emma.L
|
Draga Felix, nek' je on nama ozdravio. A to za more, ideš ti i sljedeće godine i bit će puno drugačije, vidjet ćeš. To za hranjenje noću, samo potpisujem što su ti već rekli, da sebi olakšaš, bilo na moru ili kući. I to povela seku da oko dječaka - kako Tajra reče, super, neka i seke, ali i tata može malo pogurati - pa svatko po jednu noć naizmjence i nitko ne padne od umora. Jojoj, jest ti prisjelo, ali kad se ustali na nogama do sljedeće godine, bit će ti super. Mi smo Emu i njenu prijateljicu naoružali miškicama i pustili u vodu neki dan, i u miru mame i tate popili popodnevnu kavu. Gledamo ih s plaže, one uživaju, mi uživamo - eto, to te čeka dogodine. Proći će i frka. Ella, moja mala rodica je imala nogice bukvalno na O, bilo je čudno za pogledati zaista. Do 5. godine prave kao svijeća i sad su joj divne i duge - kako, ne pitaj me, ali znam da se njeni roditelji nisu baš uzrujavali oko toga. mojbebac, sretno vam, lijepo se odmorite . Mi smo poprilično samostalni sa jelom, pranjem ruku, pijemo iz normalne čaše, jedino joj ostavljam flašicu s mlijekom sad prije vrtića, da budem sigurna da to ujutro popije, jer iz čaše ne bi mogla fino proćeifiti jutarnji kakao . Pelene stoje, da se mami olakša prelazni period (grozna sam, znam, idem linijom manjeg otpora, ali eto). Ema super sluša sve osim mene . I nane, ali to ne ubrajam, jer je nana ni ne pokušava usmjeritit. Dogovorimo se ponekad i bude super, ali neku večer je bilo i ležanja na cesti, sjedenja na trotoaru, pokušaja da skine sandale i hoda bosa... Što je najgore, kod mene to ne prolazi i uvijek se vratimo kući i održim joj predavanje i stavim je na ignore jedno vrijeme. Ali samo meni uvijek i pokušava te novotarije uvesti - e neće moći, draga! Inače je super, kaže i ova teta što je uvečer čuva. Noćas smo imali jedno gadno plakanje, ali sam prepustila tati da to sredi. Jutros se budi super raspoložena, kao da ništa nije bilo. I svima najavljuje da ide u vrtić. Vidjet ćemo hoće li taj entuzijazam potrajati i kad zaista krene. Eto, imate pusu od nas!