljam prava kokauser posted image Pahuljica kovrdjave plave kose,niska,njezna eto ko pahuljauser posted image ticerka smedja,smedje oci stroga ali pravedna,frendicauser posted image Skvo vidjela je na bb ma prava damauser posted image Hanady isto na bb ma legenda zena,vesela,ahbabica pravauser posted image acudesa(bb)misteriozna,lijepa,draga...user posted image reallove mirna,brizna,lijepa pravo to sam vidjelauser posted image Bambica ma drug i po,stvarno jedna super,super osoba,nju nekako najbolje poznajem,nismo se upoznale ali mi je plaho srcu priraslauser posted image Ma sve ste mi pravo drage, idem jos da vas zamisljamuser posted image da vidim koga sam preskocilauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 601
4.10.2010 23:26:57   
acudesa
...i odvajaj, i odvajaj...
kako ste samo..pa ne opisujem ja vas dzeba...et...nemogu da istrpim opis..pa moram...
Hoce li iko mene zamisliti..od prije slike...user posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 602
4.10.2010 23:28:08   
reallove
zahauser posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 603
4.10.2010 23:28:13   
acudesa
IZVORNA PORUKA: zaha

acudesa(bb)

hahhhahahahhahaha
hahahahhhahahahhahahah
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 604
4.10.2010 23:28:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: reallove

a zaboravila sam moju nou....ovako...crna,kratka kosa,lijepe gradje,vesela i pametna osoba....

dugo sam imala kratku kosu i jedan izlet u crnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bila sam ko Mordana iz Hugeuser posted image user posted image user posted image user posted image
kad sam vidjela acudesinu sliku samo sam kontala odkud je znamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni dan danas mi nije jasno zasto mi je tako poznatauser posted image
a moja Hanady je moja dusauser posted image
reallove stalno nostalgicna i prelijepauser posted image

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 605
4.10.2010 23:28:44   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: acudesa

kako ste samo..pa ne opisujem ja vas dzeba...et...nemogu da istrpim opis..pa moram...
Hoce li iko mene zamisliti..od prije slike...user posted image user posted image user posted image

pisah u prvom postu ovdje da sma te zamislila kao mrkusicu valjda na osnovu onog tvog avatara kakvom sam te zamislila takvu sam te i vidjela :))) na slici

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 606
4.10.2010 23:29:58   
mamine oci
[link=http://album.ringeraja.ba/index.php?page=image&ID=12988#imageShow][/link]

ja i acudesa prosle godine samo sto je sad acudesa jos skrtila kosu

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 607
4.10.2010 23:32:24   
Honey3
IZVORNA PORUKA: mamine oci

[link=http://album.ringeraja.ba/index.php?page=image&ID=12988#imageShow][/link]

ja i acudesa prosle godine samo sto je sad acudesa jos skrtila kosu
ja nemogu vidjeti slikuuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 608
4.10.2010 23:32:47   
acudesa
IZVORNA PORUKA: Mirkica

pisah u prvom postu ovdje da sma te zamislila kao mrkusicu valjda na osnovu onog tvog avatara kakvom sam te zamislila takvu sam te i vidjela :))) na slici

user posted image user posted image
znaci, prelijepouser posted image user posted image user posted image ..
ljubim...
ehh..tebe cu sa ceifom da zamislim:
okruglasto lice, tamnoputa, tamno smedja kosa, oci smedje...kosa-duga, srednjeg rasta i debljine..
PS-ljudi ne zamjerite ako nekog po ko zna koji put opisem, valja naizmisljati toliko, pa mi se sve pobrkauser posted image user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 609
4.10.2010 23:32:51   
mamine oci
ih neprodje slikauser posted image
user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

Neposredna veza do poruke: 610
4.10.2010 23:35:24   
MELLI
IZVORNA PORUKA: MELLI

IZVORNA PORUKA: MELLI

hajd da malo podignemo temuuser posted image
Ja se evo već dugo kanim da napišem štošta na ovu temu,ali nikako da nađem vremena.
Prije svega neka mi oproste sve mame koje "zamišljam"user posted image user posted image user posted image user posted image
Dok nisam postala prijatelj sa nekima od vas na fb,nisam ni znala u kakvoj zabludi živimuser posted image user posted image user posted image user posted image
Kako sam ja imala pogrešne predstave o vašem izgledu,(ne mislim pri tome ništa negativno,ni o kome)user posted image user posted image user posted image
Ovako,
Evo Elma B mi je bila plavuša,blago kovrdžave kose,niska i nosila je naočaleuser posted image user posted image user posted image user posted image (niđe veze)
Mama Alma  -  visoka,krupna žena,smećkasto-crvena,malo kraći pažuser posted image (niđe veze)user posted image user posted image user posted image
Nunichi  -  smeđa,srednje duga kosa (niđe veze)
Andji -izrazito crna,mršava,srednje duga,ravna kosa(niđe veze)user posted image user posted image user posted image

Lulu-pokrivena (niđe veze)
Mynxlee - pokrupna,visoka,duga smeđa kosa(niđe veze)user posted image user posted image user posted image
dina RR-  e tu sam vala najviše ofulala,ona mi je bila,niska,duga tanka, plava kosa,naočale(malo onako hakerski izgled-Valjda što gdje god zapnemo,Dina uskoči,pa ja nju u hakere odmah strpalauser posted image user posted image user posted image )joj a žena lijepa ko slikauser posted image

Joj ima vas još,ali ne mogu se sad sjetiti nickova.Ma i bolje je kako vidim,ni jednu nisam ni blizu potrefilauser posted image user posted image user posted image user posted image
Eto nemojte mi zamjeriti.Hvala bogu pa vidjeh slike nekih od vas, pa mi spade ovaj mrak sa očijuuser posted image user posted image user posted image
Ljubim vas sveuser posted image

evo ja sam nekada davno napisala kako zamišljam neke od forumašica  i vidite (bar vi koje poznajete ove forumašice) koliko sam se isfulalauser posted image user posted image
sad imam traume od zamišljanjauser posted image user posted image user posted image
ti si mi acudesa isto bila niđe veze,imala si dugu, tamno smeđu kosu,rane 40-te,ozbiljnog lica,ali opet nekako pitoma.Sportski tip,ono patikice,ravne cipele...
Vidjela sam i tvoju sliku i stvarno prestajem da zamišljam više ikog.
Imam traumeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MELLI)
Neposredna veza do poruke: 611
4.10.2010 23:36:24   
acudesa
IZVORNA PORUKA: noa

dugokad sam vidjela acudesinu sliku samo sam kontala odkud je znamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni dan danas mi nije jasno zasto mi je tako poznatauser posted image

kupujemo stapice na istom mjestuuser posted image user posted image user posted image ..u Stocuuser posted image user posted image
ti si se ufurala da me znas i gotovo...
A, Handy...boze kako sam kontala kad se upoznam sa njom-valja znati o svemu pomalo i naoruzati se informacijamauser posted image , ali ljudi, ta zena tako "legne" na srce na prvi pogled...bila sam tako opustena sa njom, kao da se znamo 100 godina..

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 612
4.10.2010 23:37:07   
Honey3

user posted image
mamine oci ti si visoka i vitka koliko vidim a prelijepa user posted image

Neposredna veza do poruke: 613
4.10.2010 23:37:51   
acudesa
...stapic..bjezim sa teme...user posted image user posted image ..

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 614
4.10.2010 23:38:05   
reallove

user posted image
vi ste meni super..Acudesa jos ljepsa nego kako sam ja zamisljala...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 615
4.10.2010 23:38:54   
Anoniman

nidje vezeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neka te..

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 616
4.10.2010 23:39:28   
mamine oci
zaha hvalauser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 617
4.10.2010 23:41:54   
Apotekarka
Ja moram priznati da sam Myu 81 drugacije zamisljala,kao neku plavusu s kovrcama,s kosom do ramena,rokericu,u jeansu na motoru sa svojim muzicemuser posted image
a felix je takva kakva jest njezna,mila,osjetljiva
noa vrazicak nema sta,bez dleke na jeziku,sitna,zgodna,vrckava...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 618
4.10.2010 23:44:13   
veeseelaa

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

hvala svim ženicama koje me opisaše kako opisaše, hvala puno

user posted image gdje si ti zeno cjeli dan baz tebe ni jedna tema nije ista

tu sam draga, malo zauzeta al naletimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 619
4.10.2010 23:46:45   
acudesa

nidje vezeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neka te..

hajd pripalimo zajedno, da zapalimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 620
4.10.2010 23:49:27   
Anoniman

hajd pripalimo zajedno, da zapalimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

zapalilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i gledam se u ogledalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako me zenice nahvalise tacno cu se umislitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
apotekarka me sad zamislja kad joj se muz vratio iz herc. a dok je bio ovamo bila sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 621
4.10.2010 23:52:08   
Apotekarka
apotekarka me sad zamislja kad joj se muz vratio iz herc. a dok je bio ovamo bila sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ma cudo sad si mi daleko tad te nisam smjela zamisliti

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 622
4.10.2010 23:54:14   
veeseelaa

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Cisto sumnjam da je forumas iceman..novinar....user posted image

Ja bi ga smjestila u mladju populaciju clanova ringeraje..

nema nam veeselice da cujemo i njeno misljenjeuser posted image

Iceman je drug mm, a svi drugovi mm su dobri, fini i lijepiuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 623
5.10.2010 0:01:36   
Anoniman
ja vala mm nebi dala da se druzi sa icemanom nekakav mi ''zagorio'' pa da ovog mog ne dovede u napastuser posted image

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 624
5.10.2010 0:02:44   
Hanady RR

ja vala mm nebi dala da se druzi sa icemanom nekakav mi ''zagorio'' pa da ovog mog ne dovede u napastuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joj svašta tebi na um pada ženo

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *