Mirkica
|
IZVORNA PORUKA: klemzi Eh sad ja da kažem o svojim zamišljanjima i razmišljanjima Hanady sam vidjela na slikama i dosta je slična onome kako sam je zamišljala, moram napisati da sam mislila da je starija, obzirom na to koliko znanja i iskustva ima na različitim poljima, kad ono cvjetić.. Mirkicu zamišljam kao jako lijepu, osjećajnu, sa dugom plavom kosom, visoku i vitku.. Koka i po je koka i po, tu se nema šta puno zamišljati, žena nam ne ostavi puno prostora Koko pusa!! dadadu vidim kao veselo, razigrano biće, sa kratkom kosom, naočarima, i britkog jezika Frenkozu i tičerku zamišljam kao rokerice, tamnokose, visoke.. Mona i Jasmin su u mojim mislima ozbiljne, pametne, pokrivene, nježne... Nou, kao i dadadu Pisat ću još, ja nikog ne znam uživo, pa mi samo i staje da zamišljam Sve ovo je na temelju postova i, manjim dijelom, nickova! klemezi zena sa puno tuge u ocima meni jako draga forumasica a ja plava bila farbam se u tamnije sa crvenim nijansama , visoka nisam niska zenica :) vitka bila i bicu insallah , osjecajna jesam ali to vjesto krijem . mamine oci negdje vidjeh sliku pokrivena zena cini mi se :) divno bice , sa krupnim crnim ocima , brizljiva mama i dobrai vjerna supruga , NOa e to je mali djavolcek :)) vesela , draga mila i ostrog jezika :) kad voli voli akd ne voli ne voli da joj ne znam st a das :)))) Skvo zamisljam naradndjaste kose kao ova lutkica , sa loknicama i krupnim plavim okama , ozbiljna i tiha , a ipak prijatna
< Poruku je uredio Mirkica -- 4.10.2010 23:12:25 >