|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a?
4.10.2010 15:47:42   
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: Nedi

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

IZVORNA PORUKA: ziki

Ja mislim da je Iceman ustavri novinarka, to isto mislim i za dosta anonimnih pa im mi dođemo ko anketno tijelo i izvor za pričeuser posted image

Hahaha, pa niste ni svjesni, koliko ovdje imate novinara, profesora, inspektora, sudija, samo Vi pišite svašta.

Hahaha, veoma interesantan odgovor,

Jeste li primjetili koliko naših tekstova i tema bude u dnevnoj štampi? Svaki dan čitam Avaz, Oslobođenje...od korice do korice i često pronađem tetsk sa foruma ili temu koja je aktuelna na forumu dan ranije.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 526
4.10.2010 15:51:45   
Nedi
IZVORNA PORUKA: teacher75

ko ne zna kako ja izgledam, imaju neke slike na temi: nosiljke za djecu, strana 44 i posljednja stranauser posted image

Sad kažeš kad sam se provalila skroz naskrozuser posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 527
4.10.2010 15:55:52   
Skvo RR
Cisto sumnjam da je forumas iceman..novinar....user posted image

Ja bi ga smjestila u mladju populaciju clanova ringeraje..

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 528
4.10.2010 15:59:14   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Cisto sumnjam da je forumas iceman..novinar....user posted image

Ja bi ga smjestila u mladju populaciju clanova ringeraje..

nema nam veeselice da cujemo i njeno misljenjeuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 529
4.10.2010 16:00:11   
Apotekarka

Objave: 986
Član od: 10.9.2009
Mjesto: Denmark
Status: prisutan IZVORNA PORUKA: melly__

MarinaDk hajd sve kontam,ali nikako mi nije jasno ovo za Mirkicu
Otkud marama na glavi,jesi li mislila da je starija ili ????''

Ma jok nnisam je zamisljala starijom ali mozda sam je vidjela da komentarise na temi zena sa hidzabom ....
Apotekarku vazda u bijelom mantilu zamisljam hahahha, valjda zato sto je Apotekarka... [/quote
Moja Marina vazda u bijelom mantilu mozes misliti i kod kuce poslije tusiranja ogrnem ga da muz zamislja kakvu tetu doktorku kao u nasoj maloj kliniciuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 530
4.10.2010 16:56:43   
Anoniman
Jedva vas upratih ko, sta, gdje...user posted image user posted image user posted image user posted image
E ovako.
Mamine oci sam zamisljala upravo tih godina koliko zaista i ima, ali mnogo deblju. Nisam je vidjela kao tamnoputu.
Mamu Almu sam zamisljala malo starijom(valjda sto je nekako uvijek ozbiljna s komentarima i vijestima). Smedju i ogrooooomnu(jer toliko jadi na svoje kilograme). A tamo zena s malo viska kila, ten kao u lutke i oci kao okean...
Reallove sam upravo tako nekako i zamisljala. Plavu, vedru s krupnim plavim ocima...jer po mojoj logici ako Jordanac ozeni Bosanku onda definitivno mora biti plavusauser posted image
Acudesu nisam zamisljala kao crnku, vec smedju s otkacenom frizurom i da je negdje moja generacija.
Frenkozu sam vijek zamisljala da je obucena u nekom orijentalom fazonu...s maramama...Valjda zbog fakultetauser posted image
Skvo mi je na prvu ustogljena damica, al'' poslije raja i jako pouzdan prijatelj(valjda se nekad i upoznamo).
Hanady sam zamisljala kao pravu tetu...s naocalama, malo deblju, koja nosi uvijek odijela...smedje kose.
MarinaDK mi je crnka. Stil odijevanja je sportska klasika. Ili je kratko osisana ili joj je kosadpokupljena u rep.
Koka i po mi je oduvijek bila plavusa u farmerkama sa extra linijom, strkama. Naocale mi se tu ne uklapaju...strastveni pusac. I ima onaj zamisljeni pogled kad ne izvodi neke vragolije.
Visnja mi je bila u ranim trideset_im, malo ufurana(sto sam se, nasrecu, razocarala), zgodna zena...Plava.
Ticer mi je bila uvijek smedje kose, ravne....sa ponekim crvenim pramencicem. Nosi naocale...Ima duge i njegovane ruke, prste...

Ima toga jos...al'' sad nemavremena.

< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 4.10.2010 17:00:36 >

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 531
4.10.2010 17:35:00   
Anoniman
Bravo pahuljice, mene se rijetko kad vidi u suknji, imam dugu kosu, crnka sad malo i prosijeda, ne farbam se jer dojim, a sportski tip oblacenja svakako...Da napomenem presla sam tridesetu sad ce 2 god user posted image user posted image  u pameti sam stala negdje u sesnaestoj god....

Reallove tebe sam zamisljala kao plavojku, veoma njeznu osobu, tihu....Stvarno nikad te nisam primjetila u nekim raspravama, jer ja sam cesto u njimauser posted image user posted image user posted image
Ticerka tebe kao veoma strogu stalno nas ispravljas u pravopisuuser posted image user posted image  i sa ocajlama ko sto Raso iz Djekne rece....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 532
4.10.2010 17:48:36   
amela2208
hej hej evo i mene malo da vas opisem....
da pocnemo od sefa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vishnja mislila sam da je mladja i da  je plavkauser posted image a kao osoba mislim da je jako korektna i da nema sa njom cile mileuser posted image user posted image user posted image zato je i nas shef.
MarinaDk: Sasvim drugacije izgleda nego sto sam je zamisljala, mislila sam da je starija. Dok slika pokazuje drugacije i mnogo izgleda ljepse nego sto sam je zamisljalauser posted image user posted image user posted image user posted image
felix: jooooooooj ti si meni tako nekako mila...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zamisljala sam te bas kako i izgledas, mlada lijepa i da imas neku njeznu facu kao i sto izgledas. user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe kamo srece da su sve poput tebe na RR. Velika pusa za tebe i anelka od nas dvije
koka i po: vec sam sve rekla o njojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lejla Ka: i nju sam zamisljala drugacije, i mislila sam da ima dugu kosu user posted image user posted image user posted image user posted image Ona mi je super kao osoba i  pokusava svakom da pomogne i izadje u susret.user posted image user posted image user posted image
vesela mi je ista kao i sto sam je zamisljala-veselauser posted image user posted image user posted image
reallove: i za nju sam misliila da je starija nego sto je a ona je ustvari pravi djevojcurak bar tako izgledauser posted image user posted image
Malena27RR: ona mi izgleda jako fina, kulturna i obrazovna. Ne mogu pisati o izgledu jer nisam imala neki "razgovor "sa njom ali sam citala sta ona pise user posted image Malena pozdravi mi Ekrema user posted image
Mama alma: i ona mi zrachi i izgleda da je puna pozitivne energije... İ jos ovo avatar ti je presladakuser posted image
Hanady.... nemam komentara nju nisam zamisljala ali sam procitala da nosi 38 broj user posted image user posted image user posted image i o tome bi rekla da je bombasticna za razliku od nas vecine debelihuser posted image user posted image user posted image
Ziki i mamine oci su moje zemljakinje tako da su sigurno dobre i sigurna sam da dobro izgledajuuser posted image user posted image user posted image user posted image
bambi: to je moja ljubicica i jako jako mi je fina, fino i izgleda bas kako sam je zamisljala
apotekatka: kao i sve apotekarke u bijelom mantilu....user posted image user posted image user posted image
imala je i moja imenjakinja AmelaRR i ona mi je jeko fina i bas izgleda kako samje zamisljala kao i vecina Amelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i vecinu ostalih koje nisam pomenula njih nisam zamisljala pa kad se to desi javnemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 533
4.10.2010 17:50:45   
taurus
ovo je izgleda trema danauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  cure sve ste mi slatke a ne mogu reći da sam vas zamišljala jer maštanje mi nije jača stranauser posted image user posted image user posted image
a one koje nick ili avatar povezuju sa izgledom garant mene zamišljaju kao rogatu ženu sa ružom u ruciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 534
4.10.2010 17:52:37   
Hanady RR
E vala Amelauser posted image user posted image user posted image
čuj molim te ljuta na mene radi broja 38...
a kad sam ja kukala da nosim broj 46 tebe nije bilo ovdjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
tako ćeš ti iduće godine da se hvališ kako si smršala...samo se nadam da će tvoj razlog biti manje tešak od kamenčića u organu bitnom za najest seuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 535
4.10.2010 17:52:54   
sara.at
Felix draga zeno gdje me nadje Sa velikim sikamauser posted image user posted image nemam na Ni s od toguser posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 536
4.10.2010 17:53:19   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: taurus

user posted image user posted image user posted image  cure sve ste mi slatke a ne mogu reći da sam vas zamišljala jer maštanje mi nije jača stranauser posted image user posted image user posted image
a one koje nick ili avatar povezuju sa izgledom garant mene zamišljaju kao rogatu ženu sa ružom u ruciuser posted image user posted image user posted image

ja kako sam te zamišljala takvu sam te i upoznalauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 537
4.10.2010 17:58:43   
amela2208
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

E vala Amelauser posted image user posted image user posted image
čuj molim te ljuta na mene radi broja 38...
a kad sam ja kukala da nosim broj 46 tebe nije bilo ovdjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
tako ćeš ti iduće godine da se hvališ kako si smršala...samo se nadam da će tvoj razlog biti manje tešak od kamenčića u organu bitnom za najest seuser posted image user posted image user posted image user posted image

hihihiii samo sam se salila naravno za 38br drugo mi nije padalo na pamet u vezi tebeuser posted image user posted image user posted image Ja ti zelim ve najbolje i sto prije da mi ozdravis. Tu sam ja 42-40 stici cu te ja user posted image user posted image user posted image user posted image A nisam ljuta vec ljubomorna hahahuser posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 538
4.10.2010 18:04:13   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

user posted image

Pozdravi od mene!

Lejla ka ovako te nisam uopste zamlisljala , skorz drzgacija si mi bila :))) crna duga kosa i  extremno njeznog i blagog lica .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 539
4.10.2010 18:06:27   
taurus
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: taurus

ja kako sam te zamišljala takvu sam te i upoznalauser posted image

user posted image user posted image user posted image mada nisam bila u najboljem izdanju ali važno je da nisam imala rogoveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 540
4.10.2010 18:08:17   
Mirkica
jasmin i taurus zamisljam da us pokrivene  , svjetlog lica i kose ,
acudesu samu zamisljala kakva i jeste mrkusica
Handy skorz drugacije  starijom ozbiljnijom , strogog lica sta ja znam nekako drugacije
veselu kao bombu sto i jeste ;)))
reallove njeznom plavusicmo kakva i jeste

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 541
4.10.2010 18:10:28   
Mirkica
pahuljica kao pahuljica :))))) mada me ipak pozitivno iznenadila :))))

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 542
4.10.2010 18:30:18   
koka i po
jos se zamisljate user posted image ..
Visnja mi je uvijek bila olicenje ozbiljnosti i zrelosti,nekako sam je zamisljala bas onakvu kakva jeste user posted image user posted image steta sto je pojedini ljudi pogresno shvataju user posted image
maja..ona je moja dobricauser posted image ..uvijek negdje gleda iz prikrajka i ne namece se puno(za razliku od meneuser posted image )dobrodusna,dobronamjerna i veoma emotivna osoba user posted image
acudesa..ona je u nekim stvarima moja replika .....mali seretski osmjeh prisutan svugdje...i nekako moja srodna dusa.brine o osjecajima drugih ljudi i veoma empaticna ..ljuuuuuuuuuuuubav moja user posted image
hany poetska dusa.....malo sjetna kad je na to podsjete,vrijedna i marljiva zena,prava majka i supruga.i pati od nesanice user posted image
bambika moja legenda,pravi drug,dusa od zene...steta sto nismo blize jedna drugoj....
eh....bi to kratko zamisljanje user posted image
akcenat dadoh na ono sto je meni bitno a ne na fizicki izgled..
eh sad odoh dalje zamisljati pa kad zamislim nastavim spisak user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 543
4.10.2010 19:26:30   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Mirkica

Handy skorz drugacije  starijom ozbiljnijom , strogog lica sta ja znam nekako drugacije

Pokrivena sam Miki,od glave do pete hehehehe,al nisam svijetle kose :).Onda bi se ti plaho iznenadila da me sretnes,a insaallah nadam se da cemo se zaista i sresti.Ti si mi Miki bas onakva kako te kroz postove dozivljavam,njezna,ali dostojanstvena,lijepa i otmjena,ma dusa...
Ne znam zasto,ali vecina cura koju sam vidjela na slikama postavljenim na rr odgovaraju onome kako ih dozivljavam kroz pisanje.Jedino,moram priznati da sam Lejlu Ka zamisljala starijom,duge tamne kose...a ono curetak :).

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 544
4.10.2010 19:54:43   
taurus
IZVORNA PORUKA: Mirkica

user posted image user posted image user posted image user posted image  
nisam ništa od navedenog
ali u svakom slučaju lijepo me zamišljaš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 545
4.10.2010 20:03:19   
amela2208
nek price de djte slike n vidjelouser posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 546
4.10.2010 20:11:10   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: amela2208

haj ti prvauser posted image i hvala na komplimentima za moj opisuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 547
4.10.2010 20:12:47   
mamine oci
da otvorimo temu ovako izgledaju forumasice RRuser posted image user posted image user posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 548
4.10.2010 20:32:33   
amela2208
IZVORNA PORUKA: mamine oci
IZVORNA PORUKA: amela2208

haj ti prvauser posted image i hvala na komplimentima za moj opisuser posted image

ima mojih slika svudje tako da ste me mogle vidjet x puta  a sto se tice opisa znas ti koga imaşuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 549
4.10.2010 21:21:58   
Anoniman
Mirkicu dozivljavam kao zenu slobodnog duha, romanticnu i jaaako pametnu.
Lejla Ka je po mome imala na paz frizuru, smedju kosu. Nije bia sportski tip, vec vise zena u nekim suknjicama do koljena, dzempercici uski na kopcanje..ono romantican tip zene. I izrazito bijel ten.
Saru sam zamislala da je kao barbie girl. Ali izgleda mi mnogo toplije i ljepse.

(odgovor članu amela2208)
  Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *