|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
20.8.2010 17:11:28   
pocahontas
i nama minja obara teoriju da bebe od 9,5 kg izgledaju tanano user posted image user posted image i time nas tješi user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 551
20.8.2010 17:23:42   
faris06
Samo da se tuspasimo. I Hena je od prije 2 dana u ovoj kategoriji, pa cemo vise da virimo , a manje da tipkamo jer mama pocela da radi pa ima strasno malo vremena. Pusa svim velikim i malim bebarama.

Dva mala Indijanca

Neposredna veza do poruke: 552
20.8.2010 18:34:37   
Mya_81 RR
Dobrodošlica Faris i njenoj curici user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu faris06)
Neposredna veza do poruke: 553
20.8.2010 18:56:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: Mya_81

IZVORNA PORUKA: Hannica

Felix priznaj da si ga razmazila.user posted image   user posted image   Hajde,hajde...
Btw Gledala sam ti maloprije slike na fb.Plaho si mi zgodna.user posted image
Bar mislim da si to ti.user posted image

Jest, jest...to je ta što se šepuri po plaži bez stomaka i celulita user posted image user posted image

Boga mi covjek bi prije pomislio da joj je seka rodila Anela nego ona.
Bravo mlada user posted image user posted image
ooo,da to sam jauser posted image user posted image a bome da vam iskreno kazem da su mislili da je anel sekin,bas jedna zena rece joj nisam tu bila kao ,sad ce tebi mama kao moja seka dat nesto sta ja znam a ona ce nisam mu ja mama vec sestra moja
Kad me zena vidjelauser posted image zinila kao auu,pa mlada mama mlada user posted image
Samo,vi jedite pite i hljeba bit cete vi debeli heheheh salim se......
akvi mi geni valjdauser posted image seka je uvjek bila i prije i veca i deblja od mene,ona sad ima 78kg kao ja u user posted image a ja 56kg.
Nema nista ni sala ni celulita....

A.skoro zapo i ja sam nesto umorna oci mi se lijepe nastavila sam sebi kafu da se razdrmam malo.

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 554
20.8.2010 19:22:36   
Hannica
Svaka cast felix.I Anel ti je ko med,masAllah.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 555
20.8.2010 21:22:41   
Ella_H
Poz drage moje...Mom malenom nije nista ni vau vau nego maaaaaama
mama, baba. daaa da i daaaaaaj miiii hehe
sad dokle ce to trajati neznam sto se tice tih oblika kupila mu ja nekog slona
igracku i okrece se jos nesto ma neinteresuje ga uopste pobaca to sve
i razbacuje pelene po sobi hehe

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 556
20.8.2010 21:34:14   
Anoniman
Hvala Hannice...Kako hana sa koracima barata vidim prohodala je cestitam sa zakasnjenjemuser posted image user posted image user posted image
Ellah ljubi pilice.
A.zna svasta brbljat,svaki dan nesto novo mama,tata,dede njanja,bob (bobi)cuko,
vauv vau,zna oponasat konjuuser posted image ,zna pljeskat rukicama,dat pusu,cucu pluvat ,heheh
cupat najbolje zna,zna rec dajjjj,mars (kaze mas),maca kaze mau,
voli brisat mami od sa papirom,ja mu dala skoro krpu reko evo ani,krpa brisi mami a on ce pipauser posted image bas sam se iznendanila,ma zna svasta nesto al se nemogu ni sjetiti
Al najbitnije ,zubi nema haman ce prije prohodat a zubi jos uvjek niti jednog nema..

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 557
20.8.2010 21:36:00   
škorpija
nama je svaka životinja u pionirskoj bila vau-vauuser posted image , a jučer je jednom potrefio da pokaže gde je nos kad sam ga to pitala i ja sam bila ponosnauser posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 558
20.8.2010 21:40:10   
Anoniman
BRAVO za A.user posted image user posted image user posted image
A. samo zna gdje je cunauser posted image user posted image cim spomenes gdje je anelova cuna mala on se lovi dole za nju,i smije isti tren!!!!

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 559
20.8.2010 23:20:20   
škorpija
user posted image uh vi već dogurali do ćune, ja sma kontala prvo malo da naučimo, uši, oči i tako to, ima vremena za ćunu

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 560
21.8.2010 8:58:49   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija

user posted image uh vi već dogurali do ćune, ja sma kontala prvo malo da naučimo, uši, oči i tako to, ima vremena za ćunu

Ma, šta ti je..Škorpija kriv ti raspored, kakve oči i uši...ćuna je najvažnija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi ništa ne znamo pokazati, jedino stavi prst na nos, jer joj mi to radimo i kažemo 'biiiiiii'...kao svira joj nos user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 561
21.8.2010 9:29:38   
Anoniman
jutroo
Mi smo spavali ko dobro budio se ko inace u pola 2.dala caja 50ml.popio i zaspo i opet oko pola 6.usto kmeci gladan dala flasu jeo i zaspo do pola 9.
Nije bila losa noc.Samo se pitam kad ce je prespavat citavu noc bez budjenja za caj u neka doba...
Skorpija,nama je cuna glavna nju prvu skontouser posted image
Mya, kako je M. kad cete ponavljat nalaze
Mi idemo abd.u poned.ponovo vaditi nal.abd. nadam se da se kalij popravio jeo je banane .

Neposredna veza do poruke: 562
21.8.2010 9:30:52   
Anoniman
eh,da dok se sjeti koji vi caj dajete vasoj djeci da piju.Ja dajem komorac ....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 563
21.8.2010 9:42:41   
Mya_81 RR
Felix, trebali bi uskoro....iduću sedmicu nadam se user posted image

A pije uglavnom voćni od HIPP-a i kuham joj kompot od šljive, brusnice i/ili višnje...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 564
21.8.2010 12:28:29   
R&T@
Kako cu ukratko, kad hocu milion stvari...

R. ima temperaturu, glupa reakcija na glupu temp.
I to mi javila seka dok sam bila u Zenici (Mya, na tim konjima se T. sinoc sepurila, a ja trazila poznate zene i bebe...i ne nadjoh ni jednuuser posted image )
Onda trka nazad, i u gradu nam auto "crkne"...
Onda luda noc...
Uh...user posted image

Za igracke, nas nista ne interesuje...
(Ovaj lonac je u Bingu najjeftiniji, 30 i nesto KM)user posted image

Caj piju koji prvo dohvatim iz ormarica...tj. kamilica, nana, sipak, komorac...
znaci ne kupujem vise hipove, vec ovi koje i mi pijemo...

Posto cune nemamo, nju jos ne trazimo...
Ali eto nos, uho, oci ima, pa ih ne zna pronaciuser posted image user posted image user posted image

I da teska je 11,5 kg i 83 cm duga...
a noge su joj krivi grisini stapici...
tako da ja ne znam gdje su te kile...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 565
21.8.2010 13:17:15   
Mya_81 RR
Tajra, moja je jučer bila kod sveki pa nismo bili na Kamberoviću...inače, često smo tamo....valjda će te naletiti još koji put da se vidimo user posted image

Žao mi je zbog reakcije user posted image Užas user posted image Samo da ne traje predugo. Uh, odmah se sjetim Ivančice, oni su se baš namučili s tim user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 566
21.8.2010 13:57:46   
Anoniman
tajra,bas mi je zao vidim nije vas zaobisla reakcija na bocu.Al bit ce dobro abd.
A.skoro zaspo ja sebi napravila jelo najela se ko bubauser posted image svaba ,i sad se izvalila i odmaram punog stomaka jer kad A.ustane nema vise odmora.
Zaboravila sam reci da sam na moru dobila drugi,dan koristila sam tampone bez problema mada iskreno prvi tampon stavljen bilo,me strah sva sam se preznojila sta ja znam luda posle isli samo user posted image samo tako.Nije me to omelo u kupanju.Nikad ih,dosad nisam koristila a definitivno su bolji od ulozakauser posted image i od sad ih koristim stalno.Dobro je meni,Hannica rekla da cu i posle koristitiuser posted image nije slagala.
Mya, do nas je bio jedan apartman odma pred nasom kapijom gdje smo mi stanovali,i tu na tabli pise Mate Dujmovic.
Odma sam se tebe ,sjetila reko da joj nije kakav roduser posted image ili je puka,slucajnost.....
Kad god sam izlazila taj natpis je bio tu,tako da sam se najcesce tebe sjecala heh

Neposredna veza do poruke: 567
21.8.2010 14:01:45   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix
Mya, do nas je bio jedan apartman odma pred nasom kapijom gdje smo mi stanovali,i tu na tabli pise Mate Dujmovic.
Odma sam se tebe ,sjetila reko da joj nije kakav roduser posted image ili je puka,slucajnost.....
Kad god sam izlazila taj natpis je bio tu,tako da sam se najcesce tebe sjecala heh

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma, puka slučajnost jer bi inače ja već odavno bila tamo user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 568
21.8.2010 14:22:06   
Anoniman
ahauser posted image user posted image al imate isto prezime.
Dali bi ja smjela A.davati po jednu zlicu meda u caj,i takodje smijeli piti caj od metvice ponekad znam da je on dobar i blag za stomak??
Jel,tko davao ovo ???

Neposredna veza do poruke: 569
21.8.2010 14:24:45   
Mya_81 RR
Smije med, a mislim da može i metvicu...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 570
21.8.2010 14:45:53   
Hannica
Evo da se i mi javimo brzinski.
Kod nas nisa novo...Hana hoda pomalo,5-6 koraka napravi,mama je zadovoljna i ponosna.user posted image
Prica svasta nesto na pr. hvala-jaja,halo-haja...i td.user posted image
Uglavnom trudi se,po cijeli dan nesto prica,ali kad ja kazem "reci teti pa-pa" ili nesto slicno e tad nema sanse,ispadne kao da mama izmislja da curica zna nesto reci.user posted image
Ljubimo vas.
Mya-Minja ti je ko med na ovoj slicici.user posted image
Felix-Ljubi malog nestaska.
tajra-user posted image  ne brini,proci ce temperatura brzo aBd.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 571
21.8.2010 15:27:13   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: škorpija

nama je svaka životinja u pionirskoj bila vau-vauuser posted image , a jučer je jednom potrefio da pokaže gde je nos kad sam ga to pitala i ja sam bila ponosnauser posted image user posted image

Cici Boga mi fino pokaze gdje je glava, gdje je čunauser posted image , gdje je prst - nozni, ggdje je oko, uho, ruka, noga, kosa...sika..sve to zna bez greske svaki putuser posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 572
21.8.2010 15:56:43   
škorpija
ma vi ste čini mi se duže od nas gledali baby einsteinauser posted image , odmah se to osjetiuser posted image

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 573
21.8.2010 15:58:29   
pocahontas
ma nismo Boga mi, dosadno je to njemu...samo baby tv, non stop....user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 574
21.8.2010 19:54:45   
Sonja
jao jao pa ja se onda smijem pohvaliti da moj A zna sve na sebi pokazati gdje je sta..
kosa usi oci nos ruke noge stomak pupak CUNA(to je prvo nauciouser posted image ..stvarno sve zna
on meni vise ne lici na bebu vec mogu s njim pricat ko sa velikim ..sve me razumije i sve zna reci sta hoce i pokazat cak i sta ga boli...
ova zadnja 3 dana je jako bolestan
temp i do 39,5user posted image nista je jede upala grla,kaslje, i promuko je jadan..ni plakat ne moze kako treba
ispatili smo se zivi i on a i ja s njim...ž
sad mu je glavna fora kad se udari ili ga nesto boli dodje do mene i hoce da ga tu poljubim da prodjeuser posted image
a zao mi ga ..kad cuje da ja trazim kapi za nos odma kaze api i hoce da place..vec zna sta mu slijedi
bojim se da ce mi jos vise sad smrsat kako ne jede..i ovako je ko logoras sa onim svojim rebrimauser posted image

ljubimo generaciju

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *